En riktigt galen jävla snubbe springer och spränger sig i Stockholm. Riktigt dåligt dessutom. En kroppsbomb som lämnar en kropp mer eller mindre intakt är ju inte... öh... en speciellt bra bomb. Underkänt!

Har jag blivit förflyttad till USA de senaste dagarna? VA? Löpsedlarna använder kraftord som terror! PANIK! FARA! SVERIGE ÄR MÅLTAVLA och blablablablabla... suck. Det diskuteras åtgärder för hur vi ska förhindra detta. Idioter vill få oss att tro att ökad övervakning ska lösa alla problem. När kommer vi få se en "Terror Level" i rutan på nyhetssändningarna? Vi är på väg dit.

Lyssna... en komplett galning med vilja att döda någon kan alltid göra det. Utan att vi kan göra ett skit för att hindra det. En komplett galning skulle kunna fylla några sprutor med ett mycket potent gift (ricin, kanske? Lätt att göra.) och sedan spruta in det i mjölkförpackningar i närmsta snabbköp. Massor av människor hade dött en plågsam död. Vi hade aldrig kunnat förhindra det... kanske vi hade kunnat ta den där personen efteråt... kanske... men vi hade aldrig kunnat stoppa det.

Kort sagt... en psyksjuk människa kan vi aldrig kontrollera... vi kan aldrig veta när det "smäller"... och någon religiöst fanatisk jävel med skumma idéer är just det... psyksjuk.

Så... att öka säkerheten, bevaka tunnelbanepassagerare, införa utökad polisnärvaro, ännu mer övervakning av Internet, scanna av facebook etc... allt det där drabbar bara oss vanliga människor och kommer aldrig någonsin att stoppa sjukskallarna. ALDRIG.

Jag lever hellre i ett fritt samhälle där det då och då kommer en galning som vi tar hand om. Den totala tryggheten är omöjlig. En idiotisk utopi. För kort sagt... shit happens. Idag, imorgon och alla andra dagar kommer det finnas psyksjuka idioter med konstiga idéer. Inte en lag, inte en enda åtgärd, inget... verkligen... INGET kan förhindra det. Inbilla er inget annat.

Däremot tycker jag det är passande att när Sverige får en självmordsbombare så suger han så otroligt med pung att han knappt klarar att spränga sig själv i luften. FAIL. Jag skrattar åt den förbannade idioten.

Verkligen... världen kommer inte bli bra förrän vi lyckas med att utrota religion (jag menar ALLA former! Kristendom, Islam, Budasjdnaölfnsögn... ALLA!!!). Det är för fan 2010! Religiösa människor ska omyndigförklaras! Alla dessa religiösa hycklare som bråkar om vilken gud som är bäst glömmer det faktum att konceptet "religion" har dödat mest människor genom tiderna.

AB - SvD - DN - DN - 1 - Exp - 2 - 3 -


Skriv en kommentar

Håller fullständigt med om detta med religioner... Som sagt, det är 2010! Sen denna hysteri med terroristhotet bla bla... han var på väg till Åhléns el kanske T-Centralen säger dom, vem vet? Han kanske skulle in på Brothers o spränga sig själv... var kanske missnöjd med kostymen han köpt där...

Pezster 
· Svar till anna

Eller så trodde hans sjuka psyke att det kom en stor grön elefant och drog ett vapen och... *tryck* ... BOOM!

Jag håller med och tror dom flesta underskattar hur jävla galna dessa galningar är. Dom är nog foliehatt så det bara gurglar om det, så lycka till att "snappa upp indikationer" på att någon ska till att göra ett sådant här stolleprov i tid att förhindra skiten innan någon kommer till skada hur mycket man än övervakar. Rätt sätt att bota denna speciella form av vansinne torde ju vara att gör... Visa hela »

Pezster 
· Svar till paqe

"....och faktiskt, jobbigt nog, ta ansvar för sina egna handlingar utan att skylla på Laban/tomten/Gud/Allah."

SÅ!

För skandalpressen , övervakningsfanatiker och andra allmänt hysteriska människor verkar tomten kommit lite tidigare än vanligt i år.

Pezster 
· Svar till Mikael

Jupp. Julafton kom jävligt tidigt. Nu får vi väl läsa om det här i några månader eller så.

Men det förstår ni väl att facebook är den viktigaste kuggen i all terrorverksamhet. Om man inte finns på facebook så finns man ju inte, så om vi bara begränsar tillgången till internet och övervakar facebook så kan vi alla sova tryggt igen.
Och vad det gäller religion kan jag inte annat än hålla med. En av anledningarna den bombade idioten nämner i sitt brev var ju just Vilks teckningar. Kom igen nu! Det ä... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Daniel

Jag menar just det... om man begår brott för att man är sur över att någon ritar teckningar så är man gravt retarderad.

Bara att hålla med.

Att "makten" tjänar på att vi är rädda är givet (rädda människor är lydiga människor), men att så många vanliga människor verkar köpa hysterin är bara tragiskt.

Pezster 
· Svar till ConnyT

Du sätter pricken över i:et här. Varför går alla igång? När folk är rädda är det lätt att idioter börjar gå med på de mest vansinniga saker. Kolla bara "Patriot Act" i USA. Vill vi dit? Fuck... jag, min idiot, trodde ett tag mer än så om Sverige och svenskarna.

Hur gör vi med de religiösa personer som inte bråkar om
vems Gud som är bäst? De som respekterar andras tro
och liv?
Religionen har iofs inte dödat så många utan det är
just de psykfallen inom religionen som stått för den saken.
Finns ingen religion som i sig förordar att döda oliktänkande.

Pezster 
· Svar till Per

Religiös = Psykfall

Pezster 
· Svar till Per

Alltså, jag menar att religion aldrig ska få en plats. Jag menar... folk som tror på gud sitter i riksdagen?! Helt cp.

Vi har egna psykfall som mejat ner folk med bil i gamla stan, jagat folk med svärd och järnrör. Dessa har haft ihjäl fler än denna farliga 'terrorist', skapligt misslyckande.

Största problemet är att alla islamofober som kommer att skylla allt på muslimer och utlänningar.

Pezster 
· Svar till jkm

Jag såg en artikel om några stackare med "utländskt" utseende som tyckte att folk tittade snett på dem på stan efter dådet... jag menar... FFS!!! Skärp er människor!

Per: Religion lockar psyksjuka och ensamma människor, två labila grupper som i regel alltid begår brott.

Pezster 
· Svar till Jebus

Hahahaha... generaliserande ftw! Me like!

"Finns ingen religion som i sig förordar att döda oliktänkande"

Skojar du eller? Både Bibeln och koranen nämner saligheten i dödandet av icke-troende.

Pezster 
· Svar till Moo

Precis.

Jag hakar på, och upprepar väl kanske en del redan sagda sanningar men vafan....

I efterdyningarna av bombattentatet diskuteras nästan alla vinklingar - utom den mest uppenbara: Är det inte dags att ifrågasätta religionens makt över människorna år 2010? Inom vården krävs att metoder ska vara evidensbaserade. I politiken ser man gärna lite "evidens" i argumenten. Är det inte dags att vi kräver imamer, pr... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Blogo

Mycket bra. Religion måste motarbetas med alla medel.

"och någon religiöst fanatisk jävel med skumma idéer är just det... psyksjuk"

Mycket bra sagt.
Och det finns folk som tror att det här är början på en världsomfattande islamisering.
Herrevilkenprofetdetnuär!
Intelligensbefriat så det liknar ingenting...
Vilken planet lever de på?

Jag håller fullständigt med om vad du säger om religion, även om jag är skepti... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jank

Buddism kanske går mer under filosofi... är inte så insatt eftersom jag inte spenderar min tid på sånt. Har för mig att det var någon fet snubbe under ett träd eller något. Där kombinerar vi fetma med religion... inte bra... inte bra alls om man känner mig ;)

Religion är ett mentalt virus som åsamkat mänskligheten fruktansvärt lidande.

Pezster, du säger -kort sagt... shit happens, Är det vad du vill säga till dom dom som drabbas och kanske förlorat nära och kära på grund av terror och våld?
Du säger också -Jag lever hellre i ett fritt samhälle där det då och då kommer en galning som vi tar hand om, hur tänkte du då? Vi måste ju ha koll på dom så att vi kan hindra det INNAN det händer. Detta går att fixa inom r... Visa hela »

Pezster 
· Svar till L-G

Du är ju inte så smart, va? Trots all övervakning så finns det INTE ETT ENDA fall där det har hjälpt.

100% tryggt samhälle är en idiotisk utopi som inte GÅR ATT GENOMFÖRA.

Vem är naiv? Va? Egentligen?

Låt mig gissa... du är en sådan "rent mjöl i påsen" snubbe som blint går med på det mesta?

*poff* borttrollad.

Pezster 
· Svar till L-G

Och verkligen... koll på vem då? Och hur ska du veta att någon sinnessjuk går och planerar något? Det går ju inte för 398ryhlfuiwlfusblkfsblfkjsnv.sjdnvl!!!

Vi kan inte skydda oss mot händelser som dåren som körde ner folk i Gamla Stan eller han som klappade till folk med spett söder om Stan. Men vi borde kunna minska antalet dårar som fostras till att tro på andeväsen och att man exempelvis belönas med 72 oskulder om man dör för den goda saken.

Ingen verkar ha tänkt på de stackars 72 oskuldernas välbefinnande... Ska dom hålla på sig hela livet för att se... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Blogo

Precis... vad tycker oskulderna om det kommer en fet, skäggig, sinnessjuk martyr som de ska underhålla i resten av evigheten? Ordet vi letar efter är primitivt.

"Införa utökad polisnärvaro", vad skulle problemet med det vara? Inte direkt så att det kryllar av dem nu... Och "shit happens" måste vara en av de mest ointelligenta kommentarerna kring den här händelsen som jag läst.

Religion är kanske sinnessjukt, men det är en mycket systematisk sinnessjukdom... Finns inga som helst likheter mellan en man som mejar ned människor med en bil i Gamla Stan och en självmord... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Anders

"Finns inga som helst likheter mellan en man som mejar ned människor med en bil i Gamla Stan och en självmordsbombare."

Öh... jo? Båda är sinnessjuka.

Och införa utökad polisnärvaro i t.ex tunnebanorna kan vara bra för våld etc... det säger jag inte... men att det skulle hindra en psyksjuk med en bomb, pistol, sockervadd... öh... nej.

Det GÅR inte att stoppa någon sjuk jävel som vi... Visa hela »

...ibland kan det visst vara bra med för tidig utlösning.
Puckot hade tydligen ett stort paket, men visste inte hur han skulle använda det.

allreligionbordeförbjudas.nu

En stilla undran. De kvinnor som blir självmordsbombare, får de 72 manliga oskulder? Hur kul är det på en skala? Och om inte, vad får de istället?
I övrigt håller jag med dig Pez. Hur ska man veta vilka man ska övervaka? Nej det där håller inte. Lägligt att det kommer nu, just som man ska rösta om ett förslag...

Pezster 
· Svar till Candy

Precis... lägligt. Och mediahundarna på Aftonbladet är med på noterna.
Skräm, överdriv och hypa!

Anders nr 14: Hur kan du påstå att självmordsbombaren och bilmarodören i Gamla Stan inte har några likheter? GS-mannen var övertygad om att han var förföljd av tre personer som försökt döda honom. Och han kunde själv inte kontrollera bilen eftersom den styrdes utifrån av andra. Dessa "krafter" var lika verkliga för honom som alla Lars Vilksar, Muhammedskändare och muslimmördande soldater i Afghanistan v... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Blogo

Hahahaha... good point i slutet!

"Bratbombare", spränger en bomb och "vaskar" resten.

Upprörande inkompetens!

Pezster 
· Svar till paqe

Det är fan skandal! :D

"Fördelen med de icke-religiösa dårarna är dock att de ofta söker vård innan det går åt skogen." Mycket bra skrivet...En annan fördel med dem är att de oftast har nån läkare/anhörig som försöker på olika sätt förklara deras hjärnspöken som hjärnspöken, inte som i religösas fall en imam/präst som hejar på hjärnspökena och bekräftar den skeva... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Mikael

"inte som i religösas fall en imam/präst som hejar på hjärnspökena och bekräftar den skeva världsbilden den religösa dåren har."

Fan, vad ni är på gång! Lysande :D

Jag hade själv varit inne i stockholm dagen då klanten lyckades spränga sig själv. på ungefär den platsen ungefär 2 h tidigare.

dagen efter läser jag i tidningen att sverige är i chock. eh. va? nej? jag har kollat siffrorna och det är större risk att jag blir påkörd eller yxad till döds av nåt random psykbryt. Jag tittade inte ens på nyhetsinslagen om skiten, full metal jacket gick ju på tv den kv... Visa hela »

Kolla filmen Four Lions! Grabben som sprängde i Stockholm verkar ha gått på samma kurser.

#10 - Blogo: De religiösa offerkulturer i Mexico (samt grannländer) som du åsyftar gick ju t.o.m. helt under ... Sensmoral: Lär av historien!

#11 - Jank: Buddismen är inte helt rumsren den heller, där har kvinnan generellt lägre status än mannen ..., kastsystemet i övrigt är icke heller att förglömma.

Religion = maktmedel och kollektivt samvete!

Alltid lika roligt att läsa kommentarerna! Håller med dig, ibland blir man knfunderad över hur långt journalister faktiskt går för att få en story, hörde en kvinna som ifrågasatte en journalist agerande på radion där han inte vill sluta fråga om dom inte var rädda, oroliga och otrygga..
hela tiden svarade dom intervjuvade att nej vi är inte oroliga eller känner sig rädda medan journalisten hela tiden tryck... Visa hela »

Åsa:reagerade också på det där. menar.. som jag sa en bit upp så stod det i tidningen dagen efter att allmänheten var i chock. ursäktavadå? nej? de flesta orkar inte ens bryta julkonsumtionen. själv BOR jag i sthlm och var på platsen snubben sprängde sina egna guts lite tidigare och reagerade med ett axelryck. galningar gör sjuka saker ibland, man kan inte slösa bort sitt liv på att kissa på sig över saker so... Visa hela »

Kommentera