Därav tystnad på bloggen. Jobb, husbygge, bråk med kommun, uppläxning och uppstyrning av sonens skola (fått en rektor på flyk samt sjukskrivit tillförordnad rektor på endast 9 månader, inte illa). Bloggen har legat där i datorn... det har kliat i fingrarna men jag har helt enkelt varit för trött. De ggr jag försökt har tankarna varit rätt men skallen har inte varit på rätt humör och det som skrivits ned har sett lamt och tråkigt ut. Så... delete.

Såg nu, när jag är inne och förklarade mig på bloggen, att Carl G hittade en rolig artikel på Expressen om Noah (en ful kvinna som av just den anledningen vill vara en transperson) som inte fick klippa sig på en frisörsalong. Eftersom de bara klipper män.

"I anmälan står det bland annat att Noah inte ser sig som en tjej, utan som en transperson, och kände sig diskriminerad på grund av sin kropp."

Fast då är det väl lugnt? De klipper ju bara män. Inte kvinnor... inte transpersoner... utan MÄN! Har du ingen penis får du inte komma in. Vill du inte berätta om du har en penis eller inte så får du inte komma in. Sluta gråt och gå någon annanstans! Eller fixa fram en penis.

För övrigt tycker jag vi ska forska lite i varför ALLA de som säger sig vara mellan könen eller motsvarande transtrams är så förbannat fula. Är hela könsdebatten egentligen bara någon slags sjuk hämnd för att de fick fulgener? Jag misstänker att jag är något på spåret här.



Skriv en kommentar

"ALLA de som säger sig vara mellan könen eller motsvarande transtrams är så förbannat fula"

HA! Vilket jävla skitsnack. Många transsexuella ser mycket bättre ut än "riktiga" kvinnor. Doktorn gör ett bättre jobb än naturen med somliga.

Kolla 1:14 in på den här videon t ex: www.youtube.com/watch?v=YtqEHzGaHCQ&feature=related (det finns hur mycket som helst på nätet)... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Celsius

Alla transtrams influerade som pushar för begreppet hen då.

Håller med Celsius lite där, och, det läskiga är att tillochmed Noah (stackar södermalmsskadade tjej) faktiskt ÄR rätt söt bakom fulglasögonen och den Läskiga frisyren. Men man undrar ju vad det är för uppfuckat förhållande med föräldrarna som lett til ett sånt grovt förakt för det egna könet?

Nu är väl kanske inte en internationell skönhetstävling representativt för transsexuella kvinnor, men visst kan doktorer göra ett bra jobb ibland.

Hursomhelst så har Peszter en poäng, hela den här "normkritiska" feminismen som om man synar den egentligen handlar om att män är svin eftersom vi föredrar unga vackra kvinnor framför fula äldre akademiska kulturkoftor handlar egentligen om avundsjuka.

N... Visa hela »

Det blev nästan värre det där... du är ännu mer fel ute nu.

Den där Noah är snarast vad som betecknas som en tomboy, en tjej som vill vara lite androgyn, lite "manlig" eller mittemellan. Transperson är hon-det inte, även om hon-det tror det själv. Hon är "stuck in the middle" och någon transformation pågår inte och har inte fullbordats. Hon ÄR faktiskt en typisk HEN, d v s varken eller och... Visa hela »

meh, såg väl inte särskilt illa ut. tycker det mest är skumt att de inte tog business oavsett om det var en man, kvinna eller alien som trillat in genom dörren.

Alltså, jag HAR en penis, men den sitter liksom inte fast på MIG. ;)

Celsius: Det där är nog undantaget som bekräftar regeln. De flesta män som opererar sig till kvinnor har maskulina drag som inte går att få bort och kvinnor som opererar sig till män har ofta väldigt späda, feminina drag.
Klart det finns undantag, men generellt kan man ju säga att det oftast ser lite "off" ut.

Youtube-videon som Celsius länkar till: De där "tingen" är inte mellan könen, de vill se ut och leva som kvinnor med den finstilta klasulen "de hade penis en gång i tiden".

Min egen statistik säger att, jovisst, det finns fula transor oxo, men majoriteten i Thailand är vackra eller åtminstone mitt i. Det brukar dock alltid finnas något som avslöjar. Jag påpekade en gång till min fru att en transa var ovanligt ful. Hon sa "it is not in the body, it is in the heart". Thailändare förstår det där.

Carl G. Hur man är programmerad sexuellt brukar inte gå att göra mycket å... Visa hela »

Jag har precis talat med min syster som är utbildad frisör för att få hennes syn på detta fruktansvärda dilemma (som i mina ögon mest ser ut som ett kreativt försök att hitta på nya sätt att bli kränkt på) och hon sa ungefär så här:

En frisersalong för herrar är specialiserade på just herrmode när det gäller frisyrer. Herrfrisörer är s.k. barberare som tar hand om "... Visa hela »

Skulle vilja veta mer om det där rektorsbytet och sjukskrivningen, låter onekligen intressant :p

Kommentera