För helvete! Jag läser i DN att Miljömuppspartiet är lika stort som sossarna i vår kära huvudstad Stockholm. WAT DA FAAAAACK?

Vad är det för en satans jävla trädkramande, hampaodlande, fjällräven kånken bärande idiot som med fullt allvar lägger sin röst på Miljöpartiet?! Verkligen! Jag vill veta! Ger er till känna och berätta VARFÖR ni röstar på the miljömupps. Sedan ska ni fan ta mig argumentera och förklara varför ni vill lägga er dyrbara röst på ett sådant orealistiskt och populistiskt skitparti (jag skriver populistiskt för de rider fortfarande på klimathysterin och felaktiga siffror - där jag kommer ifrån kallas det för antingen att man ljuger eller att man är en idiot).

Jag har fan mer respekt för folk som lägger sin röst på "Kalle Anka"-partiet med parollen "fri sprit och bredare trottoarer".

Nu ska jag ringa ett printföretag och kolla vad de ska ha för att ta fram en dekal jag kan ha på min motorhuv. Det ska vara en påkörd miljömupp med blodeffekter och vars ena hand hållandes en veganburgare ska gå hela vägen upp mot min vindruta.

Det är valarbete a' la Pezster. Det kommer bli skitsnyggt.

Lite rolig fakta:

I Expressen kan vi läsa om en miljömupp som kom med idén att man kanske skulle ha lite clowner på äldreboenden för att piffa upp stämningen lite. Muppen heter Esabelle Dingizian och har, som de flesta (alla) inom MP, problem med att få hjärncellerna att utföra den där synkroniserade dansen som kännetecknar HJÄRNAKTIVITET!

Läs förresten den här artikeln som tar upp det idiotiska med vindkraft. Good shit.

Skriv en kommentar

Klockrent:=)

Jag har alltid röstat på miljöpartiet och det står jag för. Anledningen är att jag helt enkelt tycker att de har haft en bättre politik än de andra partierna. Mycket möjligt att allt om miljön inte stämmer - men gör det verkligen något? Det gör ju inte någon skada i allafall, tvärt om. Och jag har aldrig ägt en fjällrävenryggsäck, aldrig kramat ett träd (med reservation för eventuell... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Candy

Att ett litet land som Sverige (både yta och invånare) ska knäcka ryggen över miljöfrågor är rent bortkastade pengar och hindrar Sveriges ekonomiska utveckling.
Våra nio miljoner invånare skulle inte ens om alla blev miljöninjor spela någon som helst roll i det stora hela.
Miljöpartiets politik är bakåtsträvande och idiotisk.

Ta bara vindkraftverken... de senaste planerna kommer att kosta näs... Visa hela »

Ps. Inte fan är jag vegan eller vegetarian heller. Däremot tycker jag det är riktigt jävla viktigt att djuren har haft det någorlunda drägligt innan de blir mat. Du vet, frigående, glada djur - såna du inte gillar ;-)

Pezster 
· Svar till Candy

Glada frigående djur smakar underligt. I naturen är djur stressade som fan över när nästa rovdjur ska komma och käka upp dem. Det är naturligt för dem. När de förslappas och har det för bra så blir smaken fel.

;)

Haha, glöm inte att muppen på huven ska köra på cykel! Och ha spandexbyxar.

Pezster 
· Svar till JB

Ah... bra idé! Två mupps i en smäll liksom. Bra JB! BRA!

Hur kommer du på alla dina humorbefriade inlägg?

Pezster 
· Svar till Jah Hollis

Jag tar en vardaglig sak, tar bort all humor och skriver ned dem... gärna lite argt.
Ibland så hör jag även röster och gör det som de befaller mig att göra.

ok, guilty as charged.
Jag röstar på dem eftersom jag vill kompensera för det miljöförstöringen jag gör. Jag sorterar inte soporna eller på något sätt bidrar till en bättre miljö så därför röstar ja på dem så de typ inför lagar som gör att jag blir tvungen att välja miljö vänliga alternativ etc lite så, sen e jag inte så insatt i själva politiken men tycke... Visa hela »

Pezster 
· Svar till miranda

ARGH!
*gör korstecknet*

Läs även detta så blir en röst på MP än "dåligare":

www.svd.se/opinion/ledarsidan/vad-gommer-sig-i-valflaskets-rander_5169723.svd

Ett litet utdrag:

"Sexualbrotten är centrala i MP:s rättspolitik. Bilden som partiet vill förmedla är att det vill ”stärka brottsoffrens ställning”, särskilt vid sexbrott. Enligt MP:s talesperson i jämställdhetsfrågor sk... Visa hela »

Varför inte försöka uttryxka sig litet hyfsat,även om inlägget är korkat?

Pezster 
· Svar till Leiham

Sorry... jag vet inte vad uttryxka betyder. Återkom när du inte är miljöpartist längre så ska du se att det blir bättre.

antagligen för att de är hyfsat lika pp i många integritetsfrågor men har en hel partipolitik..? plus att det är jävligt MODERNT med den dära miljön vettu.
jag gillar växter och sånt.

*odlar lite hampa*

Pezster 
· Svar till Tinky

Hmpf... Det finns för mycket växter och djur på den här planeten...
Innan vi människor kom hit dog saker och ting ut. Men inte nu längre när vi människor springer runt och stör naturens ordning genom att envisas med att rädda allting.

Man skulle egentligen låta gaiatalibanerna drabbas av det hemskaste av straff, nämligen att ta konsekvenserna av den politik de vill föra. Tyvärr är det så att alla vi andra skulle drabbas.

De flesta miljötomtar jag känner älskar naturen så länge de kan sitta på Östermalm i en lägenhet och kolla på den via National Geographic i HD. När de väl kommer ut i den brukar det bli anat ljud i skällan. Visa hela »

Hörrödu, det är absolut inget fel på fjällräven. ;)

Nu ska inte du racka ner på Hampa! :D

Varför fan bryr du dig om det här, egentligen? Är inte du sinnessjukt råblå, eller har jag bara förstått ditt ständiga, överkåta bashande av det röda blocket fel?

Pezster 
· Svar till Özgür Kurtoglu

Öz... ALLA politiska partier i Sverige har sina små fel. Jag är inte blå... Mer blankröst eller piratpartist.
Men alla med lite insikt förstår att Sverige absolut inte behöver en rödgrön regering.
Vafan... är du en miljömupp Öz!? Man blir ju helt nervös på dig.

Vem som förtjänar min röst håller jag för mig själv, men jag kan kort och gott säga att det lutar starkt åt att bli blankt. Ville bara påpeka att ditt raljerande alldeles för mycket rör sig åt det blå hållet ibland för att jag ska vara bekväm kring dig, haha.

Pezster 
· Svar till Özgür Kurtoglu

Tja. Det är hårda bud helt enkelt. Sossarna har fuckat upp det här landet lite för länge.
Det gäller alltså att välja den väg som är minst skadlig för Sverige på sikt.
Och DET är inte lätt.
Så blankt eller PP för min del. Tills det kommer fram någon vettig inom politiken. Helst med hjärna.

Kommentera