Polisen i Sverige har problem. De har färre uppklarade brott trots fler poliser. De kan inte hantera kritik utan skyller allting på andra faktorer. Jag vet inte hur det är med er men min egen respekt för poliser är nästan obefintlig.

Det är inte taget ur luften för min egen del. Jag har vid flera tillfällen varit i kontakt med polisen. En gång gick en psyksjuk jävel gick och repade bilar utanför min lägenhet samtidigt som han skrek på allt och alla. Jag ringde polisen. Efter fem timmar kontaktade de mig och undrade var mannen var någonstans. Kunde jag gå ut och titta efter? Jag bad dem självklart dra åt helvete. 

Nu har alltså en länspolismästare i Västmanland sagt nej till polisernas betalda långfrukost. De får inte längre åka och handla frukost, tillaga den och sedan äta den på arbetstid. Min egen reaktion var typ "Vadfanskadehabetaltförattätafrukostföri(/&#%"&/€%/#&€%!?".

Sådana otroliga krav (eller, eftersom vi är i Sverige, kränkningar!) leder till RAMASKRI hos poliserna i Västmanland. Till den grad att en av poliserna säger:


"En av poliserna säger till VLT att han tror att många kommer söka sig från Västmanland.

- Länspolismästaren förstår inte vad han har gjort. Han har tagit bort de enda gemensamma stunderna vi har."

Buhuuuuuu... vilken mes... med de orden bekräftar den där polisen dessutom att det uppenbarligen är något som är väldigt fel i skallen hos poliserna i Västmanland. Verkligen? Poliser kommer alltså söka en annan arbetsort pga av att någon sätter stopp för att äta frukost på arbetstid?! 

Ingen är speciellt överraskad över att polisen konstant gör bort sig. Fyller man på en hel yrkeskår med muskelstinna idioter som sedan uppfostras av en senildement organisationskultur så blir resultatet... erhm... väldigt dåligt. 

GW kommenterar polisernas försvar till frukosten med:

"Poliserna själva tycker att de beivrar brott när de syns i livsmedelsbutikerna?

- Jaha. Heder åt dem. Utmärkt. Jag trodde de hade förstått att det är polisens uppdrag."


Exp - Vlt - 23 -

Skriv en kommentar

Polisens icke-kompetens blev ju smärtsamt offentlig när det där fjantiga TV-programmet 112 (eller vad det nu hette) visades.
Nån rakad jävel med hockeyröv poserar med en kulspruta under introt och tycker det är besvärligt när gärningsmannen går in i ett trapphus, med PORTKOD!
"Hur ska vi göra nuuuu? Vi kan inte komma in..."
-Får en snilleblixt- Han knackar på glasdörren.
"Kan du ö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Jebus

Hahahaha... den är lika bra varje gång!

Håller generellt med dig om snutar i allmänhet, måste iofs säga att åtminstone trafiknissarna här i söderort är rätt ok. Blivit stoppad 2 ggr för nykter/körkortskoll av 2 olika bilar, och efter det har de kopplat att jag kör på "konstiga tider" från jobb, och att jag nog inte är rattfyllotypen. Så när de hade nykterhetskoll för några helger sedan viftades jag in av nån aspirant,... Visa hela »

Tror mycket av problemet beror på att det har blivit lite av ett lågstatusyrke, och att kraven i allmänhet har sänkts.

Nya intagningskraven, är det mer än fyskraven som har/skall revideras?

På tal om poliser, och feta
www.dn.se/nyheter/varlden/sankt-lon-for-feta-poliser

Storbritannien visar var skåpet ska stå!

Pezster 
· Svar till Lina

Lysande! Hahahaha.

Kommentera