I England vill några köpcenter införa fetto-parkeringar. Så att de stackarna ska kunna fläka upp sina dörrar på vid gavel och sedan rinna ur sina bilar.

Det finns ju redan handikapparkeringar! Där kan man, om man har en liten lapp från doktorn som säger att du är fet pga sjukdom, parkera. Om man inte har den där lappen. Så är man alltså inte handikappad och får snyggt parkera där alla andra gör det.

Att ge fetknoppar en egen parkering är lite som att belöna någon som misslyckats med det mest basala som finns. Att ta hand om sig själv. Sånt ska inte belönas... sånt ska fan bestraffas.

Varje gång jag läser om något i samhället som ska anpassas bara för att några idioter inte kan sluta stoppa mat i käften blir jag förbannad.


Skriv en kommentar

Colin Warren, som väger ca 120 kg, säger att bildörren måste kunna öppnas på vid gavel för att han ska kunna ta sig ut. Annars blir det inget shoppande. Han ser fram emot initiativet med "comfort zones". Helt jävla galet!

Men jag har lärt mig att man ska försöka se det positiva i saker. Jag ser här möjligheter för oss snygga, välformade, spänstiga individer med ett lätt sadistiskt sinnelag:... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Blogo

Hahahahaha.... en gång var jag på Ica och mötte ett gäng tjockisar i gymkläder som varit ute och rört på sig. Svettiga köpte de coca-cola och bakelser som "belöning"...

Hur kul som helst.

Om något så borde dom placera tjockis-platserna så långt bort från ingångarna som möjligt så dom får lite motion istället..

Pezster 
· Svar till Micke

Precis! :D

isch

En sån kvinna har jag i min butik hemma också...Timar man in henne ser man hur hon kör från Mcdonalds drive thru 30 meter från parkeringen,sitter i bilen och äter för att sen gå in och shoppa loss på glass och godis..
Jag tycker lite synd om henne,hon ser väldigt ledsen ut.

Pezster 
· Svar till Cian

Klart hon är ledsen. Hon är ju tjock.

Det jag inte fattar är varför de inte tar tag i problemet. Att tröstäta för att man är fet är ju lite som att försöka släcka en eld med bensin...

alltså.... varför. om du är så fet att du inte kan ta dig ur bilen på ett normalt sätt så är väl det en tydligt implikation att du borde GÅ till butiken? För din egen skull?
och ta med en fet jävla vandringsryggsäck (med bra stöd)att stoppa allt i. kilona trillar av rätt smidigt med den typen av enkel motion.

och innan alla upprörda kommentarer kommer- jag GÅR till butiken och BÄR hem al... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tinky

Precis. Häromdagen gick jag till butiken och handlade alldeles för mycket... tog en timme att dra hem all skit jag köpt. Usch, vad jobbigt det var. Pet-flaskor med mineralvatten, juiceförpackningar, mjölk... ja... det var så tungt att det var löjligt. Där jag jag och undrade hur dum jag var som handlade allt det där när jag visste om att jag gått till affären. (1km dit).

Men hur jävla gott smakade inte maten sen på... Visa hela »

Kan iofs slippa att få dörruppslag på min bil när en tjockis ska ut ur sin (bra sak), men man inte helt enkelt göra tjock parkeringar längs bort från butiken då ? win-win typ..

Fast... så länge det är affärerna själva som VILL göra såna parkeringsplatser så förstår jag inte problemet. Hade det varit ett krav från fetto-förening hade jag jag också surnat till. Men nu är det ju bara ett smart drag, dom tjänar ju mer pengar ju fler överkonsumerare dom får in.
Själv tycker jag det är rätt roligt när jag ser tjockisar, för då kommer alltid det hä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Daniel

Hahahaha... du har så rätt.
Jag funderar på att fixa fram en tjockisparkering utanför mitt jobb. Så kan jag videofilma dem när de tar sig ut ur bilarna... störtskönt.

Detta är ju en strålande idé. Jag vill fan inte ha min bil skrapad av fetton som slänger upp dörren i min bil. Nu skall idén bara utvecklas så att de får en egen ingång och egen avdelning i affärerna så jag slipper se dem. Kanske till och med ett "eget internet" IPv78 (stora personer kräver stora siffror), så man slipper höra dem klaga på att de blir mobbade på denna bloggen för att de sakn... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Antropos

En tjock-Internet? Hmm... jag gillar tanken på det. ;)

Hoppas du får en sjukdom som gör dig fet. Hjärtlösa typ!

Pezster 
· Svar till Danne

Hahahahaha... med tanke på hur många sjukdomar som gör en fet lär du få vänta i typ 1.000.000 år.

wah, wah, wah!

Kommentera