Björn Ranelid. Snacka om att den snubben väcker känslor. Jag har efter Melodifestivalen (där han tydligen gick vidare) mer eller mindre hört alla i min omgivning såga honom, kommentera hans utseende och på alla sätt förringa, håna och i allmänt uttrycka sig som några jävla idioter.

Ni som ylar över kvalitén i hans nummer ska hålla käften. Jag arbetar i branschen och ni fattar inte hur vi - som arbetar UTANFÖR lilla skitsverige - skrattar röven av oss åt ALLA bidragen. Det är så fantastiskt dåligt att det är ren humor. Artisterna kan inte engelska, de kan inte sjunga, låtarna är skrivna av gubbar och föredettingar vars utveckling inom musikskapandet helt har avstannat. Det är direkt pinsamt från början till slut.

Det är inte en fråga om vilket bidrag som är bäst utan helt och hållet vilket bidrag som suger minst.

Jag sågar Melodifestivalen för den är pinsam och har INGENTING med bra musik att göra. Det är ett dreglande skitjippo för - och av - idioter.

Ranelid är för alltid i min ringhörna eftersom han en gång trollade fram en av de vackraste meningarna jag vet.


"Bär ditt barn som den sista droppen vatten i en öken".


Så... Ranelid... skit nu i den där sunktävlingen. Ge dem inte nöjet. Ge dem inte tittarsifforna. Jag vet att SVT & Christer Björkman har räknat med hatet som uppkommit och utnyttjat det - och dig - för att skapa rubriker. Skapa dina egna och hoppa av skiten... det har nämligen aldrig hänt innan.

Punkt.

AB - Exp - 2 - 3 -


Skriv en kommentar

Jag tycker Ranelid är ball som fan.

Jag tycker Ranelid, Flink & Birro ska starta grupp - som OMD fast... annorlunda.

ryyyyys... nu nämnde jag birro.... hoppas han inte läser det här - då stänger han ner sin blog.

Håller helt med vad du skriver

Jag tycker han är en av de mest överskattade människorna i Sverige just nu. Han tycker själv att han är en gåva till folket och han vill synas och höras överallt men kan inte tåla den kritik som följer av att han syns och syns på det sätt han gör. Påminner om en viss Birro... fast med bättre schvung på språket. Hu!, säger jag.

Pezster 
· Svar till Candy

Att såga en snubbe enbart på dialekt och utseende är retarderat.

Att försöka såga hans nummer - oavsett kvaliten - är lite som att bråka om vilken bajs som luktar mest illa.

Du menar som du brukar göra ;-). Vill man synas så får man ta kritik. Jag tycker han är för "full of himself", därför sågar JAG honom.

Pezster 
· Svar till Candy

Hmm... eller... så är du kär i honom!

Dagislogik FTW!

Nej, han får inte hoppa av. Nu har vi ju ett lysande tillfälle att ge alla melodifestivalen-fans en smäll i planeten.

Ranelid till ESC!

Jag får agera "hipster" då, jag hyste en hjärtlig avsky för honom långt innan han kastade namnet i den värdighetens tombola som är melodifestivalen.

I "Debatt" för några år sedan lyckades han få mig, en burdus och garvad sergeant i sina bästa år, att plocka fram stora skämskudden och faktiskt prata med TV:n och be tönten vara tyst. Har man klivit i klaveret bör man väl å... Visa hela »

Nu har han ju fått som han vill: 1000 brev från tittare som vill ha honom kvar. Uppmärksamhetsknarkare så att det tjuter om det. Jävla tönt!

Pezster 
· Svar till Candy

Ja... han skulle ha skitit i det. Men det är Ranelid det. Everything goes!

Fan, hörde Flinck för första gången! Inte så j-la dåligt jämfört med resten! Fast timotejtjejerna är ju snyggare förståss...

Sean Banan var väl den som ska till ESC. Med TreKroner och svenska färgar är han praktreklam för landet.

Och, då han vill vara kung, kanske vi helt enkelt ersättar CG med Bananen. Det kanske inte blir billigare, men det blir in i helvete mycket roligare.

Kommentera