Gudrun Schyman, en gammal, tragisk hagga som helt förlorat allting som har med verkligheten att göra, har fått för sig att bränna upp 100.000 spänn. Varför? Tja... som en "manifestation för rättvisa löner mellan kvinnor och män"... vilket måste sätta någon slags rekord i långsökthet.

Jag har hört mycket om den där gamla tanten... allt ifrån att pissa i biografer, att konstatera att alla män är talibaner, till... öh... jag vet inte... jag brukar sluta lyssna när jag klassar någon som totalt sinnessjuk.

För helvete... Gudrun... fatta nu för fan när det är dags att lägga av! Du är gammal, pinsam och lever uppenbarligen i något slags lala-land som du själv har uppfunnit i din skalle.

Gudrun Schyman är kliniskt sjuk i huvudet. Alla som ens ägnar en sekund åt att överhuvudtaget överväga någonting som lämnar idiotens mun borde omedelbart låsas in på närmsta sinnessjukhus.

Bort... bort... BORT från min verklighet!!! Vad fan? LEVER GUDRUN PÅ DET HÄR?! Vem i helvete betalar lön till en sådan komplett idiot?

UPPDATERAT: Tydligen har Gun några kompisar i en tafflig liten reklambyrå som har gett henne pengar att elda upp. Så här skriver de i ett slags försök till pressmeddelande:

"Idag eldar vi tillsammans med F! och Gudrun Schyman upp 100 000 av våra sparpengar. Vi tänkte köpa en motorbåt, men ångrade oss. Det är pengar vi ändå inte skulle haft om vi inte var män."

Öh... det där är pengar som ni verkligen hade behövt... för riktiga män lierar sig inte med en rabiat galen feminist vid namn Gudrun fucking Schyman. Jag tror ordet ni letar efter nu är antingen "doh!" eller "oups!".

Exp - AB - SvD - DN - SvD -

Skriv en kommentar

Min mor dog i ALS (en sjukdom som sakta bryter ner kroppen tills man inte ens kan andas)

Med dessa pengar kunde man ha finansierat forskning som leder till att man kan bota denna fruktansvärda sjukdom.

Men istället bränner denna hemska människa upp dessa pengar :(

Ja, hon vet ju hur man får uppmärksamhet iallafall...de där uppbrända hundratusen gav henne ju mer uppmärksamhet än någon annons hade gjort.

Men vilken tragisk människa...

herregud.

så mycket bättre grejer man kunde gjort för dessa pengar. Typ gett dem till utsatta kvinnor om man nu vill göra ett statement. eller starta ett mindre företag där alla löner är detsamma. vad fan SOM HELST är mer produktivt och meningsfullt än att elda upp pengar.

och respektlöst mot dem som inget äger...

Gudrun som nu är 62 år får sedan hon lämnade Riksdagen 2006 pension, s k inkomstgaranti. År 2008 uppgick den till knappt 20.000 i månaden. Samtidigt lär hon ha ett eget bolag dit arvoden för konsultuppdrag går. Så länge som hon inte tar ut lön fortsätter inkomstgarantin att betalas ut. När hon sen går i pension på riktigt kan hon förstås ta ut pengarna, och inkomstgarantin har ”försö... Visa hela »

för att inte nämna att detta knappats gör kvinnofrågor en tjänst. "feminist" har inte varit ett positivt klingande ord på länge, nu lobbar de för att gör det meningslöst. blir så jävla less.

vill man länka feminism och FI till respektlös idioti och cynism för dem som inget här är det här ett steg i rätt riktning.

En bitchslap i ansiktet på mig som tjäner avsevärt mindre än min fru, hämtar ungarna på dagis, lagar all mat osv.
Låt oss vuxna människor bestämma våra liv själva, utan pekpinnar från nollor med försörjningen ordnad via skattemedel.

Att bränna pengar för jämlika löner, är som att klubba en säl för att rädda valarna.

Pezster 
· Svar till Antropos

Ah... så kom den... Antropos liknelse som sätter pricken över i:et så det ryker om det.
Perfekt!!!
:D

Du missar en viktig detalj här Pez, det va ju F!'s pengar, dvs hade hon inte eldat dom så hade dom ju bara bränt pengarna på valkampanjen ... bortkastat som bortkastat lixom =)

Jay: nja, en "normal" valkampanj hade det åtminstone skapat arbetstillfällen, skatt hade betalats och pengarna hade gått i omlopp. att bränna dem är kort och gott värdelöst ju :/

Kunde hon inte lagt pengarna på en plastikoperation istället?

Antropos sa det!

Visst gjorde Gudrun en klassisk PR-kupp och tog en billigare genväg till publicitet. Men smart - knappast! Tror inte att det värvar nya fan. För de flesta i målgruppen måste det kännas som ett slag i magen.
Ja, ja, låt henne gräva sin egen grav.

Vem blir först att polis anmäla Gudrun??
mig vetligen så är det ett brott att förstöra pengar

Henrik, tyvärr är det inte det längre. Den lagen togs ur bruk på 1980-talet.

Idioten kunde ha skickat stålarna till mig i stället. Jag är också bra på att bränna pengar men på ett annat sätt!

Fick lite Gudrun-citat av en polare. Man häpnar.

"Utanförskapet förstärks av er politik. Det lönar sig mer att vara fisk och ha ett arbete än att vara sjuk och arbetslös".

"Pengar är överskattade" (Kan iofs hålla med om att skatten är för hög).

Men nummer ett på listan av Gudrun-citat är...

"Det där menade jag inte ens när jag sa det"

Gudrun är så väck att jag skiter knäck! Spy-man!

Hahaha, Eduronflux, du har en poäng där. Ge pengarna till Anna Anka! Hon är både kvinna och en pengabrännare....OCH jävla vilken publicitet det skulle gett. Samtidigt skulle symboliken varit lika förvirrande.

Hon fick iaf mycket publicitet för sina 100000 bagis. Eller kunde hon hyrt in Mats Alm för de 100000 bagisen så hade hon också fått mycket publicitet.

Ville hon verkligen ha valuta för dom där pengarna så skulle hon ha köpt fikabröd för hela slanten och sen kryssat run till massa kvinno dominerade yrkesplatser.

Jag menar ... visst, folk kanske blir chockade när hon eldar upp 100 lök, men tänk bara hur chockade dom skulle bli om hon som politiker faktiskt talade med folket!

Kommentera