Har skrattat hela dagen åt hackerpaniken i tidningarna. Helt sanslöst. Ingen har koll på något och alla uttalar sig till höger och vänster. Givetvis har ingen pratat om det som är viktigt och intressant (varför snuten tog Tankafetast.com servrar t.ex - speciellt eftersom de använder TPB).

Finniga scriptkiddies, dammig-gubbe-som-försöker-verka-insatt Aschberg på Radio1 (som inte förstår skillnaden mellan stöld och kopiering - bra jobbat! De flesta insåg skillnaden redan 2007!) och journalisters panikartiklar om de "onda hackarna" har fått mig att skratta så jag har ont i magen.

Skitlöjligt.

Att ddosa hemsidor är helt jävla harmlöst. Det är en modern version att av gå ut i ett demonstrationståg och vara lite förbannade. Inget att bli upprörd över. Låt dem hållas.

Och jag upprepar... Aschberg är pinsamt korkad. Ta bort honom!

Skriv en kommentar

haha...vafan...radio? lyssnar någon på sådant nuförtiden ?

Pezster 
· Svar till J (PP)

Var ju tvungen att kolla när hela #OpPiratebay på Mibbit exploderade med länkar till den gnällande gubben Aschberg.

dosa websidor höll man ju på med på modemtiden. Lite löjligt att bry sig, är ju bara tillfälligt så länge någon orkar skicka dos. Annat var det när man kunde blåskärma med "ping of death" Det nöjet försvann med w95... :-( Eller var det med w98?...

själv satt jag och log när tidningar beskrev anon som ett "hackernätverk". ungefär lika brett som när en journalist tog fel på flashmob och ddos-attack... hur dessa nu kan förväxlas.

fasa över saker man uppenbart har nollkoll på.

Kommentera