Ännu en artikel om genustrams i tidningarna. Den här gången en - enligt mig - mycket störd förälder som försökspräktigt berättar om hur de uppfostrar sina barn och hur svårt det är att vara en idiot i ett samhälle där folk har bättre saker för sig än att bry sig om skitsaker.

De vägrar berätta könet på sina barn. Bara det är lol. Det är tydligen fruktansvärt om någon får reda på könet. Det går så långt, berättar pappan, att till och med personal på BVC har mage att kalla barnen för saker som är skitnödigt-icke-genuskorrekt!


"På BVC säger de ofta ”lilla gubben” eller ”lilla damen” beroende på barnens klädsel. Så tar vi av blöjan varpå de genast byter pronomen. Men vi brukar inte rätta dem, säger Linus."


Bra av Linus att inse att det endast är typ 500 personer i hela Sverige som bryr sig ett skit om deras skumma idéer och därför struntar i att "rätta" personalen. För fan, "rätta"? Ditt spärrmongo! Lägg av med att försöka sno begreppet "korrekt" från oss med sunt förnuft. Ert resonemang är sjukt. Ni är störda. På allvar. Sedan när blev det FEL att säga "lilla gubben" till ett barn? Pappan berättar även hur de blivit tvungna att byta förskola för att saker och ting inte gått "rätt" till. Typ som:


"Nyligen bytte de till exempel förskola för Sasha bland annat på grund av att personalen hade ett gammaldags könsrollstänk.


– De tilltalade bland annat barnen med ”kom, killar!” och ”hej, tjejer!”och förstärkte och uppmuntrade könsskillnader när det gällde barnens egenskaper och intressen, säger Linus."


Herregud. Vilken jävla kränkning! För helvete... jag menar... exakt hur jävla bra har vi det i det här landet om det finns idioter som har tid och ork att bry sig om trams?

Jag är otroligt trött på de som är så insnöade på det här genustramset att de indoktrinerar sina barn, ställer om hela sin vardag för sina skumma idéer och konstant krigar mot all och alla för att omvärlden inte förstår hur "viktigt" detta är. Jag blir ännu mer trött över hur de konstant använder formuleringar (korrekt etc) som på något sätt innebär att deras sätt är rätt.

Ni har fel. Ni är störda. Ni har uppenbarligen för mycket fritid. Håll käften.

Dagens-att-jävlas-grej blir till att fråga ALLA jag stöter på vilken kön de tillhör. 



Mongobok


Skriv en kommentar

Se det från den ljusa sidan, deras extrema syn på saker kommer nog göra att ungarna blir mega-gay eller emos när de börjar växa upp, så då går deras planer åt helvete ändå ;-)

Pezster 
· Svar till Oskar

Hahahaha... du har rätt. Barn brukar automatisk revoltera när det blir för korkat hemma.

Good point!

Varför skall föräldrar göra det svårt för myndigheter. Nu ringeer grannar och andra bekanta till skattemyndigheten bara för att få reda på barnets kön. Det är idiotiskt att belasta myndigheter med sådant trams. Men eftersom det är offentliga uppgifter måste myndigheten ge service åt medborgarna.

Pezster 
· Svar till skattmas

Är du allvarlig? Hahaha... sjukt roligt i så fall.

"Så tar vi av blöjan varpå de genast byter pronomen" Lite pedofilvarning över att dra ner byxorna på barnen hela tiden ist för att berätta

:) genusmanniskor ar roliga. Fast det ar val egentligen dags att Lex Sarah anmala dem for att ha uppfostrat barnen i en fantasivarld dar kon inte finns.

www.svd.se/nyheter/inrikes/mamma-uppfostrade-son-i-fantasivarld_6857899.svd

Diverse religosa familjer har val ocksa en del att frukta.

Om det är "skitsaker", varför bryr du dig? Jävligt onödigt.

Varför är det så nödvändigt att säga "kom killar" i förskolan? Varför? "Kom penisar" och "kom vaginor", det är idioti..

Människor 2012 kan bättre än så.

Pezster 
· Svar till Alex

Va? Ursäkta? VA?! Du stödjer detta, eller?

Alex... om du stödjer detta är du en idiot, Sorry.... fakta,

Jag kan se det framför mig, 12-17 år senare (take your pick) inför sexdebuten när ingen fortfarande vet vad hönan ("hen"...wtf..) har för kön...

"Vad säger du...ska vi ta ett glas rött och se vart kvällen leder...? öh..förresten ? hur vet vi vem som ska göra vad, om ingen av oss vet vad den andra har mellan benen ?"

Pezster 
· Svar till J (PP)

"hur vet vi vem som ska göra vad..."

Hahahahaha... ;)

nu börjar det bli tjötigt... snart behöver man inte läsa din blogg längre, det räcker med löpet på kvällstidningarna så vet man vad du ska skriva om. det är en jävla rundgång och hetsjakt på tjockisar, religösa och genustänkare.

Pezster 
· Svar till sluta tjöta

Va? Finns religiösa, fetknoppar och genustänkare på löpen VARJE DAG?! Det var som fan.

Förresten... hur dum är man om man fortsätter läsa något man stör sig på?

Lite info:
Läs inte om du inte gillar.

Det är väldigt enkelt.

Här på andra sidan Atlanten så undrar man lite vad f-n det är som häner i Sverige. Har svenskarna ändrats så mycket under dom 13 åren som jag har bott utomlands? Eller är det bara konstigheter från folk som vill bli uppmärksammade. Skicka killen klädd i en klänning till skolan så byter ni nog åsikt om hen-fenomenet ganska kvickt. Pojkar är pojkar och flickor är flickor, så är det och kommer all... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Micke

Du anar inte hur mycket de senaste 10 åren har ändrat svensken och Sverige.

Ibland tar jag bilder på löpsedlarna i Sverige och skickar till vänner som bor utomlands.

"Skojjar du?" brukar vara ett vanligt svar.

Barn har alltid tenderat till att göra tvärtemot vad deras föräldrar står för. Så om 15 - 20 år kommer barn som uppfostras "könsneutralt" istället att bli mega-hetero och revoltera genom att bli mansgrisar och rosa prinsessor.

Pezster 
· Svar till T

hahaahahahaa

Antar att det är upp till var och en om man vill bli bemött som en han, hon eller ett freak...

Men ÅH!
Ibland önskar jag att vi får antigen krig, hungersnöd eller ebola-epidemi i Sverige, bara för att en del ska få en realitycheck och börja bry sig om saker som är liiiite viktigare än att BVC kränker deras barns icke-existerande kön. Herregud vilka ultramongon det finns, Linus här är ju ett fint exempel.

När jag jobbar på sjön är det minsann genusneutralt. Spelar ingen roll vilket kön du är.

Ska skittanken rengöras så ska den. Helt jämställt.

CG

hahaha så rätt!

Micke: "Pojkar är pojkar och flickor är flickor och så kommer det alltid att vara."

Det är konstigt att du som troligen (andra sidan Atlanten) bor i en något annorlunda kultur saknar förmågan att se att könsidentiteter inte ser exakt likadana ut mellan olika kulturer, och inte heller har sett exakt likadana ut genom historien inom en och samma kultur. Om du hävdar att jag har fel kan du ju ta ett studiebesök i Saudiarabien... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Roger

Det är inte hemskt. Bara otroligt korkat.

Jag hade antagligen inte brytt mig om det inte vore att de hela tiden ska klappa sig själva på axeln över att de ägnar sig åt meningslösa projekt.

Har läst lite om den här löjliga artikeln bland många bloggar. Bland annat hos nån nazifeminist som istället för att skriva "man kan ju tycka..osv" skriver "en kan ju tycka...osv"
Och nu är det helt plötsligt inte ok att säga barns kön, varken till andra eller till barnen själva?
Vad händer dagen de där hjärntvättade ungarna frågar sina föräldrar flat out "Är... Visa hela »

Det kan ju vara bra med "kom killar!" om man nu menar just bara killarna i något sammanhang...

Pezster 
· Svar till Argosy

Men herregud, Argosy! Du kan väl inte bara kalla på KILLARNA! Det får man aldrig göra. Du kallar ju på individerna!

Hahahaha... men verkligen. Dessa människors existens förbluffar mig.

Pezster är bara ute efter ryggdunkare är man av annan åsikt ska man skita i att läsa . Men om man inte läser dina pestiga åsikter kan man ju inte veta om man är av annan åsikt eller. Varför,skriver du blogg över huvud taget om du inte vill ha debatt? Skriva var iof inte sant , du kräks bokstäver inte mer!

Pezster 
· Svar till Tjöta

Tillbaka igen ser jag? Intressant. Tagit en liten rast från att kommentera alla Youtubefilmer du stör dig på?

"Tjöta" ger mig Göteborgsvibbar och inget bra - någonsin - har kommit från Göteborg.

Man blir ju deprimerad när enfalden tar över. Tur att det finns lite intelligens bland allt elände.
Ha en ttrevlig helg!

www.youtube.com/watch_popup?v=P9Fyey4D5hg

Har följt debatten ett tag, då jag är mormor till en ettårig tjej. Kan inte hon få vara tjej!!!!! och inte något som hon inte vet vad det är eller hur jag nu ska uttrycka det - blir själv så j-vla förvirrad. Denna lilla ettåring är rosa och "puttinutti". Hon verkar må kanonbra för jag inbillar mig att hon känner sig älskad för precis den tjej hon är. Hade hon varit en han hade det också... Visa hela »

Kommentera