"Elallergikern" Dan Bengtsson överklagar beslutet att Mora inte vill införa en strålningsfri zon. Ni kommer ihåg honom va? Den stackars inbillningssjuke mannen som tror han är allergisk mot el. Snubben som "när det blir jobbigt" knallar omkring i en silverdräkt.

Han ska nu överklaga och vill verkligen att de ska minska strålningen till typ två miljarder gånger lägre än idag. Bara för att han tror han är allergisk mot el. Något som aldrig har kunnat bevisats.

Det finns fler exempel på att dessa självdiagnosticerade idioter är ute och ylar och ibland faktiskt får sin vilja igenom med någon som kallas för "försiktighetsprincipen". Något en lam kommunråtta någonstans vid ett brainstormingmöte kom på. Det är korkat så jag tänker inte nämna mer än att det är ett sätt - som vanligt i Sverige - att på något sätt låta vem som helst få rätt och låta någon annan betala.

Hans Nahlbom, idioten i miljönämnden i Mora säger:

"Jag tycker att det är bra att man pekar på problemet, eftersom vetenskapen är så tvetydig i detta, säger Hans Nahlbom"

Va? Vetenskapen är jävligt tydlig. Inte en enda gång har man kunnat påvisa att elallergi existerar mer än i skallen hos psykiskt instabila, folk med fibromyalgi eller liknande låtsassjukdomar. Hans Nahlbom är alltså ORDFÖRANDE i Moras miljönämnd. Det är nästan så att jag undrar om inte Kalle Anka bor i Mora.

Givetvis kommer någon till slut att be Dan Bengtsson att dra åt helvete. Men tills dess ska det spenderas lite pengar till på någon form av utredning innan någon säger till honom. Sanslöst.

Vi har även ett exempel i Öresund där man brände 500.000 spänn på att låta elsanera ett rum på ett sjukhus. Som har använts typ en gång. Well done!

Vem ligger bakom? Tja, miljömupparna så klart. Se själv

Blev folk med hjärna upprörda? Självklart. Se själv.

Dan Bengtsson är alltså en idiot. Folk som lyssnar på honom är idioter. Politiker och tjänstemän som bränner skattepengar för att idioter ska må bättre ska deporteras till månen. Enkelbiljett.

Skriv en kommentar

Är inte detta samma snubbe som ivrigt påpekade att han är så elkänslig att han inte ens klarar av stearinljus?

Kanske var en annan tomte.

jag brukar kalla det hypokondri, vilket är en legitim diagnos. Kanske dags att behandla för detta?

Det fanns ju en fjant som hävdade att hon kunde känna av vargarnas spårhalsband runt knuten. Problemet var bara att vargarna inte hade några sådana halsband i det området. Trots detta kunde hon alltså känna av dem...


För första gången i mitt liv önskar jag att den person som uttrycker sig att fibromyalgi eller liknande är låtsassjukdomar själv blir drabbad..

Pezster 
· Svar till Michelin

Pffft... fibromyalgi är ett samlingsbegrepp på ett antal symptom. Inte en giltig diagnos ens i flera länder. Så... jag antar att även du lider av denna låtsassjukdom. Antagligen har du ett flertal husdjur och är allmänt skum i skallen. Säkert troende dessutom.

Bästa läkemedlet med högst verkan på "fibromyalgisjuka"? SSRI? Jasså... Psykisk sjukdom kanske jag kan gå med på.

Jag tror säkert att han lider, men det är nog snarare en psykisk åkomma.

Björn: jag tror du har rätt. en rent psykiskt åkomma kan få tydliga fysiska symtom. så fybromyalgi... jag vet inte. däremot kan jag tro på att de har ont.

Om någon flyttar så nära Dan som möjligt, och sedan börjar sprida för allmänheten att man är el-beroende. En sjukdom som innebär att man mår extremt dåligt man inte konstant utsätts för hög strålning, så är vi home safe.

En bekant som är elektriker fick i uppdrag att sanera ett kontor vilket de gjorde förutom en matning för 3-fas som gick under golvet och som de helt enkelt inte orkade dra om men mörkade. Den allergiske/överkänsliga tyckte att det var en fantastisk skillnad och att de gjort ett superjobb - även om det gick en 20 Ampers 3-fas under hans stol :D

"Strålning?" Det är väl magnetfält det handlar om, i alla fall om snackar om elektricitet och inte mobiltelemaster? När en ström passerar en ledare skapas ett magnetfält. Detta magnetfält omger ledaren på ett sådant sätt att om man tittar längs med ledaren i strömmens riktning ligger fältet medurs runt ledaren, om jag minns min gymnasiefysik rätt efter 35 år. Vid växelström och trefassystem ä... Visa hela »

Kommentera