I Uppsala har man en regel om att varannan övergångsskylt ska ha en fru Gårman. Vilket är ett mycket bra exempel på hur löjliga dimensioner en urspårad jämlikhetsdebatt kan få.

Glöm nu inte bort att det är i det politiskt korrekta landet Sverige vi bor i... så problemet var självklart inte löst genom att introducera en kvinnlig symbol... oh, nej... nu "måste man" byta ut skylten eftersom fru Gårman inte var tillräckligt pk. Hon är alldeles för yppig och har för kort kjol enligt kritikerna. Hon är helt enkelt för snygg.


Den "förbjudna" fru Gårman - jabba!

 

"Korrekt" fru Gårman - ZZzzzzzzz

 

Förresten är det tur att man anar lite längre hår på den "korrekta" fru Gårman. Annars hade det sett ut som en blottare på väg till parken.

Jag inväntar nu med spänning alla genusförespråkare som vill ha en "hen"-skylt. Det måste vara 100% rättvist i det här landet... för annars kan någon bli kränkt. Och i Sverige är det lika illa att bli kränkt som när ett land anfaller med kärnvapen.

 

Jag vill bara påpeka att samtidigt som den här diskussionen pågår i Uppsala så händer det riktigt allvarliga saker i vår omvärld.

 

SLUTA BRÄNN VÅRA SKATTEPENGAR PÅ TRAMS!

Skriv en kommentar

ROGNTUDJUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!

förslag: Vi tar en profil av henne här: peliculasonlinecinema.blogspot.com/2011/02/shyla-stylez-fotos-swimsuit-calendar.html

Trycker upp i 1000 ex, för egna pengar och sätter upp på ALLA "fru gårman" skyltar i uppsala!!!

Vågar vi gissa att hon som klagat är....ful???

CG

Pezster 
· Svar till Carl G

Antagligen är den lilla kommunråttan extremt ful. Det brukar vara så.

Så jävla fjantigt..
Men en grej som gör mig väldigt glad i den här löjliga debatten är att alla som förespråkar Fru Gårman sparkar sig själva i ansiktet.
Varför ska alla kvinns ha kjol på sig? Varför skulle inte "Herr Gårman" lika gärna kunna vara en brud med byxor?
Jävla idioter. Vem fan bryr sig om hur den där skylten ser ut? Tröttsamt..

Pezster 
· Svar till Jebus

Precis!

Vi har ett original här i staden. IKEA tänkte sig att etablera sig i Borlänge.

1(en) herr R. bestämde sig för att trolla oss alla på vår bekostnad. Han anmälde att deras bygge skulle ha för stor miljöpåverkan eller annan random hittepå-anledning.

Detta har stötts och blötts och ligger just nu i EU-rätten som ska säga bu eller bä. Hittills har han lyckats skuta upp projektet något halv... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Paqe

Waow... låter som att man ska hjälpa vissa äldre att skaffa vettiga hobbies i det här landet.

Det där är ju bara sjukt!

Ja fy fan så larvigt! Ska det bli en skylt med en transsexuell snart oxo?

Och när skall jämlikheten nå skylten för vägarbete? HAHAHA! Det kommer för alltid att vara en man på den skylten. Det är ju karlgöra att bygga vägar (och laga bilen och sådaär), men disk och städning skall delas lika. Jominsann. (Facepalm...)

Pezster 
· Svar till Celsius

Vägarbetsskylten... mycket bra poäng.

INSTÄMMER!
Finns inget mer att säga, idioti.

Snart är det dags för: i.imgur.com/38MM4.jpg

Pezster 
· Svar till Oskar

En för alla helt enkelt. Jag ser en framtid med minst 100 olika skyltar vi alla övergångsställe. Så att ingen ska känna sig utanför.

Detta måste vara ett aprilskämt, men såvitt jag vet så är det den 22 febr idag. Så vad är det då för skämt?

Äh, det är väl bara att rita in ett stort könsorgan som tittar fram under den korta kjolen...

Trams och flams.

Det där har varit på tapeten på andra orter tidigare, jag skrev om det redan 2008 och då var det inte första gången jag hörde om det heller. Ren idioti och inget annat, finns det inte viktigare saker att lägga skattepengarna på?

Vänta bara lite - snart kommer fettona få en egen skylt med - hemska tanke.

Jaanus...ännu värre...eget övergångsställe (extra brett och extra lååång grön gubbe)!

Men alltså: Är det inte så att Herr Gårman egentligen är Här går man, alltså för att berätta var man ska gå? Då är det ju fullständigt ologiskt att det plötsligt ska vara en Fru Gårman.

Kommentera