Vid en snabblunch med några som vi har ett projekt med så diskuterade vi en artikel från AB. Artikeln tog upp kvinnors hår... alltså inte på skallen etc utan hår under armarna. Det bildades två läger runt bordet. Ett läger med de som tyckte det var direkt äckligt och ett annat läger som var mer öppna. Ingen direkt för.

Efter ett tag så yttrande sig en stor kille (inte tjock... bara STOR) som heter Benny som för en gångs skull ville äta på samma restaurang som oss (det måste vara "ät hur mycket du vill"-buffé, annars är det inte intressant för honom). Högt, lite för högt faktiskt med tanke på mängden folk i restaurangen, så får plötsligt Benny ur sig följande visdomsord:

"Alltså, så länge hon tar den i tvåan så skiter jag fullständigt i om hon är hårig eller inte."

Det blir tyst runt bordet. Vi tittar på varandra och sedan på Benny.

Benny sitter och nickar åt sitt eget uttalande och ser fundersam ut. Han tittar på maten, spetsar en bit biff till på gaffeln och kör in den i munnen. Han sträcker sig efter sitt ölglas, märker att vi alla tittar på honom. Han tittar tillbaks på oss och säger irriterat med en viftande gaffel i handen:

"Vad?"

AB -


Skriv en kommentar

Haha, han verkar ju vara en skön lirare. Har en sådan bekant. Ibland är det faktiskt skönt när han ruskar om alla fisförnäma vid ett bord.

Pezster 
· Svar till Argosy

Han är rätt kul. Nu får vi dock sura blickar av servitriserna några dagar... ah, well...

Äntligen någon som kan fokusera på det väsentliga i tillvaron:), vad gäller sura blickar så skulle jag vilja citera Moa 11 år som efter ha blivit fråntagen sin mobiltelefon av klassläraren då hon spelat in ett utbrott från läraren och därefter spelat upp det när hon ett par dagar senare uppmanades att lugna ner sig-Det var det värt!!!

Pezster 
· Svar till Mikael

Hahahahaha... vilken 11-åring. Hon kommer gå långt :D

Quote of the day!

Pezster 
· Svar till Vegetal

:D

HAHAHAHA, vilken underbar kille!! Jag brukar själv göra såna där saker :D och folk har alltid lika svårt att hantera det.

Chefen fick för sig på en lunch att han skulle knäcka mig och äckla omkull mig verbalt........ det slutade med att han själv gick där ifrån :D

Pezster 
· Svar till Tombosto

Varför är jag inte överraskad? ;)

det är typ så man pratar på mitt jobb varje dag :D

typ...

"Kan du inte ta den i truten idag så jag slipper höra ditt gnäll?"

"Men böj dig framåt och visa arslet så jag kan titta rakt upp i rumpan på dig och se vad du håller på med."

"BARNPORR SKA BEKÄMPAS MED BARNPORR!"

etc etc.

Kommentera