Såg att kommentarerna på den här artikeln inte gick som planerat. Det var Hornbach som gjort en lattjo reklam och när journalisten/AB märkte att kommentarerna inte alls höll med så blev de lite arga och tog helt enkelt bort hela kommentarsfältet.

När 99,9% av kommentarerna idiotförklarar det som nämns i artikeln, journalisten och tidningen så censurerar man med andra ord. Sjukt dåligt.

Så vad sägs om 300.000 spam-mail i timmen i ett dygn eller två för sagda journalist och moderatorer? Det låter väl rättvist? Jupp.

När äckliga PK-journalister ska börja censurera att folk kritiserar dessa idioter som kallar sig för "genusforskare" så får det räcka. Nu blir det slagsmål.


Skriv en kommentar

Svenska journalister är ett skämt.

Pezster 
· Svar till Jebban

Det jobbar inga journalister på Aftonbladet. En gång trodde jag det. Nu vet jag bättre.

Noterade att Wendela går i rosa-lila. vad säger genusmoralisterna om detta? Graviditet, sex, relationstips, barn.... alltså. Menar de att det är vad kvinnor ska göra, va, VA? Snacka relationer och gilla rosa? Haha, jävla hycklare.

När jag säger att hen har politisk laddning så säger folk på Familjeliv att jag är paranoid och en foliehatt för att slippa gå i polemik. Märkligt vad snabbt genustalibanerna anammar de härskartekniker de anklagar andra för att nyttja.

Ha..Vare sig journalister aeeler politiker är intresserade av att utsättas för "folkets" åsikter. Gillar särskilt när Ullenhag drar iväg en korkad "debattartikel" Typ "ni ska skämmas för *Fyll i lämlig floskel* och därför ska jag pissa bort era pengar på ett nytt dödsdömt idiotprojekt" Utan Kommentarsmöjlighet!!! Newsflash politikerpucko "Debatt" betyder att man Får Stå... Visa hela »

Ännu mer Genusdravel, med kommentarsfältet öppet. Många roliga kommentarer där. "Arga vita män"-argumentet går igen rätt ofta här:
www.aftonbladet.se/nojesbladet/spela/article15187882.ab

Fan jag saknar fler välskrivna sågningar av dig Pez, Sluta bygg hus och kom ut på ze Internetz nu! =)

i.qkme.me/3qj268.jpg

meh, varför ska du också få ha ledigt.

Pezster 
· Svar till Tinky

Ledigt och offensiv avskärmning pga av för mycket samröre med kommunanställda.

Det här jävla husbygget... jag är dock snart tillbaks igen. ;)

Nån som har Pezsters fejjan id? Han har säkert fullt upp med att köra statusuppdateringar där, 'kolla in vår nya bärbuske', 'här ska slå ut en vägg och bygga spa', 'jag har bakat surdegsbröd'....

Pezster 
· Svar till jkm

Hahahaha.. vad är detta för mobbing?! ;)

Och så instagram-foton varje timme av de egenodlade grönsakerna, tillredda på ekologiskt vis, försås.

Han kanske samlar damm och odlar spindelväv? Inte mycket som händer här inte : /

Kommentera