Valet blev en rysare så klart. Jag vet knappt vad som hände eftersom jag var upptagen med att sitta och gapa av förvåning framför tv:n. Insikten om att 5,7 procent av väljarna i Sverige var så efterblivna att de gav sin röst till SD var jobbig.

Förstår ni att SD kom in i riksdagen? Har ni låtit den insikten sjunka in än? Fy fan. Jag skäms för att vara svensk. De har dessutom gått till val på att bevara svenskheten i samhället. Hahahaha... de förbannade idioterna har ingen aning om vad svenskhet är. Stackars jävlar. 5,7% av rösterna i Sverige gick till ett parti som dessutom vill ge sig på abortlagarna!

Så här enkelt kan det vara om alla politiker verkligen menar allvar med att inte samarbeta med riskpuckona som sitter i SD...

Nämligen... Kvitta ut rösterna!

Fast det kommer inte att hända... för allt är bara snack. Ingen tar sitt förbannade ansvar i det här landet. När det väl kommer till kritan så misslyckas Sveriges politiker alltid när det kommer till att göra rätt. Skriv ett papper så att alla partierna inom blocken går med på att göra det här. Så att i nästa val, om de rödgröna har mer mandat, så är det Alliansens tur att kvitta ut rösterna och ge de rödgröna majoritet. Nyckelordet här är samarbete.

De 5,7 procenten av svenskar som röstade in SD i riksdagen ska skämmas. Inte ens de förmildrande omständigheterna om att ni är lågutbildade, byfjånedumma, konspirationstänkande och efterblivna hjälper mig.

"Tack" till TV4 dessutom som gav dem rekordmycket uppmärksamhet genom att censurera något som inte behövde censureras. "Tack" till alla ni idioter som störde SDs möten och gav dem massor av uppmärksamhet! "Tack" till er alla! ALLA varnade för att det kunde leda till ökade röster för SD och ändå gjorde ni det. BRA JOBBAT! INTE!

Jag har dessutom för en gångs skull postat en uppdatering på min Facebook! Det ni.

"Röstade du på Sverigedemokraterna så ta genast bort mig från din vänlista. Jag hatar idioter."

AB - AB - AB - DN - DN - DN - SvD - SvD - SvD - SvD - Exp - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 -

Skriv en kommentar

Så du idiotförklarar 5,7% av alla som får rösta... Wow!
Vilken människosyn du har. Det är nog inte många som vill vara vän med dig.

Pezster 
· Svar till Danne

Jupp. Utan att blinka idiotförklarar jag alla som röstade på SD. Helt utan ansträngning faktiskt. Faktum är... att det nog är det enklaste jag gjort på länge.

Rätt till 100%. Valresultatet bara bevisar vad jag har misstänkt under mina 31 år i landet: folket är inte dumt. De är ännu dummare. V och SD i riksdagen - det säger allt.
IQ-mängden i världen är konstant, det är bara befolkningen som växer.

Pezster 
· Svar till George69

Precis... V och SD...

Fast SD är värre. De vill att svenska kvinnor ska föda fler barn istället för invandring, aborttjafset, kan inte ens räkna ihop en budget utan att göra fel på miljarder... och så röstade Sverige IN DEM I RIKSDAGEN!

Idioter som leder idioter är aldrig bra... tyvärr förstår idioter inte detta. Eftersom de är... just det... IDIOTER.

Förvånansvärt? Det tycker jag inte när man ser till de sandlådemetoder som använts för att bemöta SD: "Vi säger att de är äckliga & fula och kastar sant på dem!".

Alla andra partier & media har ju självmant mobbat in dem i rikstagen. Grundproblemet är ju att det finns ett brett missnöje i frågor som etablerade partier vägrar diskutera. Skulle man "tagit fajten" och kross... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jaanus

När ett kandiderande parti inte ens kan sätta en budget... när de har antidemokratiska idéer etc så GÅR det inte att bemöta dem på ett seriöst sätt.

Det finns vissa nyckelfrågor SD är inne på som är HELT OACCEPTABLA i ett modernt samhälle.

Problemet här är inte så mycket politik som att folk är... kort och gott... dumma.

Jag skyller även på sossarnas politi... Visa hela »

Kan du snälla säga VARFÖR du är emot SD?
De är inga rasister, nasister eller w/e
Om du hade varit påläst så skulle de veta att de är REALISTER.
Regeringen har låtit massinvandringen gå i överstyr, dvs dom vet inte hur dom ska hantera dem. Då har dom istället förbjudit Svenska flagga och Den inofficiella Nationalsången (Du gamla du fria). Vilket har skapat denna "Rasism" som finns idag. Ist... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Annonym.

Jag har förklarat varför. Faktum är att enbart abortfrågan räcker för min del.

Att invandrare "tar över" områden och annat... jisses... har ni även foliehattar på huvudet på era möten?

Problemet är att folk inte sätter sig in i vad SD verkligen vill med sin politik. De ser bara att SD vill begränsa invandringen. Och eftersom de läser i tidningarna om alla skjutningar, gängkrig och fan och hans moster i Malmö så är det ett enkelt val att lägga sin röst på SD. Undrar hur många som egentligen visste att de vill pilla på abortlagarna? Jag hade ingen aning, men så har SD heller aldrig varit ett alternativ fö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Candy

Det är en mörk dag för Sverige.
Det roliga är att det mesta av mitt motstånd mot SD är just deras andra idéer... men folk är tydligen rädda för utlänningar och verkar gå med på nästan allting för att inte bli rädda.

Ett typiskt exempel på rädda människor som gör väldigt fel val med det som utgångspunkt.

"Annonym", du bekräftar bara tesen. Lär dig det svenska språket och korrekt meningsbyggnad innan du ens börjar argumentera. Dessutom, fundera en stund på om det verkligen är så att "invandrare" verkligen vill bo i de områden som du räknar upp eller om det kanske kan finnas omständigheter som gör att de tvingas dit. Nej, förresten, det blir för jobbigt för dig. Flytta till japan istället. Nej, det g... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Bruno

Förresten har jag en utländsk vän som till slut - efter fem års kamp - äntligen fick en lägenhet i ett "bra" område. FEM ÅR! Trots bra jobb och annat... säljare som vägrade sälja lägenheten till dem pga av deras efternamn...

Hur ska de kunna flytta när sånt händer? Va?

Idiot.

@ Anonym: SD bildades av nazister i slutet av 80-talet. Bara för att svastikan är utbytt mot en blåsippa innebär det inte att åsikterna har ändrats. Det finns otaliga exempel på uttalanden från SD-medlemmar när de slänger ur sig det ena rasistiska påståendet efter det andra.
Jag känner inte till något förbud mot den svenska flaggan, var fan har du fått det ifrån? Och du kan inte hindra folk frå... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Candy

Candy... att du pallar... SD:are inser inte att deras idéer är antidemokratiska och farliga. De kan inte... för IQ:n räcker inte till...

Jag är så glad att SD kom in! Inte för att jag påverkas särskillt mycket av hur många invandrare som kommer till Sverige, men för att jag blir så förbannad på den korkade flockmentaliteten hos alla SD-hatare.
Jag tycker Åkesson och kompani förtjänar sina riksdagsplatser med råge, de är de enda politiker som RISKERAR något med att säga sin åsikt.

Pezster 
· Svar till ADA

In i idiotfacket - tjoff!

Det man i sammanhanget kan le lite åt är att det kommer att bli lite liv och rörelse i riksdagen. Plötsligt måste dom stagnerade och svårt dementa gamla blocken _göra_ någonting. Det är trots allt en 94% som inte håller med SD, lite färre än vad som inte håller med V och lite fler än vad som inte håller med MP. Att frågorna SD vill driva kommer fram och luftas är nog nyttigare än att dom _bara_ finn... Visa hela »

Pezster 
· Svar till paqe

Ah... paqe... lite optimism märker jag! Skönt. Som sagt... 94% håller inte med... det borde fan kunna lösas!

ADA: Det är inte flockmentalitet, det är intelligens...

Tack vare att 5.7% av vår befolkning är smarta nog att våga rösta på SD kommer ni andra 94.3% kunna tacka oss.
Nu kommer invandrings- och integrations-politiken upp på agendan, vilket verkligen behövs här i Sverige.
Om sen SD åker ur nästa val, then so be it!
Då har vi förhoppningsvis fått en humanare invandringspolitik där vi inte tar in fler än vi faktiskt kan ta hand om. Där välfärden... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Markus Roslund

In i idiotfacket - tjoff!

Med tanke på vissa kommentarer här ovan är det ganska klart att min tes om att att folk bara röstar på SD för att få ut invandrarna, stämmer. Kan någon som röstat på SD förklara varför ni har röstat på dem, förutom att ni vill få bort invandrarna? Vad mer skulle de göra för att förbättra Sverige??

Pezster 
· Svar till Candy

De kan lära oss att prata obildad skånska och vara rädda för allting som är osvenskt.

Hahaha... snacka om att SD-anhängare inte har en aning. Roligt men tragiskt. Man skrattar liksom samtidigt som man gråter... skum känsla.

Människan har inte gjort något annat än att bevisa att vi inte är annat än djur, flockdjur med det här valet. Iaf. den svenska människan.

Det är (torde vara iaf.) allmänt känt att ett djur som känner sig hotat och instängt blir som farligast när det inte ser någon flyktväg. Svensk media och de båda blocken blockerade denna flyktväg för de osäkra idiotväljare som *funderade* på SD... Visa hela »

Pez, det här är ju lite av din mardröm, inte bara pga SD utan även MP. Om dom nu skulle förhandla med högern så står dom ju i läge att få igenom långt mer av sin politik än dom hade fått i vänsterblocket, bara vänta till Reinfelt blir lite desperat ...

Pezster 
· Svar till Jay

Hahaha... JAY! För fan! Påminn mig inte!!!!!! Det är svårt nog som det är ;)

Iiisch... jag mår illa.

Pezster 
· Svar till LOL

Helt jävla otroligt.

Vad är förklaringen? Inavel?

bara för att 92,1% inte röstat på dem betyder ju inte att de inte ser ett problem med en del av de frågor som SD tar upp.. de ser det kanske inte som det största problemet men nog fan är det mer än 7,1% som sitter hemma i soffan och beklagar sig över invandring etc... Skall du kalla alla som är bekymrade över invandringspolitiken i sverige eller trångsynt beskyller invandrare för alla problem i landet skall du nog sätta ribban h... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Fundersam

MINST lämpade av alla i hela universum att ta tag i de där frågorna är SD.

Titta på deras övriga politik så inser du (förhoppningsvis) att det inte ens är ett alternativ.

Jo... jag vidhåller att 5,7% är idioter.

Jag tycker ändå att det är lite konstigt att folk ser chockartat på att SD kommit in. Har tyvärr varit på gång länge och medias, politikers och andra "vetares" ovilja att ta tag i problemet och visa ordentligt vad SD egentligen står för har tyvärr fått vissa mindre intelligenta människor att rösta såhär... Uppenbarligen finns det ett missnöje och jag hoppas att folk nu vaknar upp och inser var v... Visa hela »

Hahahahaha "Så du idiotförklarar 5,7% av alla som får rösta... Wow!
Vilken människosyn du har. Det är nog inte många som vill vara vän med dig. "

Jag idiotförklarar nog närmare 50 % av de som får rösta.

Pezster 
· Svar till Anonym

50% låter betydligt mer rimligt.

Åandrasidan har nog SD sina förtjänster.. ta en titt på Levi Klausen, ersättare i Filipstads kommunfullmäktige. www.youtube.com/watch?v=g9dJtGUvtcE&feature=player_embedded

Han har även en hemsida, www.freewebs.com/leviklausen/

Med sådana vänner behövs inga fiender..

Fullständigt OT men nödvändig med tanke på idioter:
Årets hit: www.jonfr.com/?p=4640

Kollade Levis hemsida... Alltså.... har en mannen fått ett enda seriöst jobb??? Hemsidan ser ut att vara supercoola sajten från 1996, musiken ännu mer pinsam...Om nu SD-topparna är så smarta.. Hur i helvete kunde Levi ens bli påtänkt? Sitter här och skäms över att jag ens klickade och lyssnade.

Inte för att jag är för att det nu ska demonstreras och skrikas för att SD kom in i riksdagen men ironin i denna skylt är fan top notch plixi.com/p/46203745

Ja jisses. Passionen är det i alla fall inget fel på. SJälv tror jag att SD:s politik är genomgående klok. Jag gillar inte den skånska mentaliteten speciellt. den är lite väl grov och dryg för min smak. Samtidigt inser jag att den har sitt berättigande i helheten Sverige. Att Sverige är svenskarnas land borde inte ens behöva uttalas. Inte heller att det är oförsvarligt att abortera 37000 svenskar varje år (och ta in u... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Pappan

Öh... vad är du för ett rikspucko? Man aborterar foster... inte svenskar. Vad gäller resten... tack. Du bevisar på ett strålande sätt min poäng.

Kan sedan någon skriva en kortfattad sammanställning till mig vad svenskhet innebär. Jag menar... jag är själv svensk och har inte en aning om vad fan ni snackar om...

Undrar uppriktigt hur många som kommenterat här vill skicka "hem" mig för att jag har utländskt påbrå, muslimer i släkten och bor i en invandrartät förort. Vore intressant att höra argumenten bakom, och hur man resonerar kring huruvida Solna ligger i Sverige eller inte, eller om min svenska är tillräckligt bra, om jag betalat tillräckligt mycket skatt eller sjungit "Du Gamla Du Fria" tillräckligt må... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Özgür Kurtoglu

Öz... detta sd-trams är en lokal sjukdom som mest drabbar obildade och ständigt pinsamma Skåne...

SD vill hjälpa folk på plats men dra tillbaka svensk trupp från Afghanistan...

För er som inte fattar så kan jag säga att utan militär närvaro kan vi skippa det civila biståndet också eftersom det aldrig kommer att anlända till de behövande. Konvojerna kommer att kapas av Talibaner eller fristående banditgäng. Det är andra halvan, den första kommer att försvinna redan på flygplatsen eller i... Visa hela »

Kommentera