Det finns massor av människor som inte förstår någonting alls. Själv blir jag nästan lite spak när jag ser vad vissa människor tycker och tänker. Idag satte jag fan kaffet i fel strupe när jag läste en artikel som en jurist vid namn Måns Cederberg hade suttit och plitat ihop.

Med rubriken "Stoppa våldtäkterna - DNA-testa alla män" så försöker det här puckot att babbla på som om han har kommit på en bra idé. När man istället blir mörkrädd över hur en jurist kan överhuvudtaget komma på en sådan här idé.

Ipred, FRA och allting annat ska registreras. Ska vi nu registrera vårt DNA med? Varför inte operera in en sändare i alla människor så att myndigheter kan se var vi befinner oss samt lyssna på oss.

Folk som begår våldtäkter är rena as och ska kastreras. Omedelbart. Först kemiskt sedan, ifall det sker ett återfall, så ska kasteringen vara kirurgisk. Våldtäkterna måste vi stävja. Så långt är alla i Sverige helt överens.

Men Måns är inte klok. Han drar fram en "lösning" som drabbar ALLA och inte bara de få idioterna som uppenbart är sjuka i huvudet. Det är som när det var ont om poliser i någon liten skitstad när lösningen var att folk skulle "hålla sig hemma" så att de inte skulle drabbas av brott. De som begår våldtäkter blir väl bara noggrannare att se till att de inte lämnar sin dna bakom sig. För idag är det VÄLDIGT vanligt att man inte hittar några DNA-bevis i våldtäktsfall.

Som vanligt används folks rädslor för att än en gång piska fram nya lagar och idéer. Det finns inget effektivare sätt att få folk att ge upp sina rättigheter.

"Hmm, jag förstår att du är rädd. Men om du lämnar lite blod här och opererar in den här sändaren i kroppen så kan vi hjälpa dig. Vi lovar att bara använda oss av informationen när det är viktigt."

"Öh... ok. Det låter bra." säger någon och går iväg med en fejkad känsla av trygghet och sin frihet ännu lite mer begränsad. Det är inte rätt.

Nej. Jaga idioterna som begår våldtäkter. Kastrera dem kemiskt när ni hittar dem. Blir det återfall så skär av apparaten kirurgiskt på dem och starta eunuckkörer i fängelserna. Jag bryr mig inte. Men lägg för fan lite tid och ork på att jaga IDIOTERNA och låt mig och mitt DNA vara ifred.

Som tur är kommer ett DNA-register inte att hända på ett tag. Om jag ska vara helt ärlig så tror jag dock att det kan bli verklighet någon gång i framtiden. Men inte idag.

Aktuellt just nu i skrivande stund, är att det finns en jurist som heter Måns Cederberg som är jurist på länsstyrelsen i Södermanland, som är helt borta i skallen, som skriver meningslösa skitartiklar på Aftonbladet. Sparka ut idioten direkt innan han gifter sig med Gudrun Schyman (som just nu måste stå utanför hans kontor med blommor och uppvakta honom)...

Det är måndag och jag har tack vare Måns blivit riktigt trött redan på morgonen. Jävla Måns.

Ett tips.

Har ni barn så ansök om att ta bort dem ifrån PKU-registret! (ett register som polisen med jämna mellanrum försöker få tillgång till). Det gör ni väldigt enkelt genom att skriva ett brev till:


----------------------------------------

PKU-laboratoriet
CMMS C2-71
Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge
141 86 Stockholm

 

Du måste skriva in följande:

 

* Att du begär utträde ur PKU-registret

    * Eget namn och personnummer
    * Moderns namn och personnummer
    * Sjukhus man är född på
    * Adress man vill ha bekräftelsebrevet skickat till.
    * Underskrift


----------------------------------------

Så där. Så har du gjort vad du kan för att skydda din avkommas DNA. Annan intressant fakta är att ett tag så försökte polisen få tillgång till de som begärt att GÅ UT UR registret eftersom de "borde vara brottslingar". Det där gick givetvis inte. 


Skriv en kommentar

Hmmm jag hade gladeligen gett mitt DNA om det hade varit till hjälp, jag personligen tycker killen ska hyllas eftersom han iaf försöker komma med en lösning.

Men det var intressant att läsa ditt inlägg, det fick mig att tänka till lite till skillnad från många av de andra inläggen som jag bara blev arg på ! :)
Tack för det!

Pezster 
· Svar till Vivi

Att DNA-registrera befolkningen kan få väldigt stora konsekvenser.

Sedan kan man ha en debatt om jämlikhetsdebatt med för kvinnor kan även de våldta eller begå övergrepp. Så varför bara män?

Och tack för din feedback! Uppskattas.

Jo jag håller med om alla eller inga, fast även om kvinnor våldtar är det en ytterst lite n procent i jämförelse...samtidigt kan man inte bara se till nummer och procent när vi pratar om människors lidande.

Pezster 
· Svar till Vivi

Nej. Men vi ska inte hålla på att registrera alla heller.

Tro mig när jag säger att hotet om kastrering borde göra långt mer nytta.

:D

Vivi, ska försöka förklara hur jag ser det - hoppas det ger dig lite mer förståelse för varför så pass många av oss skriker i högan sky när sådant här kommer upp:

I förhållande till alla män är det en ytterst liten andel som begår våldtäkt. Däremot är skadan ett DNA-register, tillsammans med övriga register och information från övervakning, kan ställa... Visa hela »

Pezster 
· Svar till JSC

Hahaha... Lika smidigt som en elefant... ?!?! Hahahaha. Tur du kan reda ut begreppen då :) teamwork ftw!!!!

Nej...jag bara orkar inte. Blir så less på idioterna i detta land ibland.

Var in i hela friden kommer dessa galningar från som kommer på såna här saker? Dom fanns ta mej katten inte i Sverige när jag var liten...

Teufel, dom fanns visst fast då onanerade dom till idolbilder på en viss Honecker i tystnad. Nu när den tekniska utvecklingen gått så långt att man kan förverkliga allt det som denne Östtyske mysfarbror drömde om ,kravlar dom ut från under stenarna till höger och vänster.

Teufel: Jag önskar att jag var liten när du var det...jag växte upp i ett 1984-samhälle tack vare min "kära" moder (och till råga på allt är jag född just 1984), och nu är det som att titta på "plan 9 from outer space" i ultraslowmotion, it all comes back, even worse then it was from the beginning (det sista där kräver att du som läser kan engelska, och det kan uppenbarligen inte 75% utav den svenska bef... Visa hela »

Kastrering - verkligen!?
Med tanke på antalet oskyldigt dömda för sexualbrott i sverige så skämmer det mig en hel del. Hur ser du på dödsstraff för mord? Rimligt?

Pezster 
· Svar till Henrik

Kemisk kastering först skrev jag. Första gången anklagad så visst... det kan vara fel.
Anklagad och dömd två gånger? Tja... av med skiten. Visst spill får man räkna med.

Jag är för dödsstraff för vissa fet med psyksjuka idioter. Men jag kan gå med på livstids internering på sinnesjukhus (som vi då måste plocka fram igen).

Kommentera