Som kille är man lyckligt ovetandes om vad tjejer har i sina handväskor. Tills den dagen man frågar om något och flickvännen säger att den ligger i väskan. I ett av facken. Och de vill man ska ta den själv. Jag vet inte hur det är med er men jag HATAR att pilla runt i andras saker.

Anyway... man hittar väskan, öppnar den och som kille blir man helt förstummad. Väskjäveln är sprängfull med saker. Så här i efterhand kan jag bara komma ihåg en plånbok, ett cerat, en sminkgrej och världsrekord i nycklar... men resten? Inte en aning. Jag tror min hjärna helt enkelt blev överbelastad av mängden grejjor.

I mitt fall så letade jag och letade och hittade aldrig den där grejjen (det var en snusdosa jag bett flickvännen köpa) utan gav upp, drog med mig väskan till flickvännen och hon stack ned handen, körde runt ett halvt varv och hittade den direkt. Sjukt. Sånt här borde det forskas om! Det är ju helt otroligt vad mycket crap som ligger i de där handväskorna! Inte en chans att ni tjejer själva ens kan redogöra för vad som finns i era väskor. Erkänn!

Om en tjej skulle tappa en väska som... tja... den här:


första bästa jag hittade på googles bildsök...

 

Och när den då slog i marken så att allting i väskan trillade ut på gatan... så skulle det i en killes ögon alltså se ut ungefär så här:

 

oups...

 


Skriv en kommentar

grejen är att man tittar inte i en sprängfylld väska, du kommer ju bara se en massa skit, men man vet ungefär vart i väskan det ligger och går på känn.

Pezster 
· Svar till Tinky

Hahahaha.... det är faktiskt lite imponerande.

Men visst är den bra att ha. Tänk alla gånger du har behövt ngt, t.ex en ipren och jag fiskar upp det ur väskan. Bra att ha-grejer helt enkelt ;-) Och det är som Tinky säger, man lär sig känna vart grejerna är. Sen är faktiskt inte min väska sprängfylld. Hade lätt kunnat stoppa ner en tröja där.

Pezster 
· Svar till Flickvännen

Skulle inte förvåna mig om du redan har en någonstans där... och ett par skor... och en extra jacka... och en extra väska... och...

;)

:-P :-*

Pezster 
· Svar till Flickvännen

d[-_-]b

smileys ftw!

...i ett av facken...Javisst är det så :-))
Blir kanske tjatigt, men håller med...vi går på känslan för jag hittar inget om jag letar med ögonen.
Provat med mindre väskor för att inte KUNNA få ner så mycket skit, men det som då händer är att jag får köpa ny väska för att dragkedjan sprängs. Så med andra ord...ditt blogginlägg är bra och sant :-)

Pezster 
· Svar till Tanten som känner igen sig säger:

Hahahaha...
Och tack, förresten!

*ögonbindel på* "use the force!"

Jag håller totalt med pezster, är ju som skalmans skal där allt utom månlandare och atlantångare får plats.. mind boggeling!

page: är du säker på att det inte även finns en Titanic eller två ?

Pezster 
· Svar till J (PP)

Och alla borttappade strumpor sedan strumpan uppfanns... jag menar... någonstans måste alla vänsterstrumpor ligga...

en väska som inte rymmer ett par extra skor, ett paraply, en tröja plus allt annat smått och gott är inte en väska värd att bära! å jag håller med i föregående talare, man går på känn. tittar man ner blir man bara förvirrad :)

Pezster 
· Svar till Mari

Hahahahaha

Är förvånad över att vetenskapsmännen inte tittat på fenomenet kvinnors handväskor tidigare. De enda kända objekten i universum vars insida är större än utsidan.

Pezster 
· Svar till eduronflux

Det är väldigt mystiskt. Kanske mänsklighetens räddning och svaret på allting ligger i dem ;)

Själv har man en magisk väska :D jag köpte den för att den var liten, men jag får ner allt jag vill i den, och hittar vad som helst precis när jag behöver det...
Lite scary faktiskt...

Pezster 
· Svar till C

Det är MYCKET scary. Jag väntar bara på när filmen kommer...

Kommentera