Jag och flickvännen vaknade sent idag. Jag kände att det var dags att ta itu med en sak. Nämligen ljuset i badrummet... ni vet det där ovanför spegeln? Det där med lysrör kan jag ingenting alls om. Det är nog därför jag skjutit upp att byta ut dem i nu snart ett år...

Fast det där fixade jag idag. Jag kände mig som Martin Timell när jag var färdig. Varde ljus!!! Hahaha... jag är fan stolt. Jag är definitivt ingen hemmapillare. Jag är mer typen som ringer någon som kan och sedan har synpunkter på något jag inte kan någonting om. :D Så nu går jag stolt in i badrummet och njuter av mitt verk. Hahaha... löjligt. Jag måste börja ta tag i sådana här saker. Det är ju fan pinsamt att inte fixa såna här saker.

Sedan lyckades jag baxa in flickvännen i en Telenoraffär. Hennes telefon var nämligen hopplöst gammal. Efter vi sagt detta till expediten drog flickvännen fram sin gamla mobil och nämnde något om att hon ville ha något som påminde om den (mjukvaran). Expediten förklarade sedan lite om tidens gång, utveckling etc och att det helt enkelt inte fanns något som påminde om hennes gamla telefon.

Så nu sitter hon här bredvid och svär över sin nya Samsung Wave. Fast jag vet om att hon är på väg in i en härlig värld med en ny smart telefon och alla möjligheter som det innebär. Faktum är att jag är avundsjuk. Android! Jag sitter med en jävla helvetes iPhone. Jag hatar iPhone... jag hatar allt som är låst, som tvingar mig att använda en viss sorts mjukvara etc... trots att jag har hackat den lille jäveln med jailbreak och annat så suger den fortfarande pung. Kanske flickvännen vill byta om hon inte gillar sin Wave? Jag kanske ska börja dissa hennes telefon?

Sedan läste jag kommentarerna och insåg att jag själv suger. Jag har massor med blogginlägg i skallen men jag väntar på något. Oskar i kommentarsfältet fick mig att inse att det bara är att ösa ut allting.

Så nu ska jag skärpa mig. Fast först ska jag ha en drink! För helvete! Jag har ju bytt lysrör!!! Sådant måste belönas!

Skål!!!

Skriv en kommentar

Vilka kommentarer? Eller är jag väck?

Pezster 
· Svar till Ipse Cogita!

På ett annat inlägg och några mail. :)

Här har du en till som inte fattar :-)

Yes! Där satt den! Fortsätt såhär så kommer min vardag bli sig lik igen! Tack! :D

Som arbetande för HTC kan jag ju bara säga "android for the win". jäääs.

Ja, suck! Jag ångrar nog min iFån..vill ha en HTC ist.. :S

hahaha jag orkar inte ens byta mina vanliga lampor. alla tre(!) jag har i hallen är döda, samt ena lampan i vardagsrummet och taklampan i studion. JAG IDS INTE! *lägger sig på soffan en stund till*

Pezster! Ni andra! Jag dör av skratt: www.youtube.com/watch?v=hMtZfW2z9dw

Kommentera