Först gifter sig vår grävskopeprinsessa med någon som ser misstänkt ut som ett äldre syskon... sedan förökar de sig... och nu vill kungen ha mer stålar.

Hmmm... det får mig att tänka lite.

Vi - det svenska folket - betalar för kungafamiljen. Deras mat, kläder, boende... ja allt. Vi skickar även runt dem i världen på diverse tillställningar. Ibland så avlar vi dem tillsammans med ett annat lands kelgrisar och då blir de fler. Och blir de fler... kostar det mer.

Det är ju lite som med ett husdjur. T.ex. en hund. Man betalar allting, skickar dem på tävlingar och avlar dem. Skillnaden är att en hund är billigare (den kräver inte ett liv i lyx) och man kan dessutom gosa med den. Alternativt få den att göra saker... som att hämta tidningen på morgonen. 

Ni ser? Alltså är kungafamiljen hela Sveriges husdjur. Skillnaden är att vi inte får ut något av dem mer än gnäll om mer pengar. Dessutom avlade vi vår prinsessa med någon utan stamtavla! Mycket ogenomtänkt. För att kontrollera mängden husdjur så är det vanligt med kastrering. Annars har man hela huset fullt av djur... och det där kan snabbt bli dyrt.

Så... det är dags att ta tag i det här.

Vem ringer veterinären?



SvD - AB


Skriv en kommentar

Skulle snarare säga att det stora problemet är att vi har avlat vår prinsessa med en hane som fick 0,1 på högskoleprovet - vilket kind of betyder att han inte har lyckats stava sitt namn rätt.

Du glömde att stålar motsvarande en JAS-division ligger nedplöjda i drottningens ansikte. Allvarligt talat, jag vill se mer av henne i direktsändning. Jag vill liksom inte missa det ögonblick när man plötsligt börjar se små sprickor i det stelopererade ansiktet och kärringens fejs slutligen imploderar.

Vem tyckte att det var en bra idé att använda Heath Ledgers Joker-sminkning som förlaga när hon var inne och hel... Visa hela »

Äh, tror faktiskt att kungahuset bringar in mer vad gäller turister och liknande än de futtiga miljoner man lägger på det varje år (~110). Det finns många fler onödiga utgifter att titta på isåfall som inte ger något i utbyte, typ gödningen av alla afrikanska diktaturer.

Pezster 
· Svar till Björn

Hur många turister kommer till Stockholm pga av kungen? Tror inte det är så många. Ingen bryr sig om de där fjantarna.

Många säger som du dock... jag säger bara... visa mig siffror!

ja precis, får jämt det där jävla hänvisningen till hur mkt kungahuset drar in till Sverige, kan någon snäll själ visa mig en legitim estimering på hur mkt just kungen drar in till landet?? Väldigt nyfiken på denna studien som alla bara pratar om, men som är omöjlig att hitta!

Kungen har ett historiskt värde som många värderar högt, framför allt om man jämför med mycket annan skit man betalar skatt för. Jag personligen betalar gärna skatt som kungen får ta del av. Dessutom inbringar det så klart pengar, förmodligen mycket mer än vad det kostar. Det är så klart svårt att översätta direkt i siffror i och med att det inte levererar några direkta pengar. Lite som varumä... Visa hela »

Mtp hur mycket kosing Kungen verkar dra in till Sverige så är det klart läge för utförsäljning och privatisering. Han kommer säkert att få in mer kulor i Hofvet AB än vad han kan utverka över apanaget - och vi andra som inte längre tror på sagofigurer slipper betala.

Kommentera