Läste någonstans en gång att porr färgar killar. Det massiva utbudet av porr gör nämligen att killar får helt fel för sig av vad sex går ut på. Det blir helt orimliga förväntningar på vad tjejen förväntas ställa upp på. Det är därför att tjejer i mindre grad gillar porr. Killen kan ju få en massa skumma saker för sig om hur sex är i verkligheten.

Efter att ha tänkt lite till kom jag på att samma sak gäller romantiska filmer. Det leder också till helt orimliga förväntningar på vad en kille måste göra i ett förhållande. Det är därför killar i mindre grad gillar romantiska filmer. Tjejen kan ju få en massa skumma saker för sig om hur förhållanden är i verkligheten.

Min slutsats är att vi behåller både porren och de romantiska filmerna. Så har båda könen något att titta på när det går åt helvete.



Skriv en kommentar

Ja, en person som bygger upp hela sin världsuppfattning på antingen porr eller romantiska filmer är förmodligen inte så mycket att umgås med i alla fall :-)

Hahaha!

Haha, klockrent! Den här analogin kommer jag att använda flitigt i framtiden!

Vad hände med att tala om vad man gillar/ogillar i relationen? Det där med "FÖRVÄNTNINGAR" får man ta och bromsa i lite. Alla har förväntningar men det gäller att berätta om dem först ingen av oss läser ju tankar.

Och man kan säga NEJ! Om det inte respekteras då visar ju personen som får nejet hur meningslöst det är att ödsla tid på denne. Sex ska vara härligt och det blir det om... Visa hela »

Från kommentarerna på din förra text så förstod jag det som att din flickvän läser din blogg, du är medveten om det va?

Men hon kanske vet vad hon ger sig in på? :)

Pezster 
· Svar till jkm

Hon vet förhoppningsvis vad hon ger sig in på. Antingen det eller så är hon sinnessjuk.

Vilket som så älskar jag henne ändå.

;)

Nu förstår jag inte riktigt... Menar du att alla killar inte är snygga, känsliga änklingar i 30-årsåldern som jobbar som bokförläggare och uppfostrar sina två harmoniska döttrar i ett vykortsliknande hus på den engelska landsbygden?

P-filmer är fan dokumentära i jämförelse...

@jkm: Vi har ju numera två tv-apparater så det ska nog inte vara några problem ;-)

Allt bottnat väl i att man måste LYSSNA på varandra? Sedan brukar det mesta lösa sig :)

@Jocke, jag kan inte låta bli att anmärka på ditt ordval satt i kontext med ämnet. Analogin? Låter som en bra kväll med lite mellanrum och tonic.

Men till ämnet, kan bara hålla med. Bara att kolla in valfri dejtingsite, så ser man kraven - och hur folk ställer sig till dom. Tjejer har ibland en massa rimliga och orimliga krav, killar har ibland en mycket skruvad bild av verkligheten i helhet.

@sus: Romantiska filmer är... Visa hela »

Tycker sex i många mainstreamfilmer mera liknar shampooreklam. Läste en kommentar på Youtube en gång där en (förmodar jag fjortis) tyckte att en sexscen i en film såg orealistisk ut. Till saken hör att den "orealistiska" i mina ögon såg hyfsat realistisk ut medan den som han höll fram som exempel på realism hade vaselin på linsen, fioler som gnällde i bakgrunden och inga rörelser.

Kommentera