Läste att skolorna använder sig av Drogfritt som föreläser om knark och annat. Drogfritt är kopplat till Narconon vilket är Scientologernas egna förvirrade idéer om saker och ting ska skötas när det kommer till droger etc. En snubbe - Alexander Breeze - svamlar om hur man kan få knarkrus 40 år efter man intagit en drog, att man är alkholist för att man tycker att vin ska finnas på bordet vid en romantisk middag. Han talar dessutom med göteborgsdialekt (vilket ytterligare förstärker känslan av en byfjåne).

Allvarligt talat... scientologer i skolorna? Vad håller rektorer och lärare på med egentligen? Det är nog dags för en liten granskning bland skolcheferna. Hittar man några förvirrade skolchefer som är med i Scientologisekten kan man ju alltid ge dem sparken. Eller mobba ut dem. 

Scientologi är förresten helt galet knäppt. De tror på thetaner (alieeeens!) och annat trams. De har hemliga nivåer som de måste betala en massa pengar för att komma åt. I nivåerna får de lära sig hur de "kopplar loss" de döda thetanernas själar från sig själva... eller något idiotiskt i den stilen.

Är det någon förvirrad scientolog som inte tagit sig till OTIII-nivån kan jag gratis avslöja att den bland annat innehåller de "sensationella" lärorna om hur härskaren Xenu för 75 miljoner år sedan sprängde miljarder människor från olika planeter i jordens vulkaner.

Låter... erhm... friskt?

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - TPB (OT-levels) - 

Skriv en kommentar

Sammanfattnig av scientologi på 1 min 21 s:
www.youtube.com/watch?v=tMprm-cLAVs
I övrigt rekommenderar jag starkt resten av mästerverket "Religulous".

Skrämmande...framförallt att en såpass totalitär organisation (sekt) med kidnappningar, psykisk misshandel, frihetsberövande, egen underrättelsetjänst och arbetsläger överhuvudtaget får verka i Europa.

Synd att Tyskland inte lyckades bannlysa hela organisationen när de försökte.

Vi fick in en sådan hop människor till jobbet (kommunal skola, whee) en dag, men chefen hade faktiskt lite koll, de åkte ut men ändan först så fort de började predika och smussla med papper som inte hade med droger att göra. Skottpengar borde det vara på dessa. Och resten av de religiösa göre sig icke besvär på skolan, vi har nog med människor där som tror på fantasier (att svenska skolan är bra t.ex).

Är det egentligen så konstigt? Vi har ju numera en genusorienterad läroplan där genuspedagoger skall få barnen att förstå att de är en hen. Det var ju bara en tidsfråga innan fler tokerier kom in i utbildningsväsendet. Snart är det väl dags för en trollkarlsskola.

"Han talar dessutom med göteborgsdialekt (vilket ytterligare förstärker känslan av en byfjåne)"

Tack fö den dö… :)

Scantailogerna är en jävla pack idioter. Istället att dom här rika grisar lägger pengar på någon påhittad religion lägg pengarna på rädda barnen istället!

Kommentera