Vi börjar med en liten notis i SvD. "Piratpartiet hotas av anmälan". Det är den direkt samhällsfarliga idioten Monique "Wasted" Wadstedt som funderar på att anmäla PP för att de ger uppkoppling till The Piratebay. Det räcker inte med att högsta domstolen inte tar upp ett av vår tids mest felaktiga mål (TPB-målet)... oh nej... failen måste fortsätta!

Anna Troberg kommenterar det hela kort med: "Det vi gör är inte olagligt." 

Det uttalandet låter väldigt mycket som: "Bring it, bitch." 

Heja PP med andra ord!!! Läs förresten det här inlägget på Opassande för lite extra lol ang. orginalrubriken på artikeln i SvD (se bild nedan, den första artikeln längst ned - se det som ett kvitto på att jag har rätt när jag säger att journalister inte fattar ett jävla dugg när det handlar om fildelning etc). "Piratpartiet hotas av polis"... det är så fel att man nästan vill gråta. Inte konstigt man är nervös för Acta etc när den "granskande makten" i Sverige suger så hårt.



--------

Vi avslutar med att en domstol i Frankrike har dömt Google till skadestånd och böter för "unfair competition". Lol-faktorn i det här är att Google tillhandahåller Google Maps gratis och det gillar inte ett annat företag... som har en liknande produkt men som de vill ha betalt för. Helt otroligt idiotiskt!!! Ännu ett exempel på ett företag som - likt mediaindustrin - inte kan anpassa sig till nya tider.

Google kan tillhandahålla Google Maps gratis eftersom de tjänar sina pengar någon annanstans. Kanske det franska företaget istället skulle erbjuda sina tjänster till de som inte vill ge sin information till Google? Om inte behovet redan finns så kommer det antagligen att finnas i framtiden. Och fungerar inte den affärsmodellen... så lägg er ned och dö. Det kallas för konkurrens. Live with it.

1 -

Skriv en kommentar

Jag kan kanske förstå hur nån men högre intellekt än mig själv kan finna detta kul.. Din blogg fick mig just att känna mig even blondare än min utväxt avslöjar att jag är..

Spännande dock haha

Tjo flöjt

Pezster 
· Svar till Sophie

Men åh!

Mode-/fotografera-min-fika-/wannabee- bloggarna ligger lite längre ned på Internet. Andra hyllan till höger.

Bland defekta varor...

Sergelstorg på Lördag kl. 12 altså.

Kommentera