Det här med mulliga/XXL-modeller...

Man klagar på att modeller är för smala och så kör man in tjocka modeller istället?! Man vad f.... örk? Jag ser framför mig Victorias Secret XXXL catwalk med fetton som väller fram så att golvet skriker av smärta. Vem fan (utöver människor med skumma fetischer) vill titta på det?!

Ok, jag fattar att vi inte ska puscha för det sjukligt smala. Det är inte speciellt snyggt dessutom. Vi ska givetvis sikta på ett mer normaliserat kroppsideal, det är dessutom snyggare än benrangellooken. Varför i helvete hoppade vi från smal till tjock?! Att vara mullig kanske är vanligt men det ÄR FAN INGET IDEAL!

Intressant nog är det en privatperson som faktiskt anmält de feta modellerna i företaget Chic's annons till Reklamombudsmannen. För om de kan fälla smala modeller för "osunt ideal" så borde de kunna fälla feta modeller för detsamma. Ska bli intressant för företaget försöker med att "vi gör ju kläder för de större"... öh... så med det argumentet så kan vissa modeller vara skelett med hud på om företaget bara gör kläder för riktigt smala människor?

Detta handlar inte om vad som är bra eller dåligt. Det handlar om en principsak för reklamen. Ska man kunna förbjuda smala modeller - i ett sundhetsperspektiv - så måste man även kunna förbjuda tjocka med samma argument.

Smal är alltså (om det var oklart för någon stackare i Sverige) självklart bättre än mullig eller tjock ur ett sundhetsperspektiv. För smal eller för tjock är alltså inget av det bra. Det krävs ingen undersökning för att förstå det. Fast av någon anledning lyssnar folk och förstår när veckans fetto sitter och förklarar hur mycket de älskar sina mega-blå-vals-kroppar... men så fort en smal tjej gillar sin kropp är det minsann fel på henne.

Jag vet tjejer (som min flickvän) som är naturligt smala... som råkar ut för människor som ska klämma, känna på handleder och säga. "Men gud vad smal du är..." Hur kul tror ni hon tycker det är? Smalt är inte fult eller dåligt och av någon anledning är det alltid en tjock fan som ska komma med synpunkterna. Om vi vänder på det... hur kul tror ni det skulle vara om jag skulle säga: "Men shiiiit, vad feeeet du är..." och trycker in ett pekfinger i er tjocka mage?

Fast jag tycker att företag kan använda vilka modeller de vill. Vi behöver ju faktiskt inte kolla på reklamen om vi inte vill? Eller? Har jag missat något? Är det någon som blir tvingad? Hur? Jag vill veeeeeta!!!

AB - AB -

Skriv en kommentar

Men tjocka människor måste ju få använda kläder, och företag som gör kläder till tjocka människor måste få marknadsföra dessa kläder. Den anmälda företaget vänder sig enbart till kvinnor med 42 storlekar, men H&M vänder sig inte enbart till kvinnor med storlek 32. Och att mulliga modeller i en annons för kläder med stora storlekar skulle leda till ett osunt ideal är ju bara bullshit. De ä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till jesper

Jag säger bara... låt företag använda vilka modeller de vill. Och tillverka de storlekar de vill.
Förbud är löjligt när det kommer till sådana här saker. Snacka om att omyndigförklara folket.
Förresten ÄR smal bättre än tjock.

Du Pez, jag kom på en sak, vi vet ju alla att modebranchen
photoshoppar sina modeller så att de ser smalare ut än de egentligen är, som denna ex www.boingboing.net/2009/09/29/lauren.jpg

Men tror du att det kan vara så att de nu jobbar reversibelt d.v.s. att man tar modeller och photoshoppar dem feta ;D

Pezster 
· Svar till Vegetal

ARGH! Hemska tanke!!!

Håller med dig. Fan gå efter ett normalt BMI och inte antingen benrangel eller gigantiskt. De finns väl mellanting?!

Pezster 
· Svar till http://candis.se

Exakt! Jag fattar inte varför de inte håller sig i "mitten" av skalan ;)

Att just de här modellerna inte håller sig till mitten av skalan beror ju på att kläderna är enbart för tjocka kvinnor, svårt att ha modeller i mitten av skalan när de marknadsförda kläderna skulle sitta som tält på dem.

Och visst är smal (dock ej extremt smal) bättre än tjock, men även tjocka människor måste ha kläder.

Pezster 
· Svar till jesper

Jag vet... men kan de gnälla på smala så...
Förresten är det käpprätt åt helvete av feta att förvänta sig att någon ska palla göra kläder till dem när de själva inte pallar banta...

Så du hade hellre sett en massa tjockisar nakna på stan? ;)

Pezster 
· Svar till jesper

Hahaha.. nej... de hade suttit hemma och skämts för att visa sig ute... vilket hade lett till att de inte kunnat köpa mat... vilket hade lett till viktnedgång... vilket lett till att de kunnat gå ut...
"Länge sedan man såg dig på stan!"
"Ja.. äsch, du vet... jag var lite tjock ett tag. Det gick över."
"Ahaaa... "

Nu kanske jag missförstått allt men är det inte bättre att vara några kg för tung än några kg för smal? Nu har inte det med detta att göra egentligen men jag bara undrade.

Dessutom håller jag med dig till en viss del, jag tycker att man borde uppmuntra en hälsosam vikt. Varken under eller övervikt borde hyllas, men efter att ha varit sjuk flera år i ätstörningar ( snart är fanskapet besegrat ) så... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Amanda

Tar man andelen som är FÖR smala och andelen som är FÖR tjocka leder dock de senare stort.
Jag menar att vi ska ta normala människor... du vet... mellan smal och mullig... det är snyggast.
Bra kämpat med ätstörningen!

liksom... vad sägs om en modell som ligger inom det normala bmispektrat...?

Pezster 
· Svar till Tinky

Precis! Hur svårt kan det vara?

Jag håller med dig Pez. Jag har själv varit "för" smal största delen av mitt liv, dock inte längre. Men då var det tydligen helt okej att kommentera att jag såg sjukligt smal ut. Skulle va kul å se reaktionen om man sa att någon såg sjukligt fet ut. Men det gör jag ju förstås inte.

Pezster 
· Svar till Cia

Jag har sagt till det till någon som när jag var yngre var och petade på mina handleder... reaktionen är... öh... intressant.
Vilket gör mig konfunderad... om det är ok att säga till någon att de är smala... men inte om de är feta... ?!?!
Då är det alltså bevisat att smal är bättre än fet.
Skönt att vi fick klarhet i det.
Normal size FTW!
(och med normal menar jag inte för smal... Visa hela »

Mullig är inte = för tjock, det bör kommas ihåg om man pratar om mulliga modeller.
Det är inte osunt att vara mullig. De mulliga modellerna ligger inom de hälsosamma gränserna på BMI-skalan.
Däremot är det osunt att vara fet. Men ingen klädkedja använder feta modeller, för det gör att kläderna inte ser snygga ut.. Så det gör hela diskussionen om att förbjuda ohälsosamt tjocka modeller helt ö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Lagom är bäst

och så skiter man i att förbjuda smala modeller med... perfekt.
Och... jo... det är inte lika SUNT att vara mullig som smal.
Sorry... hur många folkslag som lever i djungler med bra föda etc (för deras kroppskonstitution slår vår varje dag, alla timmar på dygnet) är mulliga... va? Jag vet... vet du?
Noll är svaret.
Alltså. Det är visst osunt att vara mullig. Att envist tjata motsatsen är bara löjlig... Visa hela »

Du har helt klart en poäng. Jag är också naturligt smal och det verkar som om människor tycker att det är helt ok att fritt kommentera min vikt och min kroppsform:
- Men du som är så smal behöver ju inte.... etc eetc.
- Har inte du gått ner lite i vikt...
osv osv.
Och ja - jag är stolt över hur jag ser ut för det är JAG!
Det känns som om att vara smal är fult numera...

Pezster 
· Svar till Candy

Det är för att tjockisarna numera är så många. Nu vill de få de till att det är normalt ;)
Jag funderar på om jag inte ska börja kommentera folk jag med...

"Öh... en snickers? Du som är så fet?"

Eller...

"Ska du ta mer!? Med den magen?"

Eller...

"Du får klippa gräset... du behöver gå ned i vikt."

Eller den absolut bäst... Visa hela »

Du säger att det ÄR inte lika sunt att vara mullig som smal...har du någon kunskap om allt som är INUTI kroppen. Såsom organ osv. Smala människor är inte alltid lika med hälsosamma människor. En något överviktig person som tränar är vid betydligt bättre hälsa en än smal person som inte tränar. Det handlar ju mer om vilken livsstil man har än om man är smal eller mullig. Jag är lite mullig men h... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Sandra

Lyssna... Vi tar två människor... lika bra kondition... lika bra på allting. En är mullig... den andra inte.
Den som är smal utan för mycket underhudsfett och liknande är självklart i bättre form då. Sundhetsmässigt.
Jag menar... om man HÅRDDRAR det riktigt så är ju mulligt inte bra? Precis.
Lite av "proving my point" här ...

Haha, ännu ett härligt inlägg i fetto-debatten av Pezster. Som vanligt håller jag med dig. Ska bli kul att se vad som händer med den där anmälningen. :)

Som jag nämnt tidigare, det vore VÄLDIGT intressant att se någon studie från 30-eller 40-talet om övervikt. För inte kan det väl vara så att människan har utvecklat någon slags mutation på bara 60 år som gjort att vi blivit feta? Det sk... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Björn

Inte ett skit har hänt sedan 40-talet... tjockisarna har gaddat ihop sig, blivit kreativare, startat workshops, filat på ursäkter och argument bara... när allt var klart så började de käka... nu har de käkat upp sig i 60 år och försöker sälja in det till alla andra...

Förresten... ingen som har några bra filmer på amerikanska tjockisar som ramlar? Finns inget roligare än en fet människa i fritt fall.

Mulliga modeller är inte sunt!!!!

En sund kvinnokropp är detta

www.sexor.net/beatkids/wp-content/uploads/2009/08/heloisa-pinheiro8.jpg

hon borde vara idealet!

Pezster 
· Svar till precis!

Jävligt snygg. Precis så.

Blev du mobbad av en tjockis när du var liten?

Pezster 
· Svar till Arachne

Öh... nej?
Gillar dem inte bara.
Enkelt.

Här är lite bra grupper du kunde ha joinat (om du nu varit på FP), Pez.
webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:UO0vrBTD54kJ:www.facebook.com/directory/pages/F754

Tjockisar gnäller om att alla som är smalare än dom själva är benrangel och borde äta lite mer.

Eftersom tjockisar oftast* är för lata för att göra något åt sina kroppar för att bli normalviktiga så försöker dom nu ändra idealet istället...

* Oftast; för det finns väldigt många som påstår att dom är födda feta. För det allra mesta heter det kr... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jebus

Hahahhahaa... nej då. Tjockisar sätter sig inte på dig... då måste de springa ifatt dig först... bara du har lite mer kondition än en pundare som röker 20 cigg om dagen, har kol och bara ett ben så är du inte fara... :)

Tjockisar gör två saker bra...

1. Kommer med ursäkter.
2. Äter

Alltså vilka ynkliga stackare som samlats på denna blogg för att sprida sina äckliga åsikter?! Dragit lite för många linor på sistonde? Fast, Pezster...?! ja bara namnet säger ju vad du har för uppgift på jorden, förpesta! Men man kan ju inte begära för mycket intelligens från en fucking stockholmare?! ...de går som bekant att jämföra med spermier, kommer i mängder men väldigt få d... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Normal

Ah... jag har petat... och petat... och petat... och äntligen!

Du verkar rätt arg :D

Mer! MER!!!

Pezster 
· Svar till Normal

Hahaha... att säga att jag har en diagnos är så jävla kul. Då ska vi införa diagnosen fetto med.

Uppenbart att jag gjorde dig arg. Vilket är roligt.
Uppenbart att du är lite så där mysigt pantad med eftersom du drar dina paralleller.
Ta din tablett, ring jourhavande och chilla lite.
Puss

@Normal
Om nu Pezster har en diagnos så tycker jag du gör osunt i att angripa honom på det viset. Bokstavskombinater kan inte rå för att de "kombinerar" och tjocka kan inte rå för att de "tjogar på", lika lite som smala kan rå för att de "sugs in". Just face it! Människor är buckliga eller insugna, (eller ibland uppblåsta).

Själv är jag selektiv kombinerad, perfektproport... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Lisa Soulagera

Äsch... bry dig inte om vad lol-normal skriver. Han/hon har inte förstått att alla kan vara tjockiskramande humanister.

Bra tips förresten ;)

Vilken tråkig människosyn.
Jag kunde glatt hålla med om att när media förskönar fetma så är det också lika negativt som att försköna osunt smala.
Så jag är helt och hållet för att vi ska vara hälsosamma och leva ett gott liv där kroppen orkar allt.

Men sen när man ser vad du egentligen tycker om människor så blir man besviken.

Som tur är brukar vi få l... Visa hela »

Normal: han är ju för fan inte ens 08a....

Pezster 
· Svar till Tinky

Schhh... skräm inte bort arga tjockisen.

Kan du tro! Det som gör mig mest arg är att såna som du förmodligen kommer att yngla av sig och uppfostra sina avkommor i denna kränkande anda...vilket kommer att leda till att flera mulliga, vackra, härliga barn och ungdomar tar sina liv pga mobbing och trakasserier...
På skolor kämpar man dagligen för att våra barn ska lära sig att alla är lika mycket värda oavsett utseende etc...man bildar antimobbing-grupper för att... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Normal

Hahahhaa... jag skrattar så jag får ont.

Jag får en bild framför mig av dig... där du sitter och dallrar och argt hamrar på ditt tangentbord så att chipsen flyger.

Lås på kylen?! Det är din värsta mardröm kan jag tänka mig. Du vaknar mitt i natten, svettig, dallrar bort till kylskåpet i panik... upptäcker att det inte är låst... skönt... det var bara en mardöm... tröst... Visa hela »

Och?? varför skulle inte jag kunna angripa honom om han har en diagnos...det gör ju han hela dagarna uppenbarligen...bara informerar honom att det finns hjälp att få!

Pezster 
· Svar till Normal

Blablablablabla... oj... du mår ju RIKTIGT dåligt.

Sen, pezter...du skulle bara veta hur mycket skönare det är att ha sex med en mullig kvinna jämfört med en ben-get... ajajaj
Jag lämnar nu denna blogg forever...instämmer för övrigt med Linda...

Pezster 
· Svar till Normal

Hahahaha... nu VET jag att du är en fet arg kvinna som sitter och kommenterar på en blogg du inte ens gillar :D
Hahaha... öh... nej. Orden sex och mullig kvinna... öh... fungerar inte alls... för mig... brrrr

Tack för besöket och låt inte dörren slå dig i LADUGÅRDSRÖVEN på vägen ut.

Pezster 
· Svar till Normal

Skulle inte du sluta skriva här?

Varför ser jag att dina kommentarer flödar in här fortfarande?

Hahahaha... jag dricker kaffe och funderar på om jag ska släppa ut dem...

Pezster 
· Svar till Normal

Hahahaha... jag har några regler för att kunna kommentera här... du fick brett spelrum... när du inte sedan klarade av att leva upp till dem så är det trist.
Min blogg... mina regler... kanske jag släpper ut dem i ett seperat inlägg om "Stolpskott" i framtiden.

Stick nu.. du slösar med ettor och nollor.

normal, nu är du bara grymt löjlig. det ÄR inte hälsosamt att vara varken underviktig eller överviktig. faktum, vare sig du gillar det eller inte. i samma vända sprider du hat mot alla som råkar vara födda i 08-området, mot underviktiga, OCH normalviktiga - "benget" som du sa det osv- du är ju en minst lika duktig "hatspridare" själv, bara det att du inte verkar förstå att det är precis just det du gö... Visa hela »

Skillnaden mellan smala modeller och mulliga modeller är att de smala har storlek "noll", dvs. samma mått som en 12-åring. Och en "mullig" modell har svenska storleken 40.
En mullig modell är oftast smalare än genomsnittskvinnan, sen ser de större ut men det har ju o göra med kvinnan på sidan brevid har en kropp som inte nått pubiteten än.

Är ju det sjuka man vill bort från, alla kroppar är f... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Loppan

Jag hör dig. Det jag ville poängtera var bara att om man "bannar" för smala modeller är det lika rätt att "banna" för stora modeller.

Egentligen var det allt... fast... av någon anledning så blev det så mycket mer... vilket det brukar bli... vilket är roligt.
;)

HAHAHAHAHAHAHA!

Detta är utan tvekan det roligaste jag läst på mycket, mycket länge!

Jag lägger till en punkt över vad tjocka människor gör:
3. Låtsas vara normalviktiga på internet för att verka mer trovärdiga i tjockis-debatter.

Pezster 
· Svar till Jebus

Ja... den där "normal" har varit här och ylat om kukstorlekar, impotentgrejjor och fan vet jag. Jag drog dock proppen på honom när han drog in min flickvän i debatten.
Praktpucko. Bråka gärna med mig och med mig enbart.

Punkt 3 gillar jag. Den lägger vi till.

:D

Normal - idag 08:34
"Hur kan du överhuvudtaget uttala dig så fruktansvärt kränkande och ändå sova gott på natten?

OK, men att spy galla över som råkar bo i Stockholm går bra eller?
"...du gillar inte "dem" bara??"...

Jo precis, eller hur var det nu?

Pezster 
· Svar till Guran

Hahahaha... jag orkar inte längre...
Jisses... roligt är det.

Till Normal (som envisas med att fortsätta slösa bort ettor och nollor på Whatsupsthlms kommentarsfunktioner):
Nej. Sluta posta. Verkligen. Efter att du dragit in min flickvän (som du inte vet ett jävla dugg om) är det NOLL chans att jag släpper in dig igen.

JAG tar hur mycket skit som helst... även lågt bajssnack om penisstorlekar, impotens och blabla... Visa hela »

Ganska intressant vilket bra filter du har...du släpper BARA igenom åsikter som överensstämmer med DINA??? vad är då meningen med att ha en blogg?? kålhuvud...

Pezster 
· Svar till Normal

Nej... det gör jag inte. Men håll dig till att kommentera mig.
Och filter? Meningen med att ha en blogg?

Öh... om jag har en blogg gör jag precis vad fan jag vill. Jobbigt? Sluta hänga här då!

Kålhuvud? UJ! Wow! Erhm... du hänger alltså på en blogg du inte gillar i TIMMAR?

Back at you, liksom...

Nej, snälla godkänn. Eller åtminstone citera dom roligaste bitarna! ;D

Pezster 
· Svar till Jebus

Hahahaha... det kommer nog ett inlägg senare. Good shit.

Normal: Bara det att du använder mat när du ska förnedra andra tyder ju på att du inte har tillräckligt hög fokus på ämnet vi diskuterar här. Gå in på recept.nu om du känner dig busig istället.

Pezster 
· Svar till Jebus

"Gå in på recept.nu om du känner dig busig istället."

Hahahahahahaha!

Fuck... kaffe på skärmen...

Pezster - idag 11:29
Ingen fara.
Blir mest nyfiken på hur man fungerar som person när man säger åt en person att inte kränka andra för att sedan själv skriva "hoppas din flickvän är steril".

Gäsp...tur att det finns riktigt roliga bloggar på andra sidor!

Pezster 
· Svar till Normal

... men du är fortfarande här?

Vi vill se alla andra kommentarer idioten har postat!!!!!

Jag är 26 år och fet, väger 136 kg! Skulle bara älska om det blev flera riktigt tjocka och vackra modeller!
Vi som är lite rund ska väl också kunna klä oss snyggt och sexigt och se dessa kläder på snygga modeller i vår storlek?
Gud så korkat! Dessutom blir alla nu ju bara rundare och rundare också! Bra det!

Vi närmar oss Usa med stooora steg...

Normal: Hahaha, den där har jag hört förr. Dvs att någon kommenterat till pojkvännen att han borde testa att ligga med en fet och mullig flickvän istället för med mig. Det måste vara ett sätt för mulliga tjejer att försöka få de snygga killarna att komma till dem istället för till mig. Och är du kille så måste det vara ett sätt för dig att rättfärdiga dina fetknull för att... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Flickvännen

"Och är du kille så måste det vara ett sätt för dig att rättfärdiga dina fetknull för att du inte kan få de snyggsmala"

Hahahaha... love you, babe!

Linda: Är du lågintelligent eller?

JA, tjocka människor ska också kunna klä sig snyggt, men man ska INTE måla upp en falsk bild av att det är hälsosamt att vara tjock.

Att vara en fullvuxen kvinna och väga 136 kg är för mycket, och att vara en fullvuxen kvinna och väga 36 kg är för lite. Mittemellan är idealvikten enligt dom flesta.

Vilken del av det resonemanget är det du inte förs... Visa hela »

Tack för dagens skratt, Linda

Ps: Det finns en anledning till att män som gillar att sätta på feta kvinnor kallas fetishister...

Linda: varför är det bra? skulle jag skriva samma sak om undervikt skulle jag bli lynchad. "det är så SNYGGT att se ut som om man semestrat i Auschwitz! Tack och lov att alla har fattat att de ska svälta sig nu!"

Hoppas du ger ut de nu bortradera kommentarerna från "Normal" i form av en "Best of"-samling inom en snar framtid...vore kul att läsa vad det stod.

Flickvännen: Vem tror du är intresserad av vad du har att säga? det är inte mycket att hänga i julgranen med tanke på vilken dålig smak och omdöme du har! Det du uppfattar som att de snygga killarna "kommer till dig"...tro du det lilla gumman...så kan du leva vidare i din lilla barbievärld! ...Jag menar har du hört det där förr så är det ju fler än jag som tycker det eller hur? Jag gillar att ha nå... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Normal

Trelleborg har talat... Hahahaha... Skitlöjligt. Trelleborg!? Inavelns och fetmans huvudstad i de här landet!
Detta är så kul att det är löjligt...
Drar tillbaks det där med ett inlägg... För det första för du kommer från trellehulla... För det andra att du spenderat mer eller mindre en hel dag på en blogg du inte gillar...
Willys är ett tips om ni har det i bonneland... De har rea på liv idag... Skyn... Visa hela »

Normal:
Hahahahaha! Jäklar vad du måste må dåligt. Lille lille gubben! Du har ingen aning om hur jag ser ut - har både bröst och rumpa och jag lever definitivt inte ett barbieliv. Däremot är jag naturligt smal - inte skelettsmal, inte skinny, benget eller vad du nu kan ösa ur dig.
Dessutom har du missat hela Pezsters poäng med delen om mig. Kan man ju förstå med tanke på hur låg din IQ-nivå verkar vara. Visa hela »

"Normal" kommer fortsätta gå in på bloggen om och om och om igen i flera veckor framöver för att se om någon har kommenterat detta inlägget ytterligare.. Och leta efter ett "best of"-inlägg såklart!

Så, vem är det egentligen som har ett torftigt liv? Hmm?

frkn normal är fast i extremernas land. är man inte överviktig så är man underviktig, en benget, en barbie... eller vad...?
finns inte normalvikt i din värld...? ska ditt valda alias föreställa ironi?

Pezster 
· Svar till Tinky

Suck.. snubben kommer från Trelleborg... går man en runda där så undrar man varför alla kräks hela tiden... sedan inser man att de bara försöker prata med dig...

Skulle någon klassificera mig som tjock/fet? 1,70 lång, 69 kg, underhudsfett ca 28%

@Anonym:
Absolut inte. Du är helt normalviktig. Ditt bmi är bra och helt normalt. Lev gott och må väl :-D

@Flickvännen. Tack rara du för inlägget. Jag mår väldigt väl och mitt goda hjärta är min ledsagare i livet:))

@Pezster. Blir lite konfunderad ang. detta. Får uppfattningen från din skrivelse i början att de feta modellerna i b chic´s reklam är anmälda. Har dock inte blivit informerad om detta. När det kommer till b chic´s affärside att tillverka kläder för storlek 42-52 så är d... Visa hela »

Wow, har kunskaper om att spåra IP nummer tagit sig hela vägen till Lidingö?

Pezster 
· Svar till Normal

Hahaha... Trelleborg?! Du kunde lika gärna bo i en grotta. Ditt obildade språk... Dina ord... Allt faller på plats.
Men du... lille dumme bonde... spåra ipnummer? Det står ju för fan.
Hahaha... Spåra... I Trelleborg kallar ni väl det för forskning varje gång ni öppnar en bok...

Pezster 
· Svar till Normal

För er som inte vet så mycket om Trelleborg så kommer lite hjälp här:
www.youtube.com/watch?v=KxSCrsgTa4c&sns=em

Normal: Snacka om att ha förutfattade åsikter om folk. Varken jag eller Pezster är från Stockholm, ditt pucko.

Pezster 
· Svar till Pezster

Förresten ber jag ursäkt om vissa kommentarer flyttats... tagits bort och återpublicerats... har haft en nästan "bloggfri" helg och har inte hunnit städa och fixa med alla opublicerade kommentarer än... fixar senare i veckan.

Haha Pez, bruden på den bilden är lika äcklig som fläskfiorna!

Ser att du har barn, att uppfostra någon med åsikter med att dömma någon för deras utseende är sorgligt. Livet är fan för kort för sånt här skit, må väl.

Tack till alla som kan diskutera utseende och skönhetsideal utan att använda en massa elaka öknamn om någon, oavsett kroppstyp!

Det är inte ett problem att någon är naturligt smal. Det kan tom se bra ut. Anledningen till att det klagas på smala är att många av dem nått dit genom osunda mat- och träningsvanor. Många av dagens smala lider av felaktig kroppsuppfattning, dålig självkänsla etc och därför bör man vara vaksam mot de ideal som marknadsförs. Jämför situationen om kommersiell media lanserade BMI 40 som ideal och må... Visa hela »

Håller med dig!

Alla människor är lika mkt värda, och om man nu är lite större, vill man då inte veta hur i helvete kläderna sitter på större kvinnor/män!! Jag är inte jättesmal, och att beställa i katalog är som att vinna på lotto, kläder ser så jäkla bra ut på modellerna men när man väl prövar dom så ser man ut som en flodhäst med kläder. Det finns nackdelar på att vara fö... Visa hela »

DET SPELAR VÄL FÖRDAN INGEN ROLL OM MAN ÄR FET ELLER SMAL?!
Om modeindustrin skulle ha skaffat tjocka modeller ist för smala från första början så skulle du tycka att de va fett äckligt osvosv. med smala ist. Tyvärr äre ju smidigare att vara smal, men man kana vara lika vacker med eller utan fett. Det är kläderna som ska visas upp, bara för att man är lite plus size så måste man väl få anvä... Visa hela »

Fy f.. för en sådan som du!
"Jag är tjock, du är jäv.... ful, men jag kan banta

Men dem skulle kunna använda fetton till att göra reklam för diverse träningsprylar, som löpband crosstrainer osv. Då kanske alla fetton började träna istället för astt tänka på mat och kläder i xxxxxxxl...

Kommentera