Så var det dags igen. Den årliga kampanjen där man kan få reda på vilka vänner på Facebook som ligger illa till IQ-mässigt. Så om ni undrar över varför alla plötsligt ska åka någonstans så beror det på att följande trams har skickats runt:


"Okej vackra damer, då är det den tiden på året igen... stödja bröstcancermedvetenheten! 


Vi kommer alla ihåg förra årets omgång, skriva din bh färg som din status? 

Förra året deltog så många att det gjorde nationella nyheter och ständig uppdatering av status påminde alla varför vi gör det här och hjälpte höjning ... medvetenhet! Berätta inte för några män vad status betyder låt dem gissa! Och snälla kopiera och klistra in (i ett meddelande) detta till alla dina kvinnliga vänner! Tanken är att välja den månad du är född och den dagen du föddes. Den sista om behå gick runt i hela världen.


Din status borde säga: "Jag ska åka till________________i

___________ månader."


Den dag du föddes bör vara hur många månader du ska åka.


Januari - Mexiko

Februari - London

Mars - Miami

April-Dominikanska republiken

Maj - Frankrike

Juni - St Petersburg

Juli-Österrike

Augusti - Tyskland

September - New York

Oktober - Amsterdam

November - Las Vegas,

December-Alaska"


Som vanligt ska detta öka medvetenheten om bröstcancer. Om ni letar efter logiken bakom detta så får ni leta länge. Som vanligt blir folk mest förbannade och det talas INTE om bröstcancer i kommentarsfälten.

"Berätta inte för några män vad status betyder och låt dem gissa." Som om vi MÄN BRYR OSS om vad fan ni svamlar om på Internet! Om vi inte förstår vad en kvinna menar är vi inte så korkade att vi faktiskt frågar och därmed hamnar i en situation där vi ska få något vi skiter fullständigt i förklarat för oss. Lite som att kamma sig med en osthyvel. Obehagligt, gör ont och kan ge bestående men.


Skriv en kommentar

Tack!

De fattar att Alaska är en stat va, eftersom alla andra är länder.

Länder/städer

Jaha... Då ska min kärring inte åka till Frankrike i 30 månader då...?! :( Jag såg fram emot en lååå semester. Ingen lycka varar för evigt och 30 månader verkade vara för bra för att vara sant

Väldigt roligt att titta igenom alla kommentarer under dessa statusar på Facebook, inte någonstans nämns ordet "cancer"', utan det skojas bara friskt om alla dessa falska resor. Riktigt löjligt och pinsamt alltihop.

Anders, jag föreslår att du bryter upp ur ditt förhållande om det är så du känner. Det är så otroligt tröttsamt med folk som har den attityden angående sin partner. DRA DÅ. Herregud ...
Och det är naturligtvis inte bara kvinnor som dras med i det här tramset. Det ju inte slagit i Sverige, men män många andra länder har precis fått ut muscharna inför "Movember (the month formerly known... Visa hela »

Ha ha ha jag tyckte det var mycket kul igår kväll när min sons pappa höll på att bli helt tokig av nyfikenhet om vad allt detta trams handlade om.. Jag har själv inte skrivit vart jag skall resa på min status eftersom jag inte skall resa någon stans men om folk vill skriva det så bör det få göra det. Du lär ha brytt dig eftersom du la minst 20 minuter av ditt liv till att skriva ihop allt detta...

Pezster 
· Svar till Lotta

Först... klart jag bryr mig. Det är ett mycket bra sätt att identifiera idioter.

Tjugo minuter att skriva inlägget? Herregud... säger en del om dig. Testa 1 minut. Det är liksom inte mycket text.

Och vad menar du?

"Jag har själv inte skrivit vart jag skall resa på min status eftersom jag inte skall resa någon stans men om folk vill skriva det så bör det få göra det"

Öh... va? D... Visa hela »

Emma, jag föreslår att du skaffar dig lite humor!

Haha, när jag var i sena tonåren tyckte jag också att det var häftigt att vara obefogat aggressiv och göra skillnad på könen: "Ahmen bah, typiskt killar - så jävla dumma i huvudet!". Sedan blev jag ett par, tre år äldre.

haha blev skickad det här. så jävla löjligt, vägrade göra det. vill man hjälpa till kan man donera till cancerfonden. alltså ALLA sorters cancer. vet inte hur mycket de snillar bort i administration, men i alla fall långt bättre än sånt där trams.

vad sägs om "idag donerade jag [summa] till cancerfonden?"

Istället för att slösa bort sin tid med att skicka runt dem där meddelandena, kan man faktiskt gå in och bidra med någon krona till Bröstcancer fonden. Om alla skulle göra det istället för att utesluta männen för minsta lilla, så skulle fonden vara rik nu! Men vissa tänker inte på att även männen får bröstcancer!

JhillhzaN - står dig valfritt att starta en egen liten "hemligt kodinlägg med dina manliga vänner"

Lägg ner... låt folk göra vad de vill *blir så trött*

Kommentera