En kraftigt berusad snubbe på väg hem snubblar ned på t-banespåret och blir liggandes där. En annan snubbe ser detta och bestämmer sig för att råna honom. Det är lite av hans grej har det kommit fram. Att sno berusade människor på deras saker. 

Nu är han häktad. T-banemannen erkänner: Han är ledsen. Han gråter. Han ber om förlåtelse. Fast först efter att han får berättat för sig att han är fångad på film. Först då, när han inser att det är kört... ja, först då kommer gnället.


Han berättar att han kom till Sverige för att han levt under dåliga förhållanden i sitt hemland. Han har rest från Italien och hit.

– Jag har problem med mina ben, jag har fått elchocker, säger han.

– Min mamma är sjuk.


Hmmm... för att ha problem med benen hoppar han lite väl enkelt både ned och upp från spåret på filmen. Synd om hans ben... not. Kanske någon borde berätta för idioten, en gång till, att hans offer fick amputera ena foten.

Men i övrigt är allting bra. T-banemannens liv suger (och har sugit) hårt. Det låter asbra. Hoppas att det fortsätter så. 

Jag är förresten sjukt trött på gärningsmän som gråter. Kan vi inte bara slå dem så fort vi ser lite fukt ansamlas i deras ögon? Bara lite minivåld, typ? Kanske? Ja? JA!



1 - 2 - 3 - 4 -

Skriv en kommentar

Jag är även sjukt trött på gärningsmän som säger att de "hörde röster" som "sa till dem att göra det" innan de högg ner Agda 75 eller Sara 19.

Här är en annan bevis på att det är bättre att vara förövare än offer i Sverige. Troligtvis kommer den gråtande tunnelbanerånaren inte straffas nämnvärt, precis som dessa unga as ( herrar passar inte in när man beter sig som djur).

www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1068646-ungdomarna-falls-for-grov-misshandel

Word

10 år följt av repatriering? Nej, skulle inte tro det. Btw, är det inte straffbart att vara Illegal Invandrare (nej tyvärr, accepterar inte hittepåord som "Hen" eller "Papperslös") också?

Han hade ju spanat in sitt offren redan på tåget, klev av efter honom och sen satte han sig brevid honom på perrongen, där han försökte muddra hans fickor. Offret vaknar till och blir irriterad, reser på sig och vinglar iväg. Hade han inte gjort det så hade han sannolikt suttit kvar på bänken och sovit ruset av sig. Maximalt straff och livstids utvisning tack! Kolla på klippet på tv3!

Förvånande att just Aftonlögnen drar snyfthistorien också, "Tidningen" där "Det Är Ditt Eget Fel" bara gäller offren för de kriminella...

Kommentera