Kommer in på kontoret idag och hittar alla i köket samlade runt en laptop. Det fnissas och skakas på huvudet. Det är en artikel om att miljömupparna har petat in ordet "hen" i sitt partiprogram. Artikeln har en bild på en fet Yvonne Ruwaida som står och ser nöjd ut (antagligen har hon ätit upp journalisternas fikabullar). Det är samma stolpskott som åkte taxi för en kvarts miljon. Allt är glömt nu tycker media eftersom hon nu stoppar in "hen" överallt! Hahahaha!

Miljömupparna går det bra för... not. Det skrattas åt dem i korridorerna. Dessutom drar de till sig diverse anti-koldioxid-veganer och... erhm... hur ska jag säga det här snällt... erhm... "alternativa" människor... som den där tanten i Vingåker som - när och om hon blir invald - ska se till att flygplansteknikerna ska sluta montera de där behållarna som sprutar ut gifter i onda syften. Fun!

Tillbaka till artikeln. Yvonne hänvisar till Finland och att DE minsann använder ordet "hän" eftersom de inte har han eller hon. Öh... ok. Men nu har vi ju redan ord (typiskt finnarna... hela språket är ett slags sjukt skämt) och det känns dumt att införa ett till. Om jag hör någon använda ordet "hen" blir det vuxenmobbing GRANDE. 

Ska vi börja importera finnarnas språkidéer till Sverige så emigrerar jag. Inget bra kommer från Finland. INGET! Tänk efter själv så märker ni att jag har rätt.

2 -


Skriv en kommentar

Minttu?

Pezster 
· Svar till Cian

Sprit med mintsmak? Eeeeew.

Inget med Finland är bra säger jag!

:D

Fast jag gillar ju mumintrollen :/

Pezster 
· Svar till Herman

Mumintrollen är ett mycket bra exempel på att INGET BRA KOMMER FRÅN FINLAND!

Mumin... bara ordet ger mig rysningar. Värre än "Lillstrumpan".

Keso=Muminköttfärs & det suger också

Pezster 
· Svar till Magnus i Solna

Hahahahaha... muminköttfärs... hahahahaha

*faller av stolen*

*Dunk!*

Hahahah... aj... hahaha

Fråga sovjet vad de tyckte om finnarnas kämparanda under vinterkriget. Kämparglöden kan du inte förneka dem :)

Kommer precis upp från baren på Radisson i Oulu (nej jag visste inte heller att den här staden existerade). De tar €17 för en fyra highland park och serverar i dricksglas, tror att all sprit serveras i dricksglas. De har minst tjugo sorters glas i baren men det brister lite när det kommer till hur man använder dem..
Finnarna håller inte på med finlir helt enkelt. Två olika ord beroende på kön? Nej det låter jobbigt, vi k... Visa hela »

Jodå. Min SUS kommer från Finland, Dänga kommunistkäft kommer från Finland, Realistisk migrationspolitik kommer från Finland.

Pezster 
· Svar till Carl G

Ah... erhm... ok. Får modifiera lite. Kolla mitt svar på Tombosto.

Ca 50 % av mig kommer från Finland ;) Och förutom mina gener så är dom sjukt grymma på senap och korv......... och min mormor, hon är bra grym :D men thats it!!........ VÄNTA, knivar!! dom är bra på knivar......... och bastu...... tror det var allt

Pezster 
· Svar till Tombosto

Oj. 50% katastrof. Det är lugnt. Jag gillar dig ändå. :D

Fast ok... några bra saker. En tuff jävel vid namn Simo Häyhä kommer även han från Finland. 505 sniper kills under Vinterkriget. Världen bästa sniper. Hård jävel.

en.wikipedia.org/wiki/Simo_H%C3%A4yh%C3%A4

Så... 50% Tombosto, SUS och en hård sniper.

MEN MER ÄN SÅ HAR DE INTE!

HAHAHAHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Och Sisu militärfordon/besättningar, den enda gången jag sett någon göra "tullhusmanövern" från "Tintin det hemliga vapnet" i verkligheten...De som bemannade bommen blev ganska förvånade. Fast de hade ju inte forcerat bommen....så gränsen var ju typ intakt. Antar att det var an Finsk tolkning av "All persons passing border must pass through customs office".....Pärkele!!!

Nu ska det köpas... Visa hela »

Halvt OT; apropå miljömuppar:

Du kan inte ha missat detta?

"Vi måste få teknikerna på flygplanen att sluta sätta in de här behållarna"

Hahahahahahaha..hhrrihihihhrrrr...!

www.aftonbladet.se/nyheter/article15478012.ab

enda användningen jag skulle kunna tänka mig är som ersättning för "vederbörande", inte för att radera en könstillhörighet. med den logiken bör vi ta bort ord för färger också så minskar rasismen. eller?

Använd inte ordet om ni tycker att det är så jävla hemskt! Sen är det inte mer med det. Mna kan invända att om man skall läsa MP:s partiprogram så blir man tvungen att göra det men skall andra än MP bestämma vad som står däri?

Lägg era reaktioner på viktiga saker. Det förekommer krig, tortyr och svält här i världen.

Jag kunde ha skrivit inlägget bättre själv! HÄRLIGT!

evalis: att man inte får bry sig om små saker bara för att det finns värre saker är rena dumheter....

Kommentera