En rörmokare från Stockholm står för den sjukaste "nyheten" idag. Rörmokaren var alltså en sådan där äcklig snubbe som raggat upp en minderårig på nätet. Han hade dessutom betalat 500 spänn till henne för sex. Men den trettonåriga tjejen dök aldrig upp på mötesplatsen.

Då blev peddo-rörmokaren arg! Vad är det för stil?! Så han ringde tjejens pappa och försökte få tillbaks sina pengar. Jo, ni läste rätt. HAN ringde TJEJENS pappa och var väldigt upprörd över att hon hade lurat honom. Efter att pappan skällt ut honom så avslutade han samtalet med:


"För jäkligt att flickan begär pengar för att ha sex."

Jag är fruktansvärt trött på alla dessa nyheter om perverterade idioter som ger sig på barn. Ännu mer trött på att höra deras bortförklaringar när de åker dit. Droppen som får bägaren att rinna över helt och hållet är när vissa av dem försöker lobba för att pedofili ska vara en sexuell läggning och därigenom bli lite mer ok.

Fan heller. Ett ord... nackskott. DÄR snackar vi botemedel. (blev det "hets mot folkgrupp" nu?)

AB - DN - SvD - Exp -


Skriv en kommentar

Cool tjej! Egentligen skulle alla barn få "säkra konton och skyddade identiteter" för att sedan gladeligen kunna håva in pengar av pervon som den nämnda! Tänk vilka sköna slantar barnen rätteligen skulle få, sedan kan pervona stå där med lång näsa.....

Jag blir precis lika frustrerad som du. Inte nog med att vissa försöker få det till en sexuell läggning.
De har också sin egen hemsida där synpunkter framkommer att sex emellan vuxna och barn kan vara berikande för barnet.
Fattar inte hur detta kan vara tillåtet! (Skrev om det idag och med viss tvekan kopierade jag lite av texten, kom fram till att pedofilerna redan läst den.)

Detta var sannerligen en extremt IQ-befriad pedofil!

Pezster 
· Svar till Kalmardamen

Precis. Riktigt sjuka människor och det är de medvetna om.

jag tycker det är fantastisk hur dum han är. jo, FANTASTISKT. vad trodde han, att hon skulle svara? att det var "hallicken", pojkvännen eller vem som helst som svarade? varför i helvete fortsätter han snacka när det är solklart att det är farsan han snackar med, som att farsan INTE skulle anmäla saken, rent oavsett hur gammal dottern var? som att ringa kundservice för att klaga på varan, haha!

jag brukar vara förbann... Visa hela »

Kommentera