Först hostar Piratpartiet TPBs servrar. Nu ska PP även hosta Wikileaks servrar. Niiice.

Ingen kan nu alltså fibbla med TPB utan att faktiskt ge sig på ett politiskt parti vilken får stora konsekvenser. Nu snackar vi om skivbolag, filmbolag och den typen av aktörer. Lite musik och film är inte tillräckligt för att en sådan strid ska tas.

Med Wikileaks är det lite annorlunda. Wikileaks är obekväma, läcker ut dokument med en rasande fart och verkar inte gå att stoppa. USA är en av de krafter som panikartat försöker tysta siten. Det här, mina vänner, kan bli jävligt spännande och jag kan tänka mig en politisk kris i framtiden med påtryckningar från andra länder. Precis vad världen behöver.

Många ylar om att Piratpartiet är desperata och gör precis allt inför valet... men kom igen nu och öppna ögonen era förbannade idioter! Tänk efter ordentligt på vad det här kan betyda utanför er lilla akvariebubbla ni kallar "ert liv".

Det här är lätt det mest intressanta hittills i valet. Alla partier berättar om vad de vill göra, vad de kan göra och det är - handen på hjärtat - bara en massa bullshit som gör att våra öron blöder.

Det Piratpartiet gjort är något som andra partier faktiskt inte klarar av. De står inte ens UT MED TANKEN PÅ VAD PP GJORDE! De - hör och häpna - gjorde något!

Lars Gustafsson, en slags författare vars namn jag aldrig någonsin har hört tidigare, hoppade argt av Piratpartiet efter det här.


"– Att Piratpartiet upplåter servrar till dem är omdömeslöst. Wikileaks är en organisation som levererar dödslistor till talibanerna, säger han till DN.se"


Med tanke på att snubben bott nästan 20 år i USA så är jag inte överrraskad. Är man så fullproppad av propagandan att man tror att Wikileaks levererar "dödslistor till talibaner" så låter det som en lysande idé att hoppa av PP.

Skit nu i valtider, öppna ögonen och se er omkring. Just nu pågår faktiskt ett en ny typ av krig i världen. Det är inte länder som krigar, utan medborgare med vissa idéer om framtiden mot företag, myndigheter etc. Kriget om det öppna samhället, om transparens hos stater och inte hos befolkningen.

Oavsett vad jag röstar på (i dagsläget vet jag faktiskt inte) så har Piratpartiets agerande i de här frågorna min respekt. Äntligen lite action! Något som det här sovande jävla landet är i desperat behov av. Äntligen lite CYBERPUNK! :D

AB - SvD - DN - DN - Exp -

Skriv en kommentar

USA gör tyvärr inte fel när dom krigar. Dom håller på gå i konkurs och det enda sättet är att kriga. Det klandrar jag inte dom för. Det jag är förbannad på är hyckleriet vi i väst kör med. Att vi skulle vara hjältar. Det är det sista vi är. Vi är plundrare som dödar andra för våra överlevnad skull.

Wikileaks visar sanningen om kriget. Wikileaks for the win. ... Visa hela »

Som alla FRA-kramare brukar säga, har man rent mjöl i påsen har man inget att oroa sig för ...
Ironiskt nog är det oftast samma personer som gnäller på Wikileaks.

nice!!

Kommentera