Svenska tjänstemän ger bort information om medborgare till USA under milt sagt ljusskygga former. Utrikesdepartementet skyller ifrån sig, Beatrice Ask skyller även hon ifrån sig OCH spelar dum. För en justitieminister ska tydligen inte alls veta vad hennes personal arbetar med. Oh, nej. De har fria tyglar.

Beatrice Ask, Tant Gredelin, som kommit med idéer om att skicka ut färgade kuvert till misstänkta sexköpare... vilket hade varit öh... mycket olagligt. Lite opassande för en justitieminister om ni frågar mig. Jag, den dåre som jag är, förväntar mig faktiskt att just en justitieminister ska ha någon form av koll på lagar.

Hon vill datalagra mer än vad som krävs, ville utöka polisers möjlighet att döma på plats (våra korkade poliser skulle alltså kunna döma ut böter och fängelse mer eller mindre på plats?! SMART!), göra undantag från integriteten för att komma åt brott, göra det lättare att sätta dit fildelare, hon ville tvångsdrogtesta barn under 15 och... äsch... hon har gjort bort sig så många gånger att ingen orkar räkna upp allting. FailfailfailfailFAAAAIIIIL!

Nu sitter hon och mer eller mindre försöker få oss alla att tro på att de där telegrammen inte är sanna eller så har de misstolkats!? Vad fan?! Har det suttit svenska tjänstemän på UD och gett bort information om medborgare så är det inget annat än ett svek. Det där är förräderi... ett riktigt turbosvek mot svenska folket. Wikileaks har gjort det smärtsamt uppenbart att svenska politiker är några lallande fånar som gång på gång spelas som en banjo av främmande makt. Ta bara lille Bildt... en man som alltid tyckt sig själv vara så där skitnödigt viktig... han står där nu med byxorna nere och det är väldigt uppenbart att han bara är en liten pojke som gör vad som helst för att få leka med de stora grabbarna. "Jag är ingen pudel!" gnällde han i tidningarna. Nej, Bildt. Du är ingen pudel... du är en chihuahua... en pudel hade ägt dig.

Men Beatrice Ask spelar i en egen loser-division... kom igen nu... hur är det möjligt att göra bort sig så mycket och ändå sitta kvar? Jag fattar inte. Är det någon som skämtar med oss?

Rogntudjju!!!! (Gastons chef FTW!)

Exp - AB - SvD - DN - AB - AB -

Skriv en kommentar

BEATRICE = AVGÅ.

Dendär människan har en karisma som en sliten tandborste.

Dessutom är hon extremt kort...

Pezster 
· Svar till Candy

Och eftersom ingen annan har sagt det än...

Hon är ful.

Pezster 
· Svar till Candy

Jag lovar att det på något sätt hänger ihop... ;)

Gaston!!!! Respekt.

Pezster 
· Svar till HenrikB

Nice. Sno .org adressen... rättshaveriet är totalt.

Ja, enligt all logik bör ju den vara en mycket bra politiker eftersom den har dom hos politiker önskvärda "kvaliteterna" såsom dummhet, lathet, girighet, elakhet och vanlig enkel gröndjävulsk fulhet.... och ÄNDÅ misslyckas den!

Worst case of whatthefuckery yet to be seen.

Pezster 
· Svar till paqe

Är jag den enda som blir nervös över att ingen tidning tar upp att Wikileaks INTE ÄR OLAGLIG? Att regeringar och företag agerar på egen hand UTAN domar eller liknande??

Nu jävlar blir jag aktivist. Om någon läser detta från Wikileaks så maila mig. Jag vill absolut inte sitta som en jävla degboll och se när allt går åt helvete. Ge mig något att göra! NUUUU!

Frågan är om inte USA agerar i strid med sin grundlag: 1:a tillägget? (press- och yttrandefrihet)

rättssystem i sv är totalt havererad, jude okuperad och sv förvandlad till laglös och rättsslös land där korrupta undermåttor vänder lag o ordning mot judisk olag "hazaka". Just med manifestation internationellt ger de hassid okuperad usa ledning veta att sv skyr ingen lag och är totalt infiltrerad och krossad under sionism- så fräkt o arrogant uppvisning av lögnaktigt oklokt klipta marasmer mot Assagne visar diktatur t... Visa hela »

Pezster 
· Svar till isira

Hahahahahahahahaha... jisses vilken sopa du är på att skriva. Det är fullständigt omöjligt att förstå vad du vill?
Så jag gör som forskaren, kliar mig i skägget och säger:

"Mhmmmmm?"

Enligt min mening är hon en brottsling. Hon har gått emot grundlagen... ställ henne inför rätta...
(Är det ingen som annan än jag som kan berömma redaktören för den mest, bäst fantastiska serie som har uppfunnits.... "Rogntudjju!!!!") Jag återkommer om detta... och bowlingklot... :-) ).

Kommentera