Min flickvän gav mig en gång en prenumeration på en dagstidning. I tre månader fick jag en tjock bunte papper som - om inte flickvännen var där och läste - jag använde till fuktuppsugning under diskstället.

När prenumerationen var slut började folk på den där tidningen att ringa mig. De ville fråga mig saker om tidningen, om jag var nöjd och så. Jag berättade att tidningen lästes och uppskattades av flickvännen när hon var här och att jag uppskattade tidningens absorberande kunskaper i min egen användning av den. Sedan frågade de om jag ville förlänga prenumerationen till ett mycket fördelaktigt pris. Jag svarade att jag nog måste tänka över mitt behov av vattensugande tidningar på dagsbasis till mitt diskställ.

Det gick några dagar sedan ringde de till mig igen. Jag var pratade lite strunt med dem ett tag och sa att jag fortfarande inte bestämt mig. Sedan fick jag för mig att kolla hur envisa de var med att ringa upp igen när jag var upptagen med annat. Jag har använt förklaringar till att jag inte kunde prata när de ringde som "jag är och övningsklättrar i berg i parken", "jag är mitt i att tillverka en egen tandborste", "grillar egenproducerad svamp på stranden", "bowlar med mjölkpaket och en grapefrukt", "jag passar ad/hd-igelkottar och har inte möjlighet att..." osv, osv. Så där har det pågått i några månader...

Idag ringde en försäljare tålmodigt till mig för 16:e (!) gången och undrade om jag ville fortsätta prenumerationen. Jag avslutade experimentet. Jag inser när jag är besegrad.

"Nej, det vill jag inte." suckade jag i luren.

"Får jag fråga varför?"

"Helst inte. Jag bygger slott av begagnade tandpetare så det är lite tight med tiden här."

"Ok. Jag kan återkomma om några månader om du vill."

"Tack. Men det behövs inte."

"Jaja, jag måste fråga. Ha en bra dag."

"Du med."

"Lycka till med slottet."

"Det är mer en friggebod faktiskt."

Jävlar vad envisa. Nästan imponerande.


Skriv en kommentar

Neeej! Jag fick min första (av 30) gratis SvD idag. Nu vet jag vad som kommer...

Pezster 
· Svar till Fredrik

Hahahaha... ajajaj... jag lider med dig.

haha han tog din sista gnutta ironi om tandpetare ganska kyligt ändå..

Pezster 
· Svar till Kris

Jodå. Han var lite med på noterna tror jag. Tror till och med jag hörde ett litet fniss... men jag är inte säker. :D

Hahahahahahahahahaha fyfan va rolig du är

vilken fantasi du har alltså :D

De där jävla parasiterna, säger du ja till en av de där "gratis prenumerationerna" så är det fan svårare att bli av TM-nissarna än att avsluta sitt medlemskap hos scientologerna!

Pezster 
· Svar till Spjalket

Oooh... din jävel... ska du på "Burning Man" i år. Varför i hela friden är inte jag där? Jag fattar inte. Vad hände?
:D

jag tog också gratisprenumerationen ett tag, men angav inget nummer :>

fick bara ett mejl jag aldrig svarade på.

orkade typ aldrig läsa skiten i pappersform (fan ska jag med artiklar utan kommentarsfält till!?) utan nyttjade det mest medan hunden inte var rumsren. även jag måste berömma de absorberande egenskaperna.

Oh ja jag ska på burning man, biljett kirrad, resesällskap säkrat, enda som återstår är jag. Pez du hakar på nästa år kapish! =D

Kommentera