Jag gillar alltid när hemsidor etc blir hackade. Jag vet inte varför... det har lite att göra med att man fan får se till att ha koll på sina grejor på nätet.

Nu blev alltså SDs diverse siter hackade. Det där med att lägga ut folk som sökt information om SD är fullt ut idiotiskt... men SDs partisekreterare Björn Söders hackade hemsida var faktiskt så grymt rolig att jag känner mig tvungen att dela med mig.

Kolla in här... (nu har de redan fixat det men här ligger en länk med den snurrande blomman, ni får även en skärmdump över hur det såg ut).


Allt till ljudet av låten från "The Benny Hill Show"... Hahahaha... klockrent. Så jävla rätt. Precis så här löjligt är hela grejjen. Nu väntar jag bara på en uppsnabbad film där Åkesson blir jagad av alla andra partiledarna till samma låt.

"Secceuh Lusbmadat", är inte arabiska som vissa lol-människor trott, utan ett påhittat språk från ett tv-spel och betyder "Mission Complete" (Final Fantasy X, ifall någon undrar).

DN - SvD - Exp -

Skriv en kommentar

SD's hemsida blev hackad redan dagtid i söndags, man fick då fram en sida med en ascii-tårtbit och samma text "Secceuh Lusbmadat" <-- Är från Final Fantasy X och "språket" Al-bhed, och betyder "Mission Succesful" (man ser det efter varje avklarad fight). Lite kuriosa sådär.. :P

Pezster 
· Svar till J (PP)

Bäst är dock Benny Hill låten... det är så RÄTT. :P

Kul hack, hoppas Mona Sahlin & Fredrik R finns med på listan.

Pezster 
· Svar till Anna J

Öh... svammel?

Hacking their web site is one thing.
Hacking into their member database and spreading it on the web in an effort to scare the population into conformity is quite another! Contrary to popular thought SD is a democratically elected party and they stand for democratic values. The only thing separating them from the other parties is their immigration policy. Which, by the way, is not extreme by any means in a European perspective.

Sweden: stop shitting your pants. So you have a party w... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Mike

This hack was fun... the other one... where they stole the names of ppl supporting SD and put them on the web was wrong.

If you read my post again... you will see that I didn't even mention the other hack. Just this very fun one.

So… hum… you know… stay focused and READ before you comment away!

Oh, btw… my MAIN problem with the is their other political agenda. Getting into changing the laws about abortion etc… that's my prob... Visa hela »

Jag måste säga att jag i viss mån håller med Mike här. Alla attacker mot SD gör att de bara får ännu mer stöd. Nu är de i riksdagen och det var ett demokratiskt beslut, just nu kan vi inte göra så mycket än att vänta på att de ska göra bort sig själva.

Pezster 
· Svar till Candy

Visst. Jag håller med. Hade alla politiker tagit debatten med dem hade det sett annorlunda ut. Jag hade kunnat KROSSA vilken SD:are som helst när det kommer till politik utan att ens röra flyktingfrågan. Frågan är bara varför all media, alla politiker inte gjorde det. Jag menar... det var ju öppet mål!

Dock postar jag inte det här inlägget pga av politiska skäl.

Det är bara så jävla roligt. :P

OCH VERKLIGEN!

Sluta försök posta länken till sidan där alla SD:are hängs ut! Jag kommer inte publicera den! Fuck... fatta nu era trögon!

Vad är roligt med ett lagbrott. Vad är roligt med dessa terrorist-liknande attacker mot demokrati och yttrandefrihet? Oavsett vilket partis hemsida du väljer att besöka (även om du av någon anledning, kanske journalistisk?) besöker ett så puckat parti som SD så har du ju för bövelen rätt att inte drabbas som den förälder som uppgivet skriver på flashback att han nu fruktar för sin sambos, sitt eget och deras barn... Visa hela »

Pezster 
· Svar till anonym person

Jag har tagit avstånd mot den där attacken där de lämnade ut uppgifterna som de hackade. Läs för helvete inlägget innan du babblar som en dåre.

Jag har flera ggr konstaterat att det inte är bra.

Mitt inlägg handlar om Benny Hill snurran! Och den är rolig... olaglig eller inte. ROLIG!

Fjant.

Har Björn & co lite självironi så kan de använda den där snurran själva. Det ÄR en snurrig tid i politiken just nu, oavsett färg. Och frågan är om det inte vore Åkesson som borde jaga de andra partiledarna i en eventuell film -det är ju inte han som försökt fly fältet hela tiden.

Pezster 
· Svar till Danne

Det är det som är det fina med snurran... den fungerar faktiskt med de flesta partiers logo...

Och du har rätt... det är ju Åkesson som ska jaga de andra. Hahahaha... kan ingen med kunskaper slänga ihop en sån film?

På något sätt förknippar jag den snurrande blomman med vindkraftverk...i synnerhet tillsammans med benny-hill låten...lika lol båda sakerna

Pezster 
· Svar till J (PP)

Se där... den hade fungerat på MP!

Man måste ju fråga sig vad som var syftet med hacket. Tjäna pengar? Avslöja fusk eller korruption? Avslöja olagligheter? Jag har ingen koll på omfattningen av hacket, men om det bara handlar om att offentliggöra en lista med folk som anmält intresse för eller att visa vilka som är medlemmar i en "mobbad" organisation är det ett ganska antidemokratiskt syfte. Hade hacket avslöjat att Åkesson mfl hade fuskat med partibi... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Blogo

Håller med. Riktigt dåligt. Sånt får inte hända... fast jag hade nog gett en och annan IT-ansvarig en spark i häcken om jag vore dem...

Fast än en gång... snurrande logo och Benny Hill är ROLIGT!

Tror ni de som sjöng (läs skrek) "Jimmie Åkesson-tja-la-la-la-la i bakgrunden då Jimmie Åkesson intervjuades i söndags, tänkte på att melodin kommer från "Brown girl in the ring" ???

Pezster 
· Svar till Tanten som undrar:

Nope. ;)

Var lite förhastad med min översättning av "Secceuh Lusbmadat" såg jag först nu...du hittade dock rätt översättning (fast om jag ska vara petig, så fattas det ett D efter complete)...mao. "Mission Completed"

Får nog ta o rota upp mitt gamla FFX och kolla om det står complete eller completed efter en fight...

Pezster 
· Svar till J (PP)

:D
Äsch.... huvudsaken är att vi får det lite rätt iallafall...

Finns nog olika kategorier av människor som har beställt material via SD:s hemsida(förutom medlemmar och sympatisörer). Kanske 15-16 åriga gymnasister som har fått i uppdrag inför skolvalet att bevaka de olika politiska partierna. Är det rätt att de nu hängs ut som SD-sympatisörer med namn, adress och telefonnummer?

Pezster 
· Svar till Johnny

Precis... så det är helt idiotiskt.

Men vad fan! BENNY HILL! ROLIGT!

Vad är (Petzer) för en fjant??

Pezster 
· Svar till carl

En som tycker Benny Hill musik är roligt som fan.
Sätter liksom rätt töntstämpel på ett töntparti.

Jag ser fram emot alla seriösa debatter där Åkesson ska försvara ANDRA frågor än invandrarpolitiken. Det kommer bli ren humor! Kanske till och med en ny form av dokusåpa!

Ska hamstra popcorn i mitt skafferi fr.o.m idag just för det ändamålet.

-Så Jimmy har ni funderat hur budgeten ska se ut? -Njoooeeejjjjj kanske...eller typ... Vi tänkte avsätta 100 miljarder för att gräva en vallgrav runt sverige, fylla den med bensin och sen fjutta på så inga invandrare kommer in!!

Pezster 
· Svar till Vegetal

Det ska bli spännande.... jag tror personligen att Youtube kommer bli fullt av roliga klipp inom den närmsta tiden.

Jag undrar hur kul du hade tyckt att det är om det var den här bloggen. Tycka vad man vill om SD, men sån här vandalism hjälper inte.

Pezster 
· Svar till En som fick sin databas hackad

Att sno ett register över folk som begärt få info om SD och lägga ut det är direkt vidrigt.

Att hacka en sida och lägga ut en snurrande logo till Benny Hill musik är ROLIGT.

Om något hade gjort det på min blogg hade jag blivit smickrad! Och antagligen skrattat lite åt det.

Fast... å andra sidan... hade det här varit min egen sida så hade nog ett sådant försök misslyckats.

Att lägga upp en ny sida (Defacing) skapar ju långt mindre problem för ägaren och är i min mening mindre allvarligt (skillnad i grad, inte i sak) än att kopiera och lägga ut en databas.
Tankvärt angående den där databasen som läckte är att det kan även finnas en hel del journalister (om vi fortförande har såna dvs, inte bara folk som klipper och klistrar från TT's telegram) som sökt mer information... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jay

Precis.

Jag menar... det finns ju lärare, forskare, stadsvetare, gymnasieelever etc som kan ha begärt info.

Så att någon finns på den där listan betyder INTE att de är anhängare till partiet.

Att lägga ut det på en sida och hänga ut dem som SD:are är jävligt elakt och fel.

Men en snurrande logo till Benny Hill!!!! DET är kul!

DÖD ÅT ALLA HACKERS

Uh...nummer 17...du tycker inte du är lite förhastad med ditt "död åt alla hackers" ? Hade det inte funnits "hackers" hade du fortfarande suttit med kulram och räknat i skolan. Det närmsta dator du hade kommit om alla "hackers hade dödats", tode vara..uhm...kan faktiskt inte komma på något.
Omdefiniera just ordet "hacker" tack...

Pezster 
· Svar till J (PP)

Hahaha... så låter alltid någon korkad snubbe som blivit ägd av någon med grundläggande datorkunskaper.

Någon har helt enkelt tejpat kulan på hans mus från 90-talet och nu är han arg.

Benny Hill är kul...frugan och jag hade ett Benny Hill-maraton och låg i sängen med Kyckling, öl och såg på Benny Hill tills vi storknade...

Pezster 
· Svar till eduronflux

Åh... jag måste skaffa mig alla Benny Hill avsnitt... hmmm... Piratebay? Får kolla...

Ville bara skrämmas lite, om en hackers läser denna
blogg vill säga.
Inte fan vill jag döda hackers, men ett långt
fängelsestraff skulle dem haft.
Också skulle dem förbjudas att inneha en dator
för all framtid.

Pezster 
· Svar till Hackers-hataren

Ja... en hacker blir jätterädd av hot på nätet!!!

Mr. Hatare... menar du någon som hackar eller crackar ? Folk som dig som uppenbarligen inte har någon koll på vad du sitter med framför dig...det borde vara obligatoriska datakurser för vissa...

Pezster 
· Svar till J (PP)

Cyberpunks gillar vi :) last line of defence när det kommer till frihet etc på nätet.
Tummen upp helt enkelt :P

Hackers-hataren:
Dags att lära sig stava och använda rätt ord va?

Pezster 
· Svar till Candy

Han stängde av stavningskontrollen eftersom han trodde att det satt en hacker "live" och övervakade det han skrev... ;)

Det finns numera ett nazistparti som
t.ex Sverigedemokraterna.

Men om det som i Holland hade funnits ett Pedofilparti
i Sverige och dem hade kommit in i riksdagen,
hur hade ni och svenska folket reagerat då?????

Pezster 
· Svar till ?

Öh... va?

@?
Vad fan tror du? Är du helt puckad?

Kommentera