Idag såg vi en enorm människa. Hon var så fet att vi först blev rädda innan vi började skratta. Hade hon fallit omkull så hade jorden definitivt förlorat. Detta ledde till de vanliga spekulationerna hur i helvete man lyckas bli så fet. Sedan var det någon - kanske jag - som undrade hur hon gjorde på toaletten. Vi diskuterade det där ett tag... rent vetenskapligt alltså... typ nyfikna på fysiken bakom och sedan var det en snubbe som kom på att vi inte kan vara de enda som undrade över detta. 

Nästa steg... Google! Någon påstod att vi inte skulle hitta svaren där. Varav vi omedelbart idiotförklarade honom. Vi snackar ju Internet för fan. Allt viktigt i hela världen finns på Internet argumenterade vi tillbaks och mycket riktigt... vi var självklart inte de enda som undrade.

Givetvis var frågan redan ställd på Yahoo Answers.


"In the name of science, give me the truth." :D

 

"Source(s): Seen it." :D

 

"haha, this is so offensive."

Och vi hittade även något som hette PoopReport som har en egen sektion för frågan. Efter att ha läst lite upprörda fetknoppar vara upprörda över folks vetgirighet så låg vi nu på golvet och skrattade över dessa tragiska historier som innehåller duschar, diverse redskap, frustande tjockisar och roliga kommentarer.

En helt normal tisdag går mot sitt slut och än en gång har vi lärt oss något nytt.


Skriv en kommentar

Haha
Submitted by fat bastard (not verified) on Sun, 01/26/2003 - 05:00. //

reply

0
0

I am fatt. When I poop, I slap my rolls to shake the poo from my ass! YAY!

Pezster 
· Svar till Mobwoof

Hahahahahahahahaha!!! Det är mycket humor därinne.

Lol!! :)

Sett den här? Green Jello - Misadventures of Shitman - YouTube www.youtube.com/watch?v=pRSbB2Eau74 lol

Å så har du ju Weird Al med Fat och Grapefruit Diet :)

herregud jag har skrattat åt poopreport i en halv dag... seriöst en tråden är flera år gammal och lever fortfarande. ett ämne som berör :D

Bredda era tankegångar lite, barbarer. Bli lite mer kultiverade och sluta förutsätta att dasspapper är optimalt. Att torka sig i röven och dra runt skiten med en bit papper är rätt äckligt till att börja med, oavsett kroppskonstitution. I den mer civilicerade delen av världen, alltså i Asien där jag bor, använder man vatten och tvättar sig efteråt. Teknologin varierar från low-tech, alltså skopa ur en hink... Visa hela »

Pezster 
· Svar till Celsius

"Sitsen är elvärmd, skålen förblöts med lite vatten när du sätter dig så inte skiten skall fastna och samtidigt spills det lite för kalla vattnet ur systemet. När du skitit trycker du på en knapp och en arm förs ut som spolar dig i röven, med lagom varmt vatten."

Lyxbajs. Det var som fan. :D

Detta är teknologi som genast måste importeras!

Trodde väl att habegäret skulle väckas. Här kan det växa ytterligare: www.youtube.com/watch?v=Pi7LXY3fJ2k

Massor av videos på ämnet. För feta personer kan man förresten sätta panelen separat på väggen så inte arschlet är i vägen. Sedär! Problemt löst för dom oxo! Det gäller bara att ha lite bredare kulturell utblick än normala inskränkta västerlänningar har...

Jag är faktiskt rädd, media som en gång kallades den tredje statsmakten ifrågasätter inte längre utan lever i symbios med staten och agerar megafon åt denna. Det betyder att vissa grupper i sammanhanget har tolkningsföreträde och monopol på sanningen. Varför reagerar inte folk? Är det så illa att Svensson skiter i allt så länge det är någon dokuskit på TV och de kan bygga om sin altan?

Im just gonna leave this here :D

www.youtube.com/watch?v=nLRQvK2-iqQ&feature=youtu.be&t=3m52s

RIP George Calin :(

Pezster 
· Svar till Vegetal

Hahahahaha!!! George Carlin var en stor man.

Kommentera