Vi satt och snackade lite om tennis. Detta pga av Söderlings bravader. Sjukt bra jobbat av honom förresten! Det är roligt att vi har en grym tennisspelare i Sverige igen.

Iallafall, där vi satt och njöt av solen så kommer det fram (fråga mig inte hur de kom in på det, jag satt och dagdrömde) att tennisspelaren Stefan Edberg år 1983 dödade en linjedomare med sin serv. Edberg servade, träffade stackaren rakt i pungen, som då föll ihop och slog huvudet i ett betongfundament bredvid banan och avled senare på sjukhus. Ouch.

Edberg mådde så dåligt att han vann hela turneringen efter det. Vilket inte är så konstigt... klart motspelarna blir nervösa när de vet att han skjuter för att döda... mot pungen. Sånt sätter skräck i folk.

Anyway... detta var något jag inte visste/hade missat... men NU vet jag. Och nu ni med.

Hamnar liksom rätt långt upp på listan över hur man INTE vill dö om ni frågar mig. Kan tänka mig diskussionen i efterlivet...


"Hur dog du?"

"Jag vill helst inte prata om det."

Hur vill man dö egentligen? Hmm... kanske av en meteor som träffar bara mig och ingen annan. Då hade det varit som om universum liksom gjort det personligt att ta kål på mig. Det är respekt. Smickrande, typ.

Anyway... fredag och nu ska jag softa med en öl i solen på min fetstora balkong.

Happy helg på er!

Skriv en kommentar

"Having your balls bit off by a Laplander, that's the way to go!"

Pezster 
· Svar till JB

Hahahaha! Jag fattar inte men det lät sjukt roligt :)

Det här har inget med ovanstående inlägg att göra, men jag måste få det ur mig. Jag drömde om dig inatt, du satt mitt emot mig på ett bibliotek. Jag blev besviken, för IRL såg du ut som Thomas Quick, fast med hår på huvet. :(

Pezster 
· Svar till Alexandra

Hahahahahaha... sjukt roligt!!! :D

Jag trodde det bara var en skröna som gick på skolgården när det väl hände. Men det kanske ligger sanning i det ändå.

Ironiskt att linjedomaren hette Dick...

Pezster 
· Svar till Henrik

Lite lol är det ;)

Haha.... Har hört att Tennis elbow är plågsamt, men Tennis balls verkar vara mycket värre...... Tänk att dö av nåt sånt.

Det va ingen pungträff.
Bollen träffade i tinningen, blödning i huvudet uppstod, linjedomaren avled straxt därefter.
Stefan Edberg var 16 år, på väg upp i tenniskarriären, och därför tystades det ner.

Kommentera