Igen. 

Läs DN och SvD.

Jag är inte speciellt överraskad. Detta var ju något som de lovade inte skulle hända. Som löftet om att Ipred-lagen inte skulle användas för att kriminalisera en hel generation.

Vad kan vi lära oss? Tja, inte något vi inte redan visste. Politikers löften är tomma. Och eftersom vi är svenskar så gör vi inget åt saken. Svensken måste vara det mest tacksamma folket för en regering att rövknulla. Det blir några små protester men sedan är allt förlåtet.

Man får vara glad över att dessa nyheter överhuvudtaget publiceras. Folk läser ju sällan om sånt här och förstår ännu mer sällan vad det innebär. Det är roligare att läsa om Let's Dance.

Man har den regering man förtjänar helt enkelt. Då blir det ett fruktansvärt dåligt betyg till svenska folket. Snart ringer väl kineserna och begär audiens hos regeringen: "Vi är sjukt imponerade av er! Hur får ni igenom allt? Vad är hemligheten?"


Skriv en kommentar

Jag vet ännu inte om det är roande eller skrämmande att de verkar lägga ned mer tid och resurser på folk som laddar ned en film eller två, än på de som springer runt och mördar, våldtar och annat skit som skadar andra. De verkar ju tom få lindrigare straff och får komma ut i samhället efter ett par månader.

Nån mer än jag som får kraftig pulshöjning av argumentet "Jag har då inget att dölja så mig kvittar det"...

Pezster 
· Svar till Mikael

Hahahaha.... jag har trappat upp min reaktion till nära hjärtinfarkt och omedelbar idiotförklaring av människan ifråga.

Mikael: Hahaha, right you are.

Ja! Där kom det, tänkte jag också. Manegen har ju varit krattad sen ipred:( Det var bara en tidsfråga tyvärr...

Har en bra metod för att handskas med "Jag har då inget att dölja så mig kvittar det" - dårarna.

"OK, men då har du inget emot att vi sätter upp övervakning i ditt badrum och sovrum heller? Bara för att passa på så du inte begår våldtäkt eller pedofili. Om du inte har något att dölja går det väl bra eller?"

Ravers, jag tycker det är ännu mera skrämmande att folk ser det senaste skitprogrammet om altanrenovering, matlagning eller dans med b-kändisar som viktigare än sådana här frågor.

Sverige befolkas av en fårskock som leds av ljugande politiker, media och underhållningsbranch

En hop lallande bidragsammare som aldrig behövt stå upp för sin frihet.

Och som dessutom finner den som höjer sin röst om detta som "konstig" eller "konspirationsteoretiker".....

Allt medan regeringen pissar bort skattepegarna på värdelösa "investeringar i framtiden" och låter de som bet... Visa hela »

alltså det var ju väntat. Det som alla med skalle redan fattat.

alla har något att dölja. ville jag vara del i en dokusåpa så att folk kunde få full insyn skulle jag anmäla mig.

Kommentera