"Pirreplopp" vill spruta vatten på den här (förklaring längre ned)... lycka till!

En liten vulkan på island får för sig att kräkas och flyget stannar upp helt. Av säkerhetsskäl säger man, även om man skulle kunna flyga säkert på lite lägre höjd... med högre bränsleförbrukning som följd... men skitsamma... ställ in allting bara. Lyssna för allt i världen inte på bolagen som faktiskt flyger planen. Och innan nu någon skriker att man inte kan göra det för de är bara intresserade av pengar... tja... just det! Det finns nämligen inget som är så dåligt för ekonomin för ett flygbolag som att ha plan som kraschar... så är det någon som har koll så är det just... vänta... ah! Just det! Flygbolagen!

Det intressanta i debatten är dessutom alla idioter som nu plötsligt fick luft. Folk snackar om att det är bra att en vulkan på Island stannar upp flyget... för flygen släpper ju ut så mycket avgaser?! Vulkanen är plötsligt en miljöhjälte? Hur i helvete tänker man då?

Kära idioter... vad gör vulkanen då? Kräks ut ren luft? Jag lovar att det vulkanen har släppt ut är mycket mer än vad planen och allting annat som stod still hade gjort. När jag skriver mycket mer så menar jag så in i helvete mycket mer! Det är en vulkan för helvete!!! Mother fucking nature in action!

Allt detta kan så klart en sinnesslö sengångare på valium räkna ut.

Att det finns miljömuppar därute som på fullt allvar tror att man på sikt "måste avveckla flyget av miljöskäl" och hänvisar till det här utbrottet (jupp, det är sant!) är så dumt att jag sitter och fnittrar för mig själv. Jag menar... det är nästan skickligt att ha så lite kunskap i sin skalle att man lurar sig själv på det sättet. I vilken värld lever man om man på fullt allvar tror att lösningen är att man ska avveckla flyget? Verkligen? Hahaha... och om vi gör det... och slutar köra bil... så kommer framtidens vulkaner att spruta väldoftande blommor? Är det så er saga slutar? Här... ta ett verklighetspiller... ta det i samband med måltid.

Ta lite tid på er och läs kommentarerna i de olika artiklarna om vulkanen! Det är riktigt roligt att se vilka idioter som tror sig veta saker. Här är min favorit för dagen:


Tja, du Pirreplopp... tänk efter själv en gång till först... än en gång... det är en VULKAN! Alla brandbilar i hela världen hade kunnat spruta vatten på vulkanen på Island... den hade inte brytt sig ett skit. Kanske bara blivit förbannad.

 

Hahaha... testa googla "Yellowstone supervolcano" och inse att om en riktig vulkan känner för att ta i ordentligt så spelar det ingen roll om vi har begränsat våra utsläpp eller inte. En fet explosion - BOOOM! - och sedan har vi vinter över hela planeten i några år. .

 

Vår teknologi är inte i närheten av att kunna tämja naturen när den får en flipp. Så... kan vi göra något åt saken? Nej. Är det bara att gilla läget och göra det bästa av situationen? Ja.

 

Förresten är vulkaner häftiga. Det måste fler än jag tycka eftersom folk gillar att bygga städer och annat mojs i närheten av dem.

 

"JAG VET! Vi bor MITT I vulkanen!"

"Jaaaa! Bra idé!"

*BOOOM!*

"Mitt huuuus!!! Jävla vulkanhelvete!!! Jag vill ha skadestånd!!! Ska man inte kunna bo ifred var man vill?!"

SvD - SvD - SvD - DN - DN - DN - AB - AB - AB - AB - SDS - Exp - GP -

Skriv en kommentar

Jag tycker oxå vulkaner är häftiga. Speciellt på långt avstånd :)

Pezster 
· Svar till Cia

Hahaha... vulkaner är soft... sitter och sover i tusen år och vaknar arga... man måste respektera sånt beteende ;)

Haha, du skriver EXAKT vad jag tänker :)

Pezster 
· Svar till Erik

Jag blir allvarligt orolig för hur folk tänker... därför är det skönt att du nu kom in och tyckte som jag :D
Phew... det finns hopp... ;)

Ang pirreplopps comment:

Öh..va? Askan bildas när lavan kommer i kontakt med vatten ^^ för övrigt ligger vulkanen under en fucking glaciär, men om pirreplopp vill göra oss alla en otjänst så kan han/hon åka dit med en vattenpistol och spruta vatten på vulkanen, good luck ;)

Pezster 
· Svar till jackie

Bara pirre tar med sig någon som filmar och lägger ut på Youtube... det kan bli riktigt roligt.

Kan man inte koppla en länspump från pirreplopps hjärna till vulkanen, jag är övertygad att man på så sätt kan sänka vulkanens intellekt till pirres nivå, på så sätt kan kontrollera vulkaner genom att säga till på skarpen.

-Nej dum vulkan dum dum dum,,,, inte spruta aska överallt VAD HAR JAG SAGT OM SÅNT
-.......Förlåt, säger vulkanen och kryper ihop.

Pezster 
· Svar till Vegetal

Vi vill INTE föra över någonting från Pirreplopps hjärna till vulkanen. Vem vet vad som kan hända då?!?!
Inget bra... alls.
:D

Haha, Pezster du får verkligen allting som handlar om samhälle och är dötrist att bli intressant och underhållande.

Pezster 
· Svar till Anonym

Det var kul att höra!
TACK!

"Poisonous volcanic gas probably caused worst mass extinction says new study."

news.mongabay.com/2005/1202-permian.html

lol?

Vill inte direkt påstå att jag är ett någon expert på området men efter lite googling så måste jag säga att du antagligen har fel. T.ex:

www.informationisbeautiful.net/2010/planes-or-volcano/

Pezster 
· Svar till Tveksam till din uteslutningsförmånga

Hahahahaha... nej. Det finns riktiga undersökningar.
Förresten pratar vi enbart om de plan som var inställda...

Den där lilla bilden som du hänvisar till har blivit sönderbevisad på andra hållet... så googla mer själv istället innan du postar länkar.

Pezster 
· Svar till Tveksam till din uteslutningsförmånga

Förresten... vill man ställa planen på marken pga av miljön kan de som tycker det flytta till en ö någonstans och bo i grottor så de inte stör mig.

Det är jag som ska tacka.

Bra bloggning som vanligt Pez. Vill bara påpeka att orsaken till att människor bosätter sig nära vulkaner är att jorden kring dessa är utomordentligt bördig och näringsrik.

Pezster 
· Svar till Eduronflux

danke!
Och nu vet jag även varför folk envisas med att bo nära. Tack för det med :D

Experter gick tidigt ut och sa att detta utbrottet är för litet för att kunna påverka klimatet. Men jag kan lova att om sommaren blir sval och vi får en till vargavinter, så kommer tidningar och klimathysteriker att påstå att det beror på vulkanen och inte naturliga variationer.

Pezster 
· Svar till Antropos

Hahahaha... det är nästan så man hoppas på Yellowstone...
"Vad mörkt det är?"
"Ja... och tack vare er så har vi inga dieselgeneratorer heller... bra tänkt!"

Förövrigt anser jag att det enda sättet att blidka vulkanguden är att offra så många feta cyklande socialister som möjligt till den.

Pezster 
· Svar till Antropos

Ah... det måste vi testa!

Det finns ju en orsak till att man inte låter flygbolagen flyga. Jetmotorerna slaggar ju igen...fast man blir ju lite skeptisk om svenska myndigheter inte ens genomför egna kontroller.

Skönt att man inte ska ut och resa någonstans iallafall.

Pezster 
· Svar till Björn

Jo... men flygförbudet gäller från marken och upp till rymden... vilket är lite löjligt eftersom det finns områden mellan du kan flyga i.

Antropos, vulkanens utbrott är ju en naturlig variation :)

Pezster 
· Svar till Omyndigförklara Wetterstrand

Inte nog med det... det är ett uttryck för vulkanens irritation med... jag tror det är ett vanligt berg med pms...

Tur att vi slapp Krakatau-utbrottet :))) Det kan man kalla BOOOOOOM!!!

Pezster 
· Svar till Mobwoof

Som tjejen säger i Femte Elementet...
"Biiig badabooom!"

:D

Lol!!!

Ja, visst kan man ju flyga emellan, men hur kan man vara säker på att askmolnet håller sig på samma höjd? Det kan ju inte finnas någon vettig metod att förutspå hur det rör sig med alla vädrets nycker...och således är det nog helt onödigt att ens försöka planera in flygningar.

Pezster 
· Svar till Björn

Det enda jag säger är att när flygbolagen säger att det är säkert ska man nog lite på det.

Kommentera