Flickvännen har ju flyttat in i lägenheten. Hon tog med sig massor med prylar, möbler och flyttkartonger. Det hela har gått väldigt bra och det har blivit väldigt trevligt här.

Och en katt! Men eftersom katten numera (av någon anledning ser hon mig som en inkräktare i hennes (MITT!) hem) är sur på mig så har jag inte märkt henne. Hon håller jävligt låg profil hemma när det bara är jag och hon hemma. Hon märks bara när hon äter (smaskljud från köket) och när hon raskt susar förbi mig på väg till toan när hon inte kan hålla sig längre.

Jag märkte henne även idag när jag låg i badet. En fet SMÄLL ifrån köket precis när jag tvättade håret. Jag stängde av vattnet och lyssnade. Min son vaknade inte och brandlarmet gick inte igång så jag duschade vidare. 

När jag kommer ut ser jag till min stora förvåning katten i stora rummet på sin plats på soffan. Hon gäspar, meh! mjauar lite så där patetiskt som bara hon kan och ser så där charmigt trött nyvaken ut som bara katter kan göra.


Mjuk, fluffig och helt oskyldig katt.

"Men ditt lilla... vad har du nu gjort?" undrar jag direkt. Kommer att tänka på det där ljudet från köket och bestämmer mig för att kolla läget.


oups...

Ah... lilla nyfikna kissen med liten hjärna och koordination som en full hamster (hon kan spontanramla ned från sin vässa-klorna-stolpe när hon sitter och tänker) har kollat runt i fönstret. Hur i helvete hon nu lyckades nå dit. Inte konstigt hon ligger och skuldslappar i soffan.

Innan ni frågar... nej, det blev inga märken på golvet och knivarna är från Ikea och kan inte bli sämre ens om man kör över dem med en bandvagn.

Öh... erhm... just det. Det blev inga märken på katten heller.


Skriv en kommentar

Är det din eller flickvännens egen katt?

Pezster 
· Svar till Mobwoof

Det är min, mycket gamla, katt. Hon kunde inte hålla sig (trivdes inte) hemma hos mig. Istället för veterinären och sovstund tog flickvännen över henne till sin lägenhet. Där blev det bra.

Nu är hon tillbaks och demonsterar varje dag att min son och flickvännen är favoriter. Jag är mest ivägen.

Så jag håller mig undan skrället. Hon är femton år eller något så jag hå... Visa hela »

Katter är coola och på tal om coola grejer spana in det här klippet som ju inte har ett enda dugg att göra med katter eller sådant
vimeo.com/38409143

Pezster 
· Svar till Eduronflux

Det var häftigt. Tack för tipset!

Katten är kär i dig och svartsjuk.
Om jag var din fv skulle jag se upp
för nästa mål är hennes hud som
hon vill riva på som en morot på
ett rivjärn.

Pezster 
· Svar till Bo

Nope. Katten är däremot väldigt kär i min flickvän. De två är så dutteduttiga tillsammans att man mår lite illa. Samma sak med sonen. Kattens svassar runt honom på morgonen med svansen rakt i luften.

Nej. Den där katten gillar inte mig. Jag tolererar henne.

Tills hon börjar kissa inomhus eller något. Då är det sprutan som gäller.

Jag hade min fv:s hund, en Jack Russel, hemma hos mig över natten och så vaknade jag av att han stod ovanpå mig och kissade rakt i mitt ansikte. Sant!
Så jag sa till fv att det inte fungerar att passa honom när du skall jobba natt. Då blev hon förbannad och gjorde slut... Spruta? Motorsåg, flismaskin, BOMB hellre.

Pezster 
· Svar till Bo

Åååh... Jack Russell... adhdhund. Det är avlivning direkt som gäller!

Du har inte fattat varför knivarna är där? Naturligtvis smider katten planer...

Pezster 
· Svar till Argosy

Hahahaha... ett tag blev jag nervös. Sedan kom jag på att kissen inte har några tummar.

Hört Hundens och Kattens dagbok? www.youtube.com/watch?v=pcNJEBgaaA0

Försök stå ut med deras irriterande röster, för content är roligt :D (För djurägare iaf..)

Tokbajs ftw!! Lol!

Har du sett den här??

Toonces the driving cat-Toonces without a cause:
www.youtube.com/watch?v=BQkL9LpvKl0

Kommentera