"Jag har köpt en 3D-tv! 22.000 spänn! Ska bli sjukt nice att kolla på film nu." berättar en besökande vän för mig.

"Spännande." får jag fram.

"Ska köpa lite filmer nu på lunchen. Så jag har!"

"Låter bra. Fast öh... inte för att vara sån men bara så du vet..." sa jag, men hann inte längre för han hade redan farit in på datorn i vårt kök för att surfa runt och köpa filmer.

Han kommer in lite senare och ser sjukt besviken ut. Nästan lite ledsen.

"Fan. Det finns ju inga 3D-filmer och köpa. Jag hittade bara EN film. Och det var en barnfilm... något med köttbullar. Faaaaaaan! Min flickvän kommer döda mig."

Upp som en sol och ned som en pannkaka, typ.

Stackare.


Skriv en kommentar

Den vännen ville säkert vara först med 3D-TV:n. Det är inte bara min ekonomi som jag är rädd om som gör att jag alltid står över första kastet. Innan jag ger mig på något nytt, avvaktar jag vilka tillbehör (läs film i det här fallet) som blir tillgängliga.

Synd om en :(

vi får in folk som vill ha tv "med 100 hz" för att låta som de vet vad de pratar om.
sen ringer de 2 dgr senare och klagar på att bilden suger.

nu har de flesta nya apparater iaf 100hz, men de flesta kollar inte vad det innebär. 100hz är ganska najs till spel, men det får vilken film som helst se ut som om det vore filmat med handkamera lite mysiga bildsläpningar. bara att ändra till lämplig hz.

Att man inte... Visa hela »

Film är ingenting...ska det "vara värt" så ska det finnas utbud gällande tv-kanaler också...som med HD-TV, finns inte tillräckligt med utbud utav det för att jag ska satsa på full-hd, därför nöjer jag mig med min hd-ready tv... (som jag fick för en billig penning utav farsan då han uppgraderade sig).
Bara comhem som erbjuder ett bra utbud utav hd-tv, o hos dom...har jag liasom bränt mina skepp

Tinky: Och inte bara det-svenssons tycker ju att "show"-läget ser så bra att de inte justerar bilden när de fått hem tv´n-För lite
svärta, pastellfärger och maxad kontrast är lika med bra bild tycker dom.

haha faaan kom in en snubbe i butiken igår. business suit, telefon i örat, väldigt upptagen kille. han springer in i butiken, lyfter telefonen från örat och pekar på en 63'' plasma som visar "The Ant Bully" och frågar

"måste man ha glasögon för att titta på det där?"
"eh... va?"
"ja alltså, det är väl en 3d-tv med 3d-film?"
"Nej, det ä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahahahahahahaha.... så jävla roligt.

Kommentera