"Zlatan hinner till träningen! Flygs in med privatjet!" - så där står det i tidningarna.

För en som jag... som tycker att det är så där lagom viktigt att springa runt på en gräsplan, fösa en boll framför sig och försöka få in den i ett mål... så blir den där rubriken ren humor. Det är inte en match... inte ett VM... nejdå. Det är en träning.

Och så flyger man dit snubben i en privatjet?! Till en träning? Hahahaha. Detta basuneras sedan ut i pressen som om något viktigt precis har hänt.

Jag får en bild av oroade fotbollsentusiaster som nervöst suttit på en bar någonstans och gnagt ned naglarna till nagelbanden. De gråter, oroar sig... tänk om Zlatan inte kan vara med på träningen?! Och så kommer plötsligt nyheten!!! Zlatan flygs hem till första träningen! Glädjeyra uppstår! Det skålas och grabbarna kramar om varandra. Tårarna sprutar och alla springer runt i baren, helt till sig. Kärleken ligger i luften! Hoppet är åter!!! Zlatan får vara med på FÖRSTA TRÄNINGEN! Det är stort. Alla markerar den här dagen i sina kalendrar så de ska veta vad de gjorde den där dagen där Zlatan fick vara med på första träningen.

Hahaha... fucked up. På riktigt.

AB - SvD - DN -



Skriv en kommentar

Som lök på laxen - han tränade en halvtimma. Trött...

Jävla överbetald diva den där Zlatan.

Nästan så man hoppas planet kraschar...

Kommentera