Jag har tömt min lägenhet inför att min flickvän ska flytta in. Hon ska bo här tills vi har byggt klart huset. Hon gillade inte mina grejjor... så istället för att jiddra slängde jag allting. Utom det som är viktigt.


Dator, Xbox 360, router, tv med feta högtalare som kör en Infected Mushroom stream och vår Minecraftserver är fortfarande online. Oh... och en kudde att sitta på. Ölen höll jag i handen när jag tog bilden. Som ni ser... så har jag allt jag behöver.

Bring the change, babe ;) 





Skriv en kommentar

Toffel....;-)

Pezster 
· Svar till Cark G

Hahahahaha...

Va jobbigt.. Bokhyller, tv-bänk och sånt är väl skit samma, men soffan..
Det värsta med en ny soffa är ju att man måste göra en ny TV-spelsgrop i den. Tills man fått en bekväm av avgjutning av häcken i den nya soffan är det jävligt jobbigt.
Vad var det för fel på din soffa?

Pezster 
· Svar till Jebus

Du har helt rätt. TV-spelsgropen är sjukt svår att få till. Det är en liten vetenskap att få till den perfekta gropen.

Min gamla soffa var sunkig. Och skön till allt annat än just tv-spel.

@Jebus: Jag har redan gjort avgjutning i min soffa. Pez får bara göra den lite mer efter sin häck. Och för att svara på din fråga så är min soffa större och fräschare - man kan t.ex ligga och spela om andan skulle falla på :-)

Faktiskt. Skrivbordet kan man klara sig utan temporärt om man har en soffa att sitta i. Bara att gamea mot TVn i värsta fall..
Oh, btw.. *whiplash-ljud a la senaste BBT-avsnittet*

Pezster 
· Svar till Therese

Vem har skrivbord? Bara namnet är roligt. Ett bord... där man skriver... pffft...

Oooh! Minecraft server you say?

Pezster 
· Svar till HenrikB

Jupp. Ett måste.

Kört länge?
Hade en uppe tidigare som blev wipad efter att vi byggt ett fungerande, automatisk tunnelbanesystem, varsin feta mansion med mera. Jobbigt läge.
Hur många e ni som spelar på'den?

Pezster 
· Svar till HenrikB

Kan vara ett tiotal. Det beror helt på... sonen och hans polare har sina världar... vi har några Vechs kartor (Super Hostile) vi gemensant (sonen, flickvännen och jag) försöker knäcka.

Jag är mer redstone-killen. Kidsen vill göra något, jag får luska ut hur man gör och sedan snor de mina idéer.

Min specialitet är högpresterande mobtraps. Nuvarande projekt är en endermenfarm. Precis avklarat en... Visa hela »

"Min specialitet är högpresterande mobtraps. Nuvarande projekt är en endermenfarm. Precis avklarat en blaze-xp-farm."
Känner mig väldigt gammal när jag läser sånt här, vill så gärna förstå men ... nä :-0. Kul att hela familjen kan vara med iaf!

@Henrik: Googla. It´s so worth it!

Suicidemaskiner är rätt kul med..

Mjae. lite toffel kanske. men å andra sidan så har man inget emot att kasta sina gamla saker och sen får in nya fräscha grejer så spelar det kanske ingen större roll :)

Pezster 
· Svar till Cromster

Precis. Det är bara prylar. Fast jag har några saker ingen pillar på.

Mina köksknivar
Min dator
Xbox med spel

Och... öh... nej. Det var nog allt viktigt.

Heh...har bara prylar jag gillar och inte vill skiljas ifrån, köper inget som jag inte kan tänka mig att ha resten av livet så....det blir hus snart, för vi har 2 lägenheter som måste få plats iett boende :-) Köper inte nytt bara för att det är nytt..heh. Se på mina bilar bara (men inte för nära på den blåa :-S) den nyaste är ju fan 26 år gammal. Och min Sonytv rockar ca 15 år, tjock-tv ftw!!... Visa hela »

Nästan samma här... i veckan uppstod plötsligt en bonfire i trädgården bestående av två soffor, två fåtöljer, diverse bokhyllor, ett bord, nån papperskorg i plast och en gammal skolorgel. En man måste göra plats ibland!

Grannarna hindrade mig att fortsätta eldningen med ett bord och en trädgårdsbänk, de ska vi använda vid nästa grillning (att sitta på).

Shit, du e ju drömmannen för kvinnan:) men förstår det e skönt o slippa bråket hahaha
Jag håller mej ensam så slipper man allt tjafs:P

Kommentera