Jag skrev tidigt att man skulle ta det jävligt lugnt med vaccineringen när svininfluensapaniken drog igång på allvar. Jag försvarade min inställning och blev kallad för osolidarisk. Jag blev kallad för foliehatt och en massa annat. Folk blev som vanligt arga när man inte hänger med i flocklivet.

 

Det folk tydligen inte vet är att vissa faktiskt fattar beslut efter fakta. Jag själv ringde runt, ibland utomlands, jämförde olika läkares uttalanden, letade mer fakta och kom fram till att det hela var totalt onödigt att oroa sig. När jag jämförde vad som skrev utomlands med vad som skrevs i Sverige insåg jag att paniken var lite av Sveriges egna lilla grej. Det gick typ 10 artiklar på varje utländsk artikel. Helt oproportionerligt.

 

Jag skrev dessutom, för mååånga månader sedan, om både Polen och Tyskland och det faktum att man inte kunde se någon större skillnad på länder som valde vaccination och de som inte gjorde det. Det kunde man redan då utläsa från den statistik som fanns tillgänglig vid den tiden.

 

NU kommer någon annan på samma sak. Bra jobbat! Faktan har funnits där hela tiden om man bara orkar leta reda på den.

 

Den största vaccinationsdriven i Sveriges historia är alltså ett fiasko både ekonomiskt och resultatmässigt. Totalt sett räddade vaccinet 6 liv och gav 168 människor men för livet - allt enligt Smittskyddsinstitutet. Det enda vi egentligen lärde oss är att svensken är en lättskrämd, dum och lydig jävel.

 

Total kostnad för experimentet: runt 5.3 miljarder.

Resultat: Nada. Öh... mer än att vi fick konstaterat sista meningen i stycket ovan.

 

Exceptionellt obra. Även för att vara Sverige.

 

 

SvD - 2 - DN - AB - 3

Skriv en kommentar

Det där fiaskot hade man ju förträngt. Folk i min omgivning var genuint förbannade på mig som vägrade vaccinera mig. Min mamma ringde mig flera ggr och bönade och bad mig gå till vårdcentralen... Sen ringde hon mig en gång till, när hon låg hemma i feberfrossor och kaskadkräktes efter att ha reagerat på vaccinet och återigen bad mig göra det. "Det är ju värt lite spyor och feber för att int... Visa hela »

Samma här Jebus, morsan tjatade järnet. Är fortfarande ovaccinerad och mycket nöjd med det.

FlocKmentalitet är tamejfan det största hotet mot mänskligheten efter miljömuppar och religiösa....

CG

PS: Jävla Snö!!!

Vaccinerade mig aldrig heller. Tror dock jag fick den där influensan, men det var inte så farligt. Lite trött i huvudet och ont i halsen. Hängig i en vecka, sedan var det bra. Fick kroppens egna vaccin, i form av ett förstärkt immunförsvar!

Min läkare rekommenderade mig att ta sprutan... efter lite googlande så var jag mer rädd för vaccinet än själva sjukdomen.
Hade det handlat om en muterad variant av fågelinfluensan med 50% dödlighet så hade det varit en annan sak...
Tog aldrig vaccinet.

Otroligt att se de flera hundra meter långa köerna ringla till vaccinationerna. En del bekanta var redan där på morgonen innan de öppnade för att försäkra sig att doserna inte tog slut. Ofattbart att gå på sånt här utan att ifrågasätta ett skit.

Klart att folk gick och vaccinerade sig, det var ju gratis. Majoriteten av svenskarna är krämarlämmlar :)
Och nej, frugan och jag vaccinerade oss inte trots att hela omgivningen gjorde det.

Stort grattis till Glaxo Smith Klein som fick sälja vaccin för drygt 3 miljarder till skattebetalarna. GRATTIS SOM FAN!!!!!

Googlade också om det och läste sidor på utrikiska. Man lär sig så förbannat mycket mer på det, än det den svenska journalisteliten lyckas pissa ur sig. Vaccinerades såklart inte!

Tog heller aldrig sprutan. Googlade också runt och blev skraj. Försökte även att stoppa skolan från att vaccinera min son men det gick inte. Alla skulle ta den blev svaret. Vart ganska skraj en tid efteråt när man fick höra om biverkningarna som började att dyka upp. Som tur är har inget dykt upp hos min son men vem vet med säkerhet hur lång tid sådant kan ta.

Pezster 
· Svar till Jonnie Redder

Jag tog inte. Skolan var på och sonens mamma såg till att han fick en av två sprutor.

Jag satte stopp efter det.
Men bara så du vet... skolan kan inte bestämma att din son ska ha en spruta. Det hade bara varit att säga nej. Oavsett vad de gnäller om.

Kommentera