Mentalpatienten Carola har varit ute och öppnat truten om helgdagar. Om man inte är troende tycker hon man kan arbeta istället och kallar alla som är icketroende och lediga hycklare. Hon har lite rätt i det rent principiellt. Fast det är nog inte så lätt då många arbetsgivare är tvingade att - enligt lag? - betala helt andra löner på helgdagar. Så det finns nog många som gärna skulle vilja jobba men som helt enkelt inte får.

Jag är såklart på kontoret. Igen. Helt ensam. Dessa röda dagar där jag väljer att arbeta har gått från att vara en slags principsak till en smärre succé för min del. Jag tror ingen förstår hur mycket mer man hinner när alla andra... erhm... inte är här. Inget snack, inget förklarande utan bara hög musik och en jävla fart. Min egen lediga dag, "Pezster är ledig" kommer inträffa nästa soliga vardag. På det sättet får man fler soldagar på sin ledighet. ;)

Ni som är ute och kör midsommargrejjen får ha så trevligt! Drick inte för mycket (utom om sällskapet är tråkigt... då räknas det som självförsvar) och ha roligt!

Puss och sånt.

Apropå religiösa nötter... fick förresten reda på - via mail - att någon ska ha anmält mig (yeah, right... för vaddå?!) för något inlägg där jag kallar religiösa för mentalsjuka (sinnessjuka) och något inlägg till. Jag läste inte så noga. Jag har slutat bli glad över sådana "anmälningar" eftersom de aldrig leder till något. Vilket är enormt tråkigt. Tänk bara att i någon situation hamna i en rättssal och förklara varför religion ÄR sinnessjukt. Men nejnejnej... jag får aldrig ha kul.





Skriv en kommentar

Hahaha, "polisanmäld" för något som är sant. Religiösa ÄR ju sinnessjuka.

Skulle vara kul att veta vem som gjort det så att jag kan ringa ett par samtal och hjälpa den personen att få den vård som behövs. :)

Anmäld? haha. yes, tyvärr, religiösa mongon tror yttrandefrihet bara gäller dem själva :D

Midsommar: Hade jävligt trevligt sällskap och drack lite väl mycket (hur fan kom jag ens hem!?).

Samma som mig, aldrig kul heller, jobbade 12 timmar under midsommarafton.Orkade inte ens dricka de resterande timmarna.

Ha, hade ledigt på midsommar för första gången på 10 år. Åkte till närskärgård och åt på finkrog. Samt njöt av att se hovmästaren dissa nisse stenrik som trodde att han kunde få bord utan att ha bokat bara genom att vifta med amex black. Denna krog fattar dessutom att det LÖNAR sig att ha öppet på midsommar, till skillnad från andra skärgårdskrogar....

CG

@ Carl G. Vilken krog var det du besökte?

Inte ska jag göra reklam på sidan inte. Men den ligger på Stockholms närmaste skärgårdsöar där en viss whisky tillverkas och en teater finnes....På Lidingösidan av dessa öar ligger den....

Kan du inte posta mailet i sin helhet? Vore kul att läsa. :)

Förstapriset i religiösa stollerier tar dock detta:
thecaudallure.com/2012/02/11/cock-sucking-jews-literally/
www.haaretz.com/jewish-world/jewish-world-news/n-y-health-chief-calls-for-end-to-metzitzah-b-peh-rite-in-circumcisions-1.435227

Tänk rubrikerna om en icke-religiös gjorde nåt liknande. Därefter fängelsestraff eller psykvård. Men religiösa säger bara: "vi har gjort såhär i flera tusen å... Visa hela »

Kommentera