Så kom den där artikeln jag väntat på. Som jag förutsett. Barn med klimatångest. Läs den där meningen en gång till och gör en facepalm. Dunka gärna huvudet i skrivbordet när du ändå är igång. 

Miljömupparna har alltså, helt i onödan, skrämt upp en hel generation till den grad att de får "klimatångest". Suck. Min son har även han suttit och funderat över många klimatidiotier som han fått med sig hem från skolan. Då är det upp till mig - hans förälder - att se till att han inte oroar sig på fel saker. Fast å andra sidan... om en unge har TVÅ miljömuppar till förälder så är det en helt annan sak.


"Sju högstadiebarn av tio oroar sig för klimatförändringarna. Var fjärde tror att den globala uppvärmningen kommer att leda till jordens undergång. Samtidigt är barnen mer optimistiska om framtiden än vad deras föräldrar är, visar en ny undersökning."


Det här är ju direkt löjligt! Vilken meningslös hysteri. Tänk bara så mycket energi som går åt till att hålla all denna "ångest" vid liv. Hmm... jag undrar... med tanke på alla hysteriska människor som oroar sig för allt från kost, klimat, stress etc... kan man utvinna energi ur ångest? Ångestkraftverk! 

Tillbaks till barnen. Kids. Det är fan löjligt att ha ångest över klimatet... så sluta med det. Inte nog med att ni spenderar värdefull energi på att ha ångest, ni slösar bort min tid när jag ska lyssna på era vuxenplacerade dementa idéer för sopsortering, återvinning och diverse andra "viktiga saker". Det är lika lönt att ni oroar er över en klimatundergång som att ni ligger sömnlösa över den där asteroiden som med all säkerhet är på väg rakt mot era sängar. Vill ni leva länge? Använd cykelhjälm. 

Min son är numera botad från all typ av hysteri som har med miljön att göra. Högstadieeleverna på hans skola... de spenderar massor av timmar att samla pengar till vindkraftverk, uppmana elever till att leva koldioxidneutralt och massor av andra riktigt jävla korkade idéer. Inte in i mitt hem dock. Jag har som följd av detta lyssnat på några lärare (eftersom jag ringt dem och undrat vad fan de håller på med) och fått bekräftat att majoriteten av lärare i det här landet ska ha LÄGRE lön alternativt ska sparkas från sina tjänster. 

Det enda vi kan vara riktigt säkra på är att det kommer bli kallt ut av bara helvete på den här planeten. Vi har nämligen haft ett antal istider och det kommer komma en ny. OM klimatet blir varmare pga av människans idéer så skjuter vi alltså (logiskt sett) upp en eventuell istid. Förr eller senare är det kört ändå. Liv på en planet har en begränsad livstid om vi tillåter oss att öka tidsskalan lite mer än 1000 år in i framtiden.

Livet är inte för evigt. Det kan gå åt helvete precis när som helst. Så ligger det till i verkligheten. Din tid på den här planeten går ut på att ha så kul som möjligt, att utvecklas så mycket du kan (eller skit i utvecklingen och bli en gnällig jävel och spendera din tid avundsjuk och bitter - ditt val!) under den tid vi har och att älska våra nära och kära så mycket vi bara kan.

Självklart är du nöjd i livets slutskede. Eftersom du har gjort som jag skrev ovan. 


Skriv en kommentar

Jag förmodar att du, förutom att du älskar sopsortering, är förtjust i bilskolornas klimatsmartkörning...
Nu ska man nämligen, av miljöskäl, hoppa över 2:ans växel och gå direkt från 1:an till 3:an när man kör iväg från ett rödljus, annars blir man kuggad på uppkörningen...
Har jag hört.

Pezster 
· Svar till Maria

Hahahahaha... är du allvarlig? Detta måste kollas upp... har kollats upp.

Det är sant.

Vad fan?

Bra rutit! Folk är inte pålästa och inte intresserade av fakta. Vill man förkovra sig så är bloggaren Max på Andas lugnt ett måste och här kommer den länken:

andaslugnt.blogspot.se/

Read and weep miljönissar och -nissor!

Tycker det är vidrigt när vuxna människor medvetet skrämmer upp barn till den grad då de är genuint rädda för att jorden ska gå under och att de ska dö. Små barn har inte verktygen att kunna tänka logiskt i sånna frågor, så säger hippe-morsan att jorden kommer att gå under så kommer ungen att bli livrädd - kanske t.o.m få dödsångest.
Att folk vill kämpa för miljö... Visa hela »

Tipset är väl också denna dok:
www.youtube.com/watch?hl=en&v=YtevF4B4RtQ&gl=US

Jodå, "tog Om" lappen för ett tag sedan då det ansågs att jag "kört för fort" (för vad och vem?) och det ska köras "klimatvänligt".

Vilket jag inte gjorde för 3spänn. Tycker det är viktigare att slippa bli påkörd bakifrån.

Dessutom gjorde det inte nån skillnad då jag åkte katalysatorfri 86a till och från körskolan.

(Jajaj ojojoj o... Visa hela »

Jebus: Det där med att tänka själv verkar fan vara en bristvara oavsett ålder, man har ju vuxna fån med samma "ångest". Fast lite kul är de ju att "trolla" med genom att inte källsortera, äta kött, röka och köra 80-tals "tyskmonsterbil"

CG

CG: Hahahahaha!
Det bästa man kan göra för att reta upp en hel armé hippies är att ställa soppåsen utanför soprummet. Andra hippies vandrar långa sträckor till ditt bostadsområde för att kunna se den typen av mljöförstörelse med egna ögon.

Klimatsmart körning fick man ju höra...fast iochmed att jag blev upplärd med det kör jag lite med det per automatik. Tycker det kan vara ganska skönt att hoppa vissa växlar och så, men skulle aldrig komma på tanken själv.

Vaddå "använd hjälm" om du vill leva längre? Please, säg åt ungarna att skaffa sig en motorsåg och ett baseballträ. En katana funkar också bra. När zombieapokalypsen väl är här är det dessa som kommer att rädda dig, inte en cykelhjälm. :rolleyes:

Snart är det Earth Hour, på lördag närmare bestämt. Då skall jag släcka alla ljus och på söndag skall jag klimatkompensera genom att köra skoter hela dagen. mmmm tvåtaktsos.

Jebus: schysst, en hippiearme, då kan jag sälja biologiskekologiskt kostillskottspulver till dem. Dvs torkat papegojbajs.

Sonen till han som grundade Greenpeace hörde hela tiden en massa negativ skit vid middagsbordet och drog på sig en ordentlig depression pga världens elände och snara slut. Efter en del terapi kom han på andra tankar och snackar nu normalt med far sin.

Själv fick jag kicken från ett jobb för att jag spred bilder i fel (kritiska) forum från en "föreläsning" för barn från åk. 3 och uppåt där en klimatgeschäftskändis stod och visade bilder på döda ruttnande isbjörnar, orkandrabbade hus, utmärglade barn o.d. Hon berättade även om att när barnen växte upp så skulle jorden i stort sett vara obeboelig och fortsatte med att vi... Visa hela »

Kommentera