"Jordens klimat håller på att bli fyra grader varmare, enligt en ny rapport från Världsbanken. Det är en dubbelt så stor temperaturhöjning som det mål som länderna enades om vid klimatmötet i Köpenhamn för tre år sedan."


Suck. Ovanstående går att läsa i SvD. Även Sveriges Radio hjälper glatt till att sprida okunskap.

Läs rapporten och använd hjärnan. Rapporten beskriver ett scenario om vad 4 graders temparaturökning skulle kunna innebära. Inte att det ÄR så... inte att forskarna är överens om att 4 graders ökning ens är rimligt. 

Det är lite som att släppa en "rapport" om vad som skulle hända om jorden träffades av en 1 km stor asteroid och att alla medierna plötsligt skulle skriva artiklar med rubriker som "Asteroid på väg!!!" och "Vi måste spendera massor med pengar för nu kommer den!".

Det är... som alltid med dessa panikskalleklimatalarmister... riktigt galet fel. Använd för helvete inte er hjärna utan spring helst bort och tryck allt vad ni orkar på panikknappen! För helvete! Ring några polare och be dem komma och hoppa på knappen! Vi kommer alla dööööööööö! ARGH!

Massor mer vettigt om detta hittar du här. <--- DÄR!


Skriv en kommentar

Jag vill bara be dig tänk och och tänk rätt

Pezster 
· Svar till A

Lär dig konstruera meningar och var tyst. Folk som håller på med klimatpanik är likställda med religiösa i mina ögon.

Men tänk om det kommer en asteroid!!!

Pezster 
· Svar till kkj

Då kommer vi antagligen att dö. Vilket är bra.

Nej pez, Tack Vare Kärnvapen och morderna siktessystem så kommer vi sannolikt Inte att dö av asteroid...

A: Tänk Rätt??? jaja, och annars är man mentalsjuk, ol
d soviet style?

Pezster 
· Svar till Carl G

Fan.

A: informera mig, vad är rätt? du får tro vad du vill, men klimatet går i cykler med kalla, varma, torra, blöta, stormiga och lugna perioder. istider har inträffat ett gäng gånger, liksom uppvärmning. går det snabbare nu? därom tvistar de lärde, och är definitivt inte att betrakta som ett faktum. vi befinner oss i en mellanistid och är fortfarande under uppvärmning.

miljöförstöring, och att det... Visa hela »

Hur många miljoner ton koldioxid har vi släppt ut de senaste 200 åren? Kan man gissa att det påverkar klimatet på något sätt?

Pezster 
· Svar till jkm

Visst... lite kanske. Det räcker med att en vulkan rapar lite en gång så händer det grejjor... eller de brinnande kolfälten...

Men absolut inte i den utsträckningen det snackas om. 4 grader... kom igen liksom.

såg just din länk....sorry :)

Fler Praktidioter....Klimatister OCH religiösa. DUBBELFAIL!

www.svd.se/opinion/brannpunkt/sverige-bryter-sina-klimatloften_7698052.svd#article-comments

Kommentera