Verkligen. Det är illa nog när det kommer fram hur USA bedriver sin politik... det blir värre när alla kommer på att deras regeringar likt småhundar som tigger godis tävlar om den stora krigsmaktens gunst när de bannar Julian Assange och Wikileaks. På vägen glöms det liksom bort att Wikileaks låter journalister granska informationen innan den publiceras... den elektroniska varianten av att du lägger massor av info i ett kuvert och skickar anonymt till en journalist. Det där är lagligt och en mycket viktig del i informationssamhället. Man glömmer också att det faktiskt inte är Wikileaks som fabricerar saker... utan läcker andras information som drar ned byxorna på nationer som nu tack vare det ifrågasätts. Det är rätt hela vägen att exponera hur folkvalda politiker jobbar.

Det här leder till att höga politiker i USA kallar Julian Assange för förrädare och öppet säger att han borde jagas, elimineras... alltså... de förespråkar helt öppet i media på bästa sändningstid att han borde mördas.

*host*... alltså... Assange är australiensare och INTE amerikan. Det blir lite svårt att vara en förrädare då eftersom förräderigrejjen liksom förutsätter att du... just det... förråder ditt land... sist jag kollade var Assange från Australien... jisses... ibland undrar man om IQ-nivån i det där landet.

Sarah Palin konstaterar dessutom att man borde jaga Julian Assange som de jagar Usama Bin Laden. Det tycker jag låter riktigt bra med tanke på hur bra det har gått hittills för USA i den där jakten.

Och äntligen är det någon som till slut tydligt uttrycker Sveriges roll i jakten på Assange i media. Som jag nämnt innan är det självklart att Assange kommer flärpas till USA innan hans fot kommer röra svensk mark.

Saker att göra för er som gillar pressfrihet och exponering av idioter:

  1. Följ Wikileaks twitter och läs mer på WL Central.
  2. Donera lite cash.
  3. Sätt upp ännu en mirrorsite till dem (håller själv på med det där)
  4. Ladda hem den där "Wikileaks insurance"-filen till din dator.

Dessutom diggar jag Wikileaks lilla offensiv med uttalandet på BBC:

"Mr Stephens warned that the organisation held further secret material which it regarded as a "thermo-nuclear device" to be released if it needs to protect itself."

Hahahaha... niiiice. På dem bara! Attack är alltid bästa försvar.

1 - 1 - 1 - 0 - 1 - 0 - 0 - 1 - 0 -

Skriv en kommentar

Dom borde släppa denna informationsmetaforiska atombomb även om nu Assange får upprättelse och sen skrattande meddela att Wikileaks minsann inte förhandlar med terrorister.

Pezster 
· Svar till paqe

DET hade varit rätta takter. :D

Pezster 
· Svar till paqe

Lite coolt:

In Pakistan, Lahore High Court has dismissed a petition seeking a ban on the Wikileaks website.The judge dismissed the petition and called it 'non-maintainable'. The judge added, “We must bear the truth, no matter how harmful it is.”

Rätta takter i Pakistan... NICE!

2. Donera lite cash. Det är ju lite svårt nu, när både Paypal och de schweitziska konton är låsta.
Men du kanske vet om ytterligare metoder?

Pezster 
· Svar till JB

Banktransfer (Wau Holland Stiftung)... det gick bra för min del.
Wau Foundation paypal åkte ju åt helvete.

Kort ang. Paypal, Amazon och Tableau Softwares agerande:

"Although these companies have said that their terms of service forbid the support or facilitation of illegal activity, such pronouncements about Wikileaks are debatable. While it is a crime to leak classified information, receiving and publishing it is not."

och en länk till mirrorsiten:

wikileaks.ch/mass-mirror.html

Pezster 
· Svar till katta

Tackar... den är inlagd i inlägget. Glömde liksom bort den när jag argskrev inlägget ;)

Så datacell via Schweiz funkar inte numer? De har iallafall strykit paypal från sidan.

Pezster 
· Svar till Vegetal

Jag tror de stryker dem jävligt fort från listan om något är vajsing.

@JB - Du kan donera pengar här

213.251.145.96/support.html

/Stefan

Pezster 
· Svar till Stefan

AH! Läste på din blogg!

www.sugbloggen.se/2010/12/07/bye-bye-mastercard-i-dont-need-you/

RESPEKT!

Inspirerande... var är min sax?

Enligt egen utsago sitter dom på dokument relaterade till ACTA med, vore nice om dom kunde släppa dom så snart som möjligt medan ACTA besluten fortförande går att påverka.

Funkar hittills: wikileaks.piratenpartei.de/

Förövrigt sa jag upp mitt Paypalkonto i samma ögonblick som jag fick nys om deras tilltag (tack Ipse). På frågan varför skrev jag att jag inte vill associeras med en antidemokratisk organisation!

Alla ni som kan, hur lite det än må vara, bör djävlas i all oändlighet - Det får vara nog nu!

Världens islamister har med hjälp av Wikileaks nu möjligheten att ordna KAOS i den värld vi lever i - kommande sabotage eller terrorakter blir rena rama barnleken för dessa muslimska galningar!

Klaga då inte på CIA, M5, MOSSAD, SÖPO eller andras oförmåga att hindra dessa terrorhandlingar/dåd!

Pezster 
· Svar till Jerry

Julerbjudande på Rusta!!! Nya radiosäkra foliehattar! Köp fyra och få en foliehatt till skorstenen utan extra kostnad!!!

Pezster 
· Svar till Jerry

Vem är SÖPO förresten?

Jerry:

Om priset för att slippa bli övervakad in absurdum faktiskt är ett och annat terroristdåd så lär det vara värt det.

Benjamin Franklin sammanfattade det väldigt bra:

"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety."

Australien (som f.ö. är så gott som hjälplösa rent ekonomiskt utan handel med USA) försöker nu göra Assange statslös. Intressant att se hur regeringar går till perversa längder för att få tyst på WL.

Bara för att de får tag på Assange betyder det inte att WL går under heller. Fick nys om en intressant dokumentär jag tänkte kolla på när jag kommer hem.

www.archive.org/details/ThePowerOfNightmares

Pezster 
· Svar till Vegetal

Vad är nu detta? Får kolla upp...

Kommentera