Sitter med en kopp kaffe efter en hektisk dag på kontoret. Det var sånt tempo under dagen att det känns som om allting har gått ultrasnabbt och plötsligt - FMACK! - sitter jag här i soffan och undrar var fan som hände.

Förresten känner jag att det var ruskigt dumt att ta en kopp(ar?) kaffe när jag kom hem. Har redan druckit litervis och känner mig som den där adapapapapia-fågeln från julgrejjen med Kalle Anka på julafton. Koffeinförgiftning, typ. Det märks framför allt på sättet jag slår på tangenterna när jag skriver. Nästan så de flyger av medan jag bara sitter här och skrattar åt min massiva koffeinförgiftning och bristande kroppskontroll. Förhoppningsvis kan jag somna någon gång nästa vecka. Fuck. Att man aldrig lär sig.

Skitsamma.

In på Ninjavideo.net, väljer en serie och tittar lite. Har ni inte testat Ninjavideo-siten så är det hög tid. Filmer, serier blabla osv m.m. Allt är streamat så du slipper hålla på att ladda hem skit som du sedan måste slänga. Jobbigt. Speciellt bra för skräpserier som du inte pallar ladda hem utan bara vill titta på utan att anstränga dig för mycket.

För min del? Tja... det blir "Dr Who" för hela slanten. Det är en sådan kväll. 3-4 avsnitt ska väl för fan få ned mig på jorden igen.

Jävla skitkoffein. Jävla kaffe. Jävla företag som satt en kaffemaskin på jobbet. Jävla idiot som levererar kaffekapslar till oss. Jävla bönder som odlar bönorna. Jävla evolution som skapade bönorna. Jävla mig som dricker skiten. Jäbvlalsv asfkjn dsfglksdn ölsfkjn    AAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRGH!




Skriv en kommentar

Energizerbunny?

Pezster 
· Svar till Mobwoof

Jupp... ;) apjobbigt.

hehe :)))

Pezster 
· Svar till Mobwoof

:D

haha gjorde nåt sånt nångång. jag är sjukt resistent mot koffein, så det tar ett tag innan det händer nåt. började dagen med två burkar cola, använde sista skvätten för att få ner en koffeintablett. det hände ingenting så jag tog två till två timmar senare. sen kommer nån jävel och GER MIG SPONTANT två asiatiska importerade flaskor med fucking raketbränsle.

när... Visa hela »

Någon som vet vad som hänt med ninjavideo? Såg att amerikanska myndigheter stängt ner Radio Shack och lagt upp deras logga på den addressen. Har Ninjavideo åkt dit också eller är man bara försiktig? Sidan har varit nere några dagar nu, aldrig hänt förut... Någon som vet något?

Pezster 
· Svar till Daniel

Amerikanska myndigheter har satt stopp. Något med domänen att göra. Även tv-links är nere - vilken BARA innehåller länkar.
Med andra ord. Kriget närmar sig. Just nu fixas det med ny host etc för dem. Så fort jag får reda på mer kommer det ut här på bloggen.

Pezster 
· Svar till Daniel

saveninjavideo.blogspot.com - glömde den ;)

Kommentera