Israel gjorde bort sig. Ordentligt. Istället för att erkänna det har de satt igång den stora propagandamaskinen med storebror USA till hjälp. Det är nästan lite roligt att se.

IHH (deras hemsida hackas ständigt)... organisationen som var med och finansierade Ships To Gaza svartmålas. Israel säger att IHH har "samröre" med islamistiska organisationer (ordet islam och terrorist verkar av någon anledning höra ihop... idiotiskt)... problemet är bara att den där dansken som gjort rapporten, Kohlman, sitter så mycket i knäet på USA och Israel att det lika gärna kunde varit en analys från Israels egna militärtjänst. Så länge oberoende, alltså, PÅ RIKTIGT oberoende människor kollar upp fakta kan man inte lita på det där för fem öre. Jag säger inte att IHH har rent mjöl i påsen... jag säger bara att man får chilla lite och tänka själv i all information som öses ut.

Nu är det plötsligt Israels rätt att uppföra sig som värsta gangstermakten i jakten på "terrorister". Så fort någon käftar emot Israel så är de antisemiter eller terrorister. Precis som amerikanarna kallar varenda jävel som är lite jobbig för terrorist. Det är lite tjatigt. Och oroväckande, för allt tjafsande om hot och terror gör att vi får mer och mer övervakningslagar, människor blir mer och mer ok med att deras frihet begränsas i utbyte mot att "terroristerna" ska få det jobbigt. Ska internationell lag åsidosättas varje gång för jakten på terrorister? Det där ska jag testa nästa gång jag blir tagen för fortkörning.

"Du kör för fort!" säger polisen.

"Jag jagar en terrorist."

"Jaha... men då är det ok. Kör hårt! Vill du låna min pistol?"

Israel kommer dessutom NU på, efter det har varit lite jobbigt i media med hela världen emot sig, ut med information om att det funnits legosoldater på båten. Med kuvert med 10.000 dollar på sig. Skottsäkra västar, gasmasker etc... jojo... nu börjar kanske till och med den mest envisa idioten inse varför de slog ut all kommunikation. Det blir lättare att hitta på saker i efterhand då. Och svårare att motbevisa.

Givetvis är det även dags att dra fram konceptet "antisemitism" igen. Antisemitism betyder fientlighet mot judar och judendom. Det visas filmer om folk som sjunger antisemitiska sånger på båten (vilket självklart är fel) men i Israel firar folket utanför turkiets ambassad att aktivister har blivit dödade (se här) och det är lika fel... snacka om att kasta sten i glashus. Kritik mot att Israel gör fel är INTE antisemitism. De som tycker illa om judar är helt enkelt rasister... så enkelt är det... och rasister kan fara åt helvete. Sedan... varför nu Israel känner att de vill ha ett eget ord för folk som hatar dem fattar jag inte alls. Lönt.

Suck... vi som bor på den här planeten... vi är en ras... nämligen människor - homo sapiens. Vi kommer i en massa olika färger. Det vi är mest kända för i universum är att vi slåss pga av en sagobok som någon flummare på droger skrev ihop en gång i tiden. Det är fan sorgset.

Nu skiter vi i det här tycker jag. Jag har lösningen. Hela området ska tillfalla världssamfundet, sedan flyttar vi dem så långt ifrån varandra det går. Israel på Nordpolen och Palestina på Sydpolen. Perfekt. Löst.

Moving on...

AB -

Skriv en kommentar

haha bästa lösningen jag har hört iaf

Pezster 
· Svar till Anonym

Om inte annars så kanske de "chillar" lite där ;)

Nuke the site from orbit. It's the only way to be sure.

Pezster 
· Svar till Moo

Nej, de ska tvingas till polerna. Vi hör med dem efter några år om de har lugnat ned sig.

Från wikipedia
A 1996 CIA report on terrorist abuse of charities, declassified after the September 11 attacks, documented IHH as a charity with ties to "Iran and Algerian groups." According to the report, the director of the IHH office in Sarajevo "has been linked to Iranian operatives." The report described "the terrorist-related activities and linkages" of fifteen selected "Islamic NGOs," noting that "individuals connected to some of these... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jonas

Som jag sa... propagandamaskinen är i rullning. Tråden på wiki är dessutom låst. Vilket säger en del.

Jag tycker om påhittet att "legosoldaterna" hade kuvert med 10 000 dollar i med sig. Om man gör sig redo för att strida mot kommandosoldater med bambupinnar så har man inte 10 000 dollar i fickan =)

Pezster 
· Svar till Robert

Precis. Det roliga är att folk tydligen går på det. Säger en del om intelligensen därute. Måste vara lätt att sitta i en regering idag.

Propaganda haveri.....

A Political Tool of the Zionists: the "antisemite" and/or the holocaust

www.youtube.com/watch?v=rsZRGB9mcYk&feature=related

Pezster 
· Svar till peter

Intressant. Får kolla igenom den mer sen. Jag försöker faktiskt förstå det här... men failar enormt hela tiden...

Och alltid detta snack om antisemitism om man kritiserar dem. Jerry Seinfeld beskriver detta jävligt väl när han pratar om sin Uncle Leo: "........... he's one of these guys that anything goes wrong in life, he blames it on anti-Semitism. If the spaghetti's not al dente, the cook's an anti-Semite. If he loses a bet on a horse, the betting secretariat's anti-Semitic. If he doesn't get a good seat at the temple, the rabbi is an anti-Semite........"

Pezster 
· Svar till Blogo

Precis så.
Kolla dessutom in Peters klipp här bland kommentarerna. Lite samma sak.

Varför tror du så blankt på det? Allt är fel som Israel gör och allt är rätt som dom gör. Det sägs att Israel har det mest profesionella försvaret i världen. Även om Iran får tag på kärnvapen så har dom inte en chans mot Israel.

Pezster 
· Svar till Anonym

Jag skäller för fan på båda sidorna. Men i DET HÄR FALLET har Israel gjort en jävla tabbe.

Att en supermakt (militärt sätt) beter sig så mot några fattiga stackare med handeldvapen och några rakterer är FEL. Som du säger... de har all makt... varför bete sig som en mobbare då? Det säger en del... med tanke på Israels historia ska de kollektivt SKÄMMAS som fan.

Det fattar vem som he... Visa hela »

Varför tror du så blankt på det? Allt är fel som Israel gör och allt är rätt som dom gör. Det sägs att Israel har det mest profesionella försvaret i världen. Även om Iran får tag på kärnvapen så har dom inte en chans mot Israel.

Pezster 
· Svar till Nicke

Det räcker med att posta en gång ditt stirro!

Antisemit och terrorist, detta är standardbenämningarna på alla som inte uppskattar Israels eller USA:s politik.
USA styrs av rika judar. Våra egna tidningar och TV-kanaler ägs av rika judar.
Man blir så d...a trött på den här skiten.

Pezster 
· Svar till Pontuz

Öh.... nej?
Få det inte att låta som om judar är något slags ont folk... det är som alltid ett gäng människor med knepiga idéer bara.
Sedan om det råkar vara många judar som det går bra för (inte en aning om så är fallet) så beror det mer på att de helt enkelt är duktiga... slitit hårt. Det får man bara ge dem cred för isåfall.

tja, nackdelen med att stänga av kommunikation och göra sina egna utredningar när ens förtroende har nått bottennotering är väl just att inte många kommer tro på en.

kanske HADE de fått $10.000 för att potentiellt dö(?), men ur ljuset av hur utredningen sker så kan man inte ta det på allvar. det är som att behöva få en 6a på tärning för att vinna, slå tärningen dold bak... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahahahahahahahahaha

Israel har verkligen skitit i det blå skåpet denna gången (förmodligen inte sista gången heller...) man borde sätta Israels regering i blockad, eller lås in dem i en liten låda och släpp ner på en öde ö! Eller ja, ditt förslag med Sydpolen respektive Nordpolen låter ju inte så illa :)

Pezster 
· Svar till Madde

Vi måste bara få ok från isbjörnarna och pingvinerna... :D

Du har förstås fullkomligt rätt! Låt området tillfalla världssamfundet, så att det åter kan tas i besittning av dess rättmätiga invånare: Norska trålfiskare!

Allt för länge har denna förtryckta grupp lidit under antitrålfiskerismen! Terroristgrupperna som verkar mot utfiskningen av haven har kopplingar till både Al-Quida och Sportfiskeförbundet!

Kunde vi ge palestiniernas land ti... Visa hela »

Pezster 
· Svar till DNME

Hahahhaa.... vi måste omedelbart starta en aktivistgrupp! :D

@Madde: tja...man försökte nog det i Warszawaghettot under andra världskriget och du ser vad det ledde till. Skickar vi dem till Nordpolen så kommer de internera Eskimåerna. Du vet, de flesta pedofiler har en gång själva blivit utsatta för pedofila övergrepp.

Jag klämde ut följande i en bulletin och på min blogg på Myspace:

I am not surprised that USA said that it is OK for the Israelis to do piracy, murder civilians, kidnapp civilians in international waters, theft and so on. That is clearly illegal ! USA's leaders should know this ! But no, ofcourse they say it is ok. I am not surprised !

USA hunt pirates outside of Somalia. Why ? Is there any difference in who is doing the piracy ?

What the Isr... Visa hela »

Får rätt mycket intrycket att du hatar judar också. Vad tycker du om förintelsen och Hitlers Tyskland? Vågar du svara på den frågan? Det räcker med en.

Pezster 
· Svar till Nicke

Hahahhaa... bara en tidsfråga innan en idiot som du kom hit.

Läs lite mer (både blogg och i kommentarerna) så ser du vad jag tycker.

Det som judarna fick genomlida under andra världskriget är bortom förstånd... fruktansvärt.

Det är just därför Israel ska skämmas för hur de agerar nu. Lärde de sig inget? Eller misshandlar ett barn som själv blivit misshandlat?

Men detta har ing... Visa hela »

Förlåt Pez, men jag kan inte låta bli att småle åt den fantastiska ironin i att du ondgör dig över "motpropagandan"(?) samtidigt som du(och alla andra) tar skeppshistorien på så blodigt allvar. "Israel gjorde bort sig" skriver du, som om bordningen av europeiska safariskepp fulla med idealister som vill spela Allan skulle vara det värsta som skett under 60 år av en av den moderna tidens svåraste konflikter. M... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Esteban

Det handlar om principer. Och det ÄR rätt viktigt. Nu är ju ljuset på konflikten på ett sätt som det inte varit på låååång tid.

Det spelar ingen roll vem som var på båten eller varför.

Vad som är jävligt intressant är att som tidigare nämnts man nu rullar igång propagandamaskinen och bröjar köra med Terroristkortet för att flytta fokus.
Nr1. Har man glömt sitt eget arv och alla de Judiska terroristgrupper som genom bla självmordsbombare i princip sprängde bort de "ockuperande" Engelsmännen???
Nr2. Säg att det nu fanns slangbälleutrustade elitsoldater?? ombord så hade ju dom få... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Andre

Selektivt minne och selektiv vareseblivning verkar vara problemet här ;)

Esteban. Dom där idealisterna har lyckats lyfta upp en väldigt seriös fråga och nu kanske det leder till något.
Ja det finns värre saker men man kan inte skita i de något mindre för det.
Vad har du som inte är idealist gjort för världen idag där du sitter i din mjuka stol och knappar på datorn??? Lät att sitta och döma andra med ena fingret i näsan.

alla refererar till 'israels propagandamaskin'
Kan nån vettig beskriva vad det är? Är det HW, SW eller fysiska personer -vilka då?
Vem-vilka har designat den och vad går den på? Jag undrar..

Nicke: inte ens de som farit illa är ofelbara. kritik av den israeliska militären och regeringen är inte detsamma som antisemitism. Begreppet missbrukas som ett rent skamgrepp man slänger in när man slarvat bort argumenten. sverige är senast jag kollade, sekulärt protestantiskt. om en annan regering kritiserar den svenska, betyder det att det är för att de hatar sekulära protestanter...? eller finns det... en möjlighet att regeringen gjort f... Visa hela »

Världen är mindre än du tror...även din. Nu kommer alla åt alla i princip när världen blivit global och tiden går snabbare och snabbare. Om inte allt för lång tid så finns inte du eller jag längre. Det att vi ska hamna i något paradis eller något liknande är ett påhitt av någon knäpp typ som inte hade svar på frågor. Jesus och Muhammed är några populära knäppisar. Mä... Visa hela »

Intressant att många hänger upp sig på att Israel och dess vänner kallar kritik för "antisemism" är det samma folk som håller käft när islamister och islamkramare kallar alla omkring sig för islamofober?

Vad är det för fel på propaganda förresten? Är det bara fel när "fel" sida gör det? Hoppas att ni inte är så naiva att ni tror att det ni får hör från... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Varg i Veum

Det är fel när man spelar ut rasistkortet VARJE gång folk inte håller med.
Oavsett.
Sedan pratar vi INTE om islamofobi etc... men det har jag varit på det med.

Jag har nämligen RELIGIONSFOBI. Den kommer av att jag betraktar alla religiösa som idioter.

Nicke. I do agree. Om 1000 år (om vi finns mot all förmodan) så kommer det vara krig mellan Merlin, Gandalf och Harry Potter troende. Stora ledare står med handen på Kalle Anka pocketen och svär att hämnas fiendens brott. Vårt stora problem är vår enorma egoism och förvridna självbild av oss som ras. Tänk om vi skulle skippa all den där skiten och börja tänka själv och logiskt med hjärna och hjä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Andre

Lägg även in ett litet system som säkerställer att religionen inte kommer kunna existera så är jag med.

@ undrar sen länge...: Jag vet att det finns bra dokumentärer om den Israeliska mediakontrollen och hur de filtrerar vilken information som når världen. Det är bland annat olika filter beroende på var man bor. Vi har det t.ex. mycket bättre än USA, där är allt helt vinklat till Israels fördel. Det har varit sämre här också, t.ex. talade massmedia hela 80 & 90-talet om "israeliska vedergällningsattacker" o... Visa hela »

Pezster 
· Svar till DNME

Googla runt, sålla bort de rasistiska resultaten så hittar du till slut bra material. Jag har en del på min hemdator.

Pez, vilket ljus är det som fallit på konflikten? Ett konstruktivt ljus som uppmuntrar till genuina lösningar på konflikten, eller ljus som piskar upp hat och kampattityder?
Andre, det enda detta leder till är politiskt tryck på billiga symbolhandlingar av typen "bojkotta Israel" och dyl. som inte gör ett förbannade dugg för att lösa denna konflikt. Jag kan som fotöljgeneral iallafall säga att jag inte gjort saken vä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Esteban

Tja... det har ju blivit mer aktuellt än någonsin. Blockaden måste hävas. Det är det inget snack om... och tack vare det här så är det åter fokus på problemen.

Klart det är bra. Och sämre? Hur FAN kan det bli sämre?????

Pez, allt kan bli sämre. I detta fall genom att någon tuggar så mycket fradga över detta att de vill spränga nåt i luften. Vilket i sin tur triggar ännu en attack/straffexpedition mot Gaza från Israels sida. Och vips så har konflikten snurrat ännu ett varv.
Blockaden borde hävas, absolut. Frågan är hur man åstadkommer detta samtidigt som man tillgodoser Israels säkerhetsbehov samt inte bara stärker Hamas i... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Esteban

Jag håller inte med. De senaste dagarnas händelser gör det ännu mer angeläget att ordna upp allting.

Frihet har alltid, och kommer alltid att kosta.

Trist men sant.

Förresten anser jag att Israels "säkerhetsbehov" är relativt självförvållat. Och jag tycker inte det är ok att spä på deras illusioner om hur det ska vara ytterligare.

Pez, detta är den i särklass viktigaste konflikten på planeten att lösa. Att det går från supermegajätteangeläget till supermegajätteålitetillangeläget är inte riktigt... relevant.
Jag tror inte att vanliga civila israeler håller med om att det är en rimlig risk att sprängas i luften på bussar eller caféer bara för att Israel är part i en konflikt. Men det är klart, så länge... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Esteban

Öh... hur många israeler skadas varje år? Hur många palestinier?
Hur många hus förstörs i Israel jämfört med Palestina?

Att de går och är oroliga för att något ska hända är inte riktigt samma sak.

Kolla själv upp faktan i mitt påstående. Jag håller mig ifrån länkar, googla det själv...

Tycker jag SYND om Israel i den här konflikten? Ja, det... Visa hela »

Israel och usa borde terrorstämplas av FN. Israel borde rimligtvis jämnas med marken och utplånas, judarna är djävulens hantlangare och att världen visar sitt förakt mot dessa avskum är helt normalt.

Pezster 
· Svar till Lisa

Öh... nej?! Vad är du för en konstig typ?

Hur manga Israeler skadas och hur manga Palestinier? Kan det ha nagot att gora med att Hamas anvander sina egna civila oskyldiga manniskor som human shields kanske?? Israel skyddar sitt folk, medan Hamas lovar sitt oskulder i himmeln for att doda judar och sig sjalva.

Det kallas antisemitism nar det sker hemska saker varlden over, men nar alla bestammer sig for att skita i allt det, och istallet "gang up" pa Israel, no matter what.

Jag som svensk judinna har fatt no... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Svensk Judinna

Judar har det inte värst. Det är för fan ingen tävling i att vara mest hatade som ni envist ska vinna hela jävla tiden. Visst... det är synd om ALLA som råkar ut för RASISM.

Och nej, från och med nu motsätter jag mig ordet antisemitism. Det heter RASISM och det är fel. Som du berättar i din berättelse... visst, en massa jävla idioter som gör fel. Jag håller med dig att det är för jävligt. Visa hela »

Det var säkert som amen i kyrkan. Så snart någon har mage att kritisera Israels fartygskapningar, stölder, kidnappningar och mord så gapas det om antisemitism!
Man blir så trött...

Varje gång Israel blir "kränkt" på ett eller annat sätt, så skriker dom: antisemitism! Hur bär man sig åt för att kritisera landet Israel utan att bli beskylld för detta?

Pezster 
· Svar till Monica

Man säger åt dem att det heter RASISM och slutar att lyssna på dem.

Skiter i vilken religion du diggar. Gör du fel (för vissa kan det tyckas att statsstöd avrättning av personer som inte håller på samma lag kan vara att göra fel) ska du ha skit för det oavsett vem du är. I en sann demokrati finns det utrymme för alla åsikter, men dit hör tyvärr inte Israel. Enda lösningen på Palistina-Israelkonfliken är att USA tar bort sin skyddande hand och låter världssamfundet lö... Visa hela »

till "svensk judinna"

Varför är det alltid anti-semitism när Israel kritiseras? Det är faktiskt inte befolkningen som kritiseras utan dess regering. Många regeringar kritiseras för att de bryter mot de allmännan mänskliga rättigheterna. Kina kritiseras, Iran kritiseras, Sverige kritiseras, USA kritiseras m.m. m.m. Regeringar som bryter mot folkrätten ska med rätta kritiseras och fördömas, Israel är inget un... Visa hela »

1. Googla "gaza strip"
2. Klicka på första träffen
3. Scrolla ner halva sidan
4. Klicka på det röd-vita-diagrammet.

Diagrammet visar antalet dödade palestiner vs dödade israeler. Och diagrammet är egentligen röd-vit-blått, men med den beskrivning är det svårare att hitta. De blå staplarna syns nämnligen knappt.

De visar de dödade israelerna.

Hey Man!
Du ser j--- bra ut för att vara nära två-tusen år gammal - r-rama Metusalem LOL

"50 legosoldater som fick 10 tusen dollar i kuvert"
Ja och dem pengarna tog de ut med till havet!

Kan Israel då skicka tillbaka dem eftersom ni själva agerat sjörövare och kallblodiga pirater!

När det gäller antisemitism så visar det sig att den alltid blommar upp när Israel har gjort något fel. Alltså inte kritiken mot israels handlingar, utan att enskilda judar trakasseras i samband med detta.

Och istället för att alla skriker "nu har dom gjort bort sig!!" så kan man försöka förstå varför de olika sidorna handlar som de gör. Hur trängda de känner sig. Och har man tur kanske m... Visa hela »

Pezster 
· Svar till 0

Min förmåga att idiotförklara troende är baserad på år och år av erfarenhet. Jag har försökt att ge dem en chans... men icke... till slut tröttnade jag och gjorde det enkelt för mig.
ALLA är idioter. Att tro på att det finns en gud är störtlöjligt. Jag kan inte... kommer inte... att visa någon som helst förståelse för vuxna människor som är så trasiga, i själen och... Visa hela »

Pezster 
· Svar till 0

Och ska jag vara helt ärlig så är jag inte ateist heller. För att kalla mig för det vore att.. jag vet inte... sätta en etikett på mig... eftersom gud inte finns... så är jag bara... människa.

En etikett på MIG är överflödig. Min DIAGNOS på andra är religiös... ett sjukdomstillstånd som sitter i skallen.

Svensk judinna:
Har du någonsin tänkt på att det kanske är så att det faktiskt är något fel på Israels politik och att det är därför så många vänder sig mot landets regering? Du uppfattar det som att det är "inne" - vi andra uppfattar det som att många tycker samma sak.
Med ditt inlägg säger du att vi alla är lite lätt korkade och följer den stora massan som en sko... Visa hela »

Sorry, måste posta en länk till Michael Moores "Bowling for Columbine" som förklarar varför amerikanerna har så mycket vapen. Där finns vissa likheter med Israel, i alla fall om man hårddrar det lite och har just rädslan för utomstående i åtanke.
Detta är såklart riktat mot amerikanerna mer än israelerna.

www.youtube.com/watch?v=Zqh6Ap9ldTs

Pezster 
· Svar till Candy

Helt jävla klockrent. Lysande!

Kan se framför mig hur Israel startar krig mot Isbjörnarna om vem som egentligen var där först!!

Flyttandet av fokus påminner väldigt mycket om den röda tråden i Orwells 1984, alltså ett jävligt gammalt och beprövat exempel på propaganda. Även Moore (som jag förövrigt inte har ngt förtroende alls för) tar upp!

Kommentera