En sak slog mig idag. Alla begravs på kyrkogårdar. Jag har för mig att man kan ansöka om tillstånd för att sprida ut askan på andra ställen. Men annars verkar det vara kyrkogårdar som gäller. Fuuuuuuuuuck! Detta är ju allvarligt! Vad fan?!

När jag själv dör så skiter jag egentligen fullständigt i vad som händer med min - förhoppningsvis - totalt utslitna kropp. Fast jag måste erkänna att det rent principiellt känns rätt kasst att just jag ska hamna på en KYRKOGÅRD?! Ett slags sjukt perverterat skämt! Nej, tack.

Så därav en uppmaning till eventuella efterlevande när jag till slut dör. Sno åt er askan, alla sätt är tillåtna... se bara till att lägga händerna på den! Sedan kan ni göra er av med den på valfritt sätt. Men håll den borta från kyrkogården! Och sök för fan inga tillstånd. Kan ni få ut askan rymden är det bra. Jag vill helst inte vara kvar här.

Skulle ni bryta mot ett gäng lagar på vägen mot målet är det en fet bonus. Det blir mitt sista långfinger åt den här världen och det känns som ett bra sista statement från mig.

Make it so.

Skriv en kommentar

Eller gå till Monty Pythons begravningsbyrå... youtu.be/vWWg5shNWR4
Sån här humor görs inte längre...

Om du följer min plan och dör några år före mig så kan du lita på att jag kommer att göra allt för att du ska få din vilja igenom ;)

Jag kommer att gå så långt att du kommer att bli ihågkommen och hatad (av styret) som den första efterdödenterroristen...... hus skall byggas utan handikappanpassning, cyklister ska mejas ner, tjocka ska i parad rullas ner för branta backar, cigaretter skall rö... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Tombosto

"Om du följer min plan och dör några år före mig..."

Hahahaha... hur bra som helst! Jag siktar på det. :D

Rymden? Ingen nyhet och fullt möjligt.

en.wikipedia.org/wiki/Space_burial

Pezster 
· Svar till Celsius

Get me there.

Det har varit min plan hela tiden. Månen är ett fint alternativ, och gärna lite innan man dör. Så kan man få peka och skratta lite åt jorden från fjärran medan man dör en värdig och lycklig död.

Förresten. Kom precis att tänka på dig: www.aftonbladet.se/nyheter/article15726052.ab

Pezster 
· Svar till Lina

Hahahaha... trevligt.

Ang. länken... nu blev min dag lite sämre. Funderar på att åka ut och montera lite mobila sändare utanför hans hus. Givetvis kommer han inte märka av dem förrän han ser dem.

Pezster 
· Svar till Ann

Nej. Det du länkar till är hemskt och så... men idioten är ju åtalad. Vi kan istället, om vi nu ska prata om allvarliga saker, prata om att föräldrar till tjocka barn bör åtalas för barnmisshandel.

Så.

Bara ett tips om du missat men "heeee's baaack!!!!"
www.aftonbladet.se/nyheter/article15726052.ab

Pezster 
· Svar till Peter

Elfjanten! ARGH!

haha. på ett sätt förstår jag att de vill ha någons slags koll på vart kroppar och aska tar vägen för att det inte ska bli knussel med det "biologiska avfall" som en kropp faktiskt klassas som, eller övergödning på speciella platser. att nån vill vifta aska nånstans obskyrt är inget problem, men när några millar vill aska ner en viss plats blir det lite knussligt.

Pezster 
· Svar till Tinky

En rolig grej hade varit att få sina aska insmugglad i en konfettifabrik och få den nedpackad i konfettibomber. En slags sista fest.

Själv är jag bil och MC-entusiast. Är det ok om jag använder de stackars kolväten som blir kvar och försöker få ut lite drivmedel, även om jag måste bränna 4kwh el för varje kwh i bensin jag får ut?

Pezster 
· Svar till Argosy

Fina grejjor. Klart det är ok.

Ok, dags att "Go Russian on his ass" Vi köper en sådan här,
justacarguy.blogspot.se/2011/01/what-would-you-make-former-diesel.html
ställer den utanför hans hus och drar järnet, om han inte DÖR då så har vi bevisat att alltihop är BS, om han gör det, ja....Då tror jag på honom.

dagens lol...

www.aftonbladet.se/nyheter/article15734626.ab

"Pastor Paul Burden säger att händelsen chockat alla i församlingen.

"– Det är en påminnelse om att klockringningen är väldigt kvalificerad syssla och att det behövs nogrann träning för att göra det, säger han enligt Daily Mail."

Japp, skitsvårt att dra i ett snöre...

Du får göra som Hunter S Thompson, you go with a BANG!!
Det är vad jag siktar på :D

www.youtube.com/watch?v=v9ReDDDC0Rg

Pezster: haha fuck yeh.

Kommentera