Alltså den rödgröna smeten inom politiken i Sverige borde anlita en PR-byrå. Eller kanske till och med bara fråga någon på gatan. De hade isåfall kunnat berätta för dem, att idén till en butlertjänst i Stockholm tunnelbanor är extremt dum.

Om man bor i Stockholm och har så ont om tid att man behöver någon i tunnelbanan som hjälper dig med inköp och annat jävla trams så är det något helt annat som är fel. Alla viktigpettrar som blåst upp sitt jobbs betydelse till den grad att de förlorar förmågan att göra de simplaste saker som att skaffa mat, laga den, lämna ungarna på dagis etc ska man för fan inte hjälpa. Man ska slå dem i huvudet med en gummihammare så att de vaknar ur sin lilla drömvärld. Detta är vad alla människor med en hjärna inser.

Kära rödgröna idioter... här får ni ett tips. När man grävt en grop som är så djup att man har svårt att komma ur den är det faktiskt ett smart drag att SLUTA GRÄVA! Fast sluta inte... gräv på bara. Sverige behöver absolut inte er. Faktum är att Sverige nu börjar bilda små antikroppar mot er politik. Som ett virus som tagit sig in i kroppen och nu först förstår immunförsvaret att den där rödgröna smeten ska bort ur kroppen Sverige.

Jag fattar att ni har panik när valsiffrorna dalar. I get it! Men verkligen! BUTLERTJÄNST? Jag skulle fan ge min högra hand för att få ha varit med på mötet när den här idén kläcktes. Andra idéer som förkastades (jag hittade anteckningslapparna utanför regeringskansliet i en soptunna) vid mötet var:

Monas lapp:

"Ett avdrag på skatten för alla som tycker måndagar är jobbiga." 

Lars Ohlys lapp

"Chefsutvecklingsprogram för knarkare/tunga missbrukare så att vi kan ge dem en chans att nå toppositioner i samhället. För med handen på hjärtat... vi har inte en enda tung missbrukare som lyckats ta sig till toppen. Kanske kvotering är att ta upp?" 

Wetterstrands lapp:

"Folk andas ut koldioxid! Har precis fått detta berättat för mig. Vi måste styra upp så att folk inte andas för mycket! En andningsskatt är vad Sverige behöver!" 

Nu vet jag inte vems idén om tunnelbanebutlern var. Eftersom de tog med sig den lappen till presskonferensen....

Nu ska jag ringa runt till diverse ambassader och fråga om jag inte kan få asyl i deras länder. Mitt land är nämligen för tillfället ockuperat av galningar.

UPPDATERAT:

Phew. Fick asyl mer eller mindre överallt jag sökte. Faktum är att några länder funderar på att kriga lite mot Sverige efter ha fått reda på vad vår regering håller på med. Jag berättade att vi har ett försvar men att en bataljon eller två med adrenalinpumpade hamstrar nog snabbt borde fixa den biten. Jag blev dessutom lovad positionen som statsminister.

Suck... så kommer artiklar som den här. SLUTA TA DEM PÅ ALLVAR! Jisses...

DN - SvD - Exp - AB - GP - DN -


Skriv en kommentar

Jag tycker det är en ganska intressant att medierna inte bara skrattar åt detta. Hur skulle det sett ut om de borgerliga räckt upp handen och sagt "Vi tycker att vi ska ha butler-tjänster i tunnelbanan"? Jo då hade det blivit ramaskri, "Alliansen vill införa lyxhjälp till Stockholms överklass" (Hur Aftonbladets ingress den morgonen hade börjat). Bara för att det är kommunistpartierna som droppar denna befängda "... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jacob

JUST det jag undrar över, Jacob. Varför i helvete blir det inte gapskratt på löpsedlarna?!

Nu är det ju inte regeringens förslag, du kanske missade att det blev regeringsskifte förra valet? ;)
Men att förslaget är helstolligt håller jag med om!

Pezster 
· Svar till ua

Sittande regering gav oss Fra och Ipred så de är med idioter.

carin jämtin är en praktmupp. samma person har kommit med denna briljans: www.dn.se/debatt/stockholmsdebatt/infor-konsneutrala-toaletter-och-kommunala-hbt-boenden-for-aldre-1.1144953

är det verkligen så svårt att bestämma sig för vart man ska pissa!? välj valfritt rum med toalett så löser det sig, liksom. fast det kanske är jag som är störd som inte ser förtrycket i pissbestyren.

men verkligen. jag... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahaha... jag fick en bild av en vagn på tåg och tunnelbanorna med tvätt- och torkmaskiner :D

jag håller med dig! Mongofasoner ;)

Men Pezster, inte visste jag att det var så illa ställt för dig att måste du rota i papperskorgar? Eller missade jag något?

Pezster 
· Svar till Fatboy

Jag är inte ens säker på att du kommenterat på rätt inlägg... Så jo...?

Men Regeringskansliet har ingenting med partierna att göra. "Regeringen styr Sverige. Till sin hjälp i arbetet har regeringen Regeringskansliet, en sammanhållen myndighet som består av Statsrådsberedningen, fackdepartementen och förvaltningsavdelningen." (se deras hemsida) Dvs. de hjälper den sittande regeringen att utföra dess politik, oavsett färg. De som är anställda där är inte politiskt anställda utan statstj... Visa hela »

Pezster 
· Svar till J.a.

Skitsamma. De hade mötet där. Kanske lånade de en lokal?
:D

De lånade säkert tvättstugan och tänkte, så här kan vi inte ha det!

Haha ja så måste det ha varit!

Men vänta nu.... Butlertjänst? Var det inte rödgröna smeten som var emot pigor, hemtjänster, au-pair o dyl ?
Men då en butler normalt är en man, då är det altså ok?

Kommentera