10 månaders fängelse och ett skadestånd på 46 miljoner. Hahahahaha... så otroligt löjligt. Än en gång har svenskt rättsväsende visat att de är totalt mentalt efterblivna. Jag är inte överraskad.

Egentligen är det hela väldigt enkelt. Vill en hel industri hålla koll på allting så får de väl ha slutna film-/musikuppspelningar på biografer, låta folk nakenröntgas i jakt på kameror och mobiltelefoner etc så att ingen spelar in och lägger ut det på nätet. Fine... gör så då... och se hur många som vill köpa er skit.

ELLER så häng på tåget med ny teknik. Sluta försök styra hur vi ska ta del av er musik och era filmer. Tänk kreativt. Gör om upphovsrätten. Hitta nya modeller... ANPASSA ER TILL TEKNIKEN! Spelföretagen gör det framgångsrikt redan idag. Ring någon där istället för att förtvivlat klamra er fast vid "the old shit". Verkligen... hade ni spenderat en tiondel av de pengar ni bränner på era advokater hade ni redan varit där.

Jag menar... de använder fortfarande argumentet "stöld" när det kommer till fildelning. Det är extremt tröttsamt och jag gäspar stort åt det hela.

Ikväll blir det zombieserien "The Walking Dead" (tack TPB!), öl och kanske en whiskey eller två... kanske hela fyra stycken för att döva insikten om att idioterna i världen bara blir fler och fler.

"Idiocrazy"... here we come!

PS... gör som jag. Betala inte en spänn till musik- eller filmindustrin så länge de håller på med trams. Ladda hem istället och använd pengarna som blir över till att gynna en industri som inte jagar sina kunder. Nämligen SPELFÖRETAGEN som kämpar (och lyckas) med att hänga med tekniken.


AB - SvD - DN - Exp - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - domen - 6 - 7 - 8 -

Skriv en kommentar

Nej fan! Så feeeel! Musiker ska få betalt för sitt slit. Skulle INTE ladda ner musik gratis, vad ska musiker leva av då? Ska musiker behöva blir tekniska nu också då eller? Nej för sjutton, dom ska ju göra musik vi vill ha.

Pezster 
· Svar till Sofia

Musiker ska ha spö. ;)

Är inte heller förvånad, vet inte om HD kommer göra saken bättre men nog fan tycker jag det ska överklagas ända upp Mamoninstansen. Svenska Rättsystemet är så jävla urvattnat.

Om jag någon gång skulle träffa på någon kuf som med stolthet säger att -jag jobbar med"svensk rätt", så ger jag fanskapet en dansk skalle som handskakning på att jag accepterar hans yrkesval. ... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Vegetal

Jag kör nog på dansk skalle jag med.
Jag svarar på mailet när jag rymt från jobbet. Sena möten på en fredag? Jojo... så går det när man inte lyssnar i telefon när folk kommer med förslag på datum...

tycker denna sak var intressant om det stämmer:

Tydligen får företaget Yellow Bird Films AB 6,3 miljoner i skadestånd för skadan åren 05/06. Tydligen var deras samlade intäckter de två åren 35120:-. Så en omsättningsökning med 175ggr pengarna. Ny affärsidé?

blogg.aftonbladet.se/21909/2010/11/svesk-mydighetskotroll-bolag-okar-sin-omsattning-17500-tack-vare-tpb-domen

haha! du sjuka j....l!!! ;) men betala nu för musiken din jäkel! jag vill att min man blir rik! ;)

Pezster 
· Svar till sofia

Hahaha... jag är mitt i branschen... tro mig... Om din man vill bli rik... är musikbranschen fel väg...
Jag å andra sidan.. har din mans pengar...

haha du är i alla fall ärlig!

Kommentera