Sådärja. Då var semestern på Kreta avslutad... rätt skönt att komma hem igen. Inte till Sverige och svenskarna så mycket som lägenhet, fetbandsinternet och egen lagad jävligt god mat.

 

Jag får alltså damp efter tre dagar på ett ställe utomlands. Inte så att jag vill hem men jag vill liksom någon annanstans. Fast jag måste erkänna att jag fann stort nöje i att sitta i skuggorna under dagen och se på alla galningar från nordiska länder som på fullt allvar lägger sig under solen under varmaste tiden på dagen och tokgrillar sig. Jag vet inga andra än svenskar som lägger så sjukt mycket av sin lediga tid för att ligga i solen för att få lov att vara bruna en månad eller så. Rena rama tidsslöseriet.

 

Nästa gång ska jag ha med mig grillsås och stänka på alla som ligger där.

 

*stänk* *stänk*

"Vad i hel...?"

"Ssssch... lilla fläskkotlett... inte prata nu."

*stänk*

 

Av någon anledning är det ännu roligare när vita tjockisar över natten förvandlas till röda tjockisar. Hysteriskt roligt. Jag har dessutom några sköna bilder på dessa fetknoppar. Nästa gång jag är på ett hotell i ett soligt land ska jag dessutom ta före och efter bilder på alla fetton jag misstänker kommer bränna sig. För handen på hjärtat... det borde finnas en sådan site. Bara för det måste jag googla det.

 

 

Idag lyssnar jag på låten här ovan (lyssna!) och njuter av en kall öl på balkongen.

Imorgon ska jag in på kontoret och presentera en marknadsplan för några kostymnissar och sedan fortsätter slappandet några veckor till. Kan livet bli bättre?

 

Nu ska jag börja läsa igenom nyheterna och se vad det hänt för konstiga saker när jag varit borta. Så med andra ord... bloggen är igång igen. Det skulle den varit innan om det där med wi-fi nått den där förbannade ön.

 

Förresten... jobbigast med att komma hem? Jo, alla sura miner överallt. Jojo... svensken är en deppig fan som glömt hur man ler. LE LITE IBLAND FÖR HELVETE!

 

 

Skriv en kommentar

Nagon webbplats tillägnad stekta tjockisar känner jag inte till men den här fortfarande lika kul, trots att den är väldigt gammal.

Ps Engelsmän och -kvinnor är rätt bra pa att bli grisrosa de ocksa. Hört talas om solskyddsfaktor och parasol nagon?

En site med bilder som i min länk?

Välkommen hem! Här är en rubrik som är jävligt underhållande :D www.dn.se/nyheter/sverige/barn-placerades-felaktigt-i-sarskola-1.1138260

Pezster 
· Svar till Vegetal

Hahaha... oups, typ.

Oh jag glömde den här också! Parasiterna är på krigstigen.
www.sweclockers.com/nyhet/12379-copyswede-vill-ha-avgift-pa-harddiskar

Pezster 
· Svar till Vegetal

Tacko föro deto tipso!

:D

när jag ler spontant ute på stan stirrar folk på mig som om jag vore råknarkad :/

Pezster 
· Svar till Tinky

BRA! Fortsätt så!!! :D

brukar jag göra, brukar vara på ett sjukligt soft humör.

Kommentera