2010 gjordes det en norsk populärvetenskaplig serie vid namn "Hjernevask". Det var en norsk komiker vid namn Harald Eia och en snubbe vid namn Ole-Martin Ihle som stod bakom den. Den startade en jävla debatt i vårt grannland och med all rätt. Genusfjantarna är uppenbarligen galningar.

Jag varnar er. Ni kommer få krupp på idioterna i serien. Det är nästan så att man vill slå folk på käften men ta det bara lugnt och titta vidare. De äger sig själva senare och visar öppet vilka okunniga och världsfrånvända människor de är. De vet inte vad fakta och forskning är för något... men de har någon form av idé över hur DE vill ha det. Än en gång känner jag de där vibbarna av en nästan religiös fanatism.

Nu ska jag inte babbla mer. Ni har ju några avsnitt att ta er igenom. Gör det! Om inte annars bara för att skaffa er mer kunskap så att ni lättare kan förnedra/äga genustomtarna. Och skicka ett mail till SVT och ställ frågan varför i helvete de inte köper in serien så vi kan få lite nyans på debatten här i Sverige. Ett litet exempel ett försök till hjärnverksamhet från en feminist i serien kan ni se här. Mycket roligt.

Här är avsnitten (Youtube):

1. Likestillingsparadokset

2. Foreldreeffekten

3. Homo-hetero

4. Vold

5. Sex

6. Rase

7. Født sånn eller blitt sånn

För er som vill ha avsnitten så rekommenderar jag TPB.

Celsius från kommentarsfälten recenserar serien:

"Hjernevask har jag sett. Kanonbra. Dom låter genusidioterna göra sådana massiva självmål att det liknar "Borat" lite grann. Faktum är att Sascha Baron Cohens brorsa, som är professor, är med på ett ställe i Hjernevask. Skarpa killar båda två.


Se den! Se till att andra ser den!"


Gjort! :D


Skriv en kommentar

Bra! Genustramset måste utrotas. Vi får se om fler än jag ser parallellen med Borat. Både Eia och Cohen är komiker. Dom lindar listigt in sina frågor och låter "offren" snärja sig själva utan att dom märker det förrän det är för sent, d v s långt efter resten av världen, haha! Skälet är förmodligen att dom aldrig ifrågasatt sina ståndpunkter. Alls. Någonsin. För d... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Celsius

Här kan man se när en feminist blir så hårt ägd och bortgjord att det nästan gör ont. Hysteriskt roligt.

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=yflzRU2KWNE#t=282s

Simon Baron-Cohen som intervjuas i programmet är ju för övrigt kusin med den riktige Borat

Älskar hennes kommentar när Eia påpekar att man ofta märker på redan barn att dom kommer bli homosexuella... "men jag har själv varit barn och det var ingen som märkte att jag skulle bli homosexuell. Och jag blev inte heller homosexuell eller hur?"

Klockrent!

@ Jonte. Visste dom var släkt, men trodde dom var bröder.

Tokfeministerna är som sagt inte vana att bli ifrågasatta, eller såklart att ifrågasätta sig själva. Det är därför dom ger det där taffliga intrycket. Eia är ju en ulv i fårakläder oxo. Det krävs intelligens för att vara komiker.

Först fick jag ont i huvudet av att se det. Sen skrattade jag. Sen fick jag lite mer ont i huvudet av deras trams, så jag tittade på youtu.be/00KM53yZi2A istället.

Min favorit är pajasen Nissen. Allt som inte talar för hans teori är helt enkelt inte en intressant fråga.

Har sett ett och annat av dessa avsnitten, ska titta igenom samtliga nu.
Hoppas SVT sänder denna ngn gång, vore roligt att se följderna. Krystade kvasi-debatter, hymlande om genusvetenskap, teorier, jamställdhetsprojekter etc etc. En hel branch måste ut och rättfärdiga sin existens...

Bwahaha, underbart. "Biologi har liksom ingen plass i min forskning"

Jag älskar när man kontrar logiska resonemang med "näää... jag sysslar inte med fakta."

Det var något av det mest underhållande jag har sett på länge. Vilket formidabelt lustmord på pseudoforskare och andra PK-stollar!

Tack!
Fantastisk serie. Tragiska konsekvenser. Jag hoppas dom visar detta i kurserna om vetenskapsteori. Återigen, tragiskt...

Kommentera